Modeu hemat batré dina ios 9 ngirangan kakuatan iPad

hemat-mode-ios-9

Dinten ayeuna urang badé nyarioskeun perkawis modél "hemat batré" anu diarepkeun yén dina béta munggaran ios 9, sanaos éta sayogi, henteu jalan pisan. Modeu daya handap ieu bakal nyayogikeun ka Apple dugi ka tilu jam umur batré tambahan nalika diaktipkeun, ngarobah menit-menit éta langkung hirup, alat bakal nurunkeun kinerja CPU sareng aspék anu aya hubunganana. Saatos nganggo aplikasi anu ngukur kinerja prosesor, kami parantos tiasa mastikeun pernyataan ieu.

Modeu hemat batre ieu ngirangan kinerja prosesor alat dugi ka opat puluh persén. Hasilna, pikeun masihan conto, iPhone 6 dina modeu daya handap bakal nawiskeun langkung sami sareng kinerja anu sami sareng iPhone 5 dina istilah murni CPU, Nanging, Kuring mendakan statistik ieu rada dramatistik, janten kuring langkung resep henteu ngiringan teuing kana data anu pastiKusabab urang terang yén sadayana ieu gumantung kana ngamuat aplikasi di tukang, aplikasi anu dipasang sareng jasa periferal anu diaktipkeun, alatna sami, tapi masing-masing pangguna béda-béda.

Ngalakukeun patokan, iPhone 6 Plus ngoleksi 1606 poin dina tés prosésor inti tunggal 2891 dina tés multi-prosésor. Di sisi séjén, dina modeu daya rendah kinerja ieu turun sacara drastis janten 1019 poin dina modeu inti tunggal sareng 1751 dina kasus multi-prosesor. Kitu ogé, hasilna sacara proporsional luar biasa dina kasus iPhone 5S, anu ngahasilkeun 1386 dina multi-prosésor sareng 816 dina inti tunggal, anu dina perséntase istilahna sami sareng anu di iPhone 6 Plus.

ios-7-batré

Tés ieu parantos dilaksanakeun dina béta kadua pikeun pangembang ios 9 anu diluncurkeun sababaraha dinten ka pengker, nanging seueur anu diarepkeun tina modeu hemat anu anyar ieu sareng tina sistem sacara umum, aya seueur bulan anu masih kénéh payun pikeun katingali anyar sareng betas langkung dioptimalkeun. iOS 9 bakal nawiskeun kami pikeun ngaktipkeun modeu hemat batre nalika iPhone ngahontal batré 20%, atanapi batré 10% upami urang nolak pikeun ngaktipkeunana dina béwara munggaran. Sakali diaktipkeun, janten sadar éta, ikon batréna konéng

Teu diragukeun modeu hemat batré anu énggal ieu bakal ngahemat seueur kaayaan, utamina pikeun sadayana anu nganggo iDevice salaku alat padamelan. Mudah-mudahan Apple tetep nyaring kinerja na.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.