Kumaha Mode Konsentrasi jalan dina ios 15

Éta mangrupikeun salah sahiji novelties utama ios 15 anu bakal ngabantosan anjeun henteu kaganggu ku béwara anu teu perlu dina waktos anu béda dina sapoe. Saré, gawé, olahraga ... nampi ngan naon kapentingan anjeun nalika anjeun paduli, sareng di dieu kami nunjukkeun anjeun kumaha.

Do Not Disturb parantos aya dina ios sababaraha taun ayeuna, saloba-lobana anu ku kuring dianggo pikeun ngahindarkeun béwara sareng telepon dina waktos anu teu pas, sapertos nalika kuring bobo. Salila ieu kuring sono sababaraha pilihan kustomisasi anu Appel sigana horéam nambihan, Nanging, kalayan ios 15, teu aya pilihan énggal anu parantos sumping tapi pamikiran deui lengkep ngeunaan fungsionalitas ieu anu ayeuna urang tiasa ngaropea langkung seueur tibatan anu kantos disangka.. Kanyataanna, urang teu ngan bisa ngaropea mode Ulah ganggu, urang bisa nyieun modeu séjén kalawan setélan lengkep beda keur nalika urang keur jam gawé, ngalakukeun olahraga , maca atawa dina situasi nu urang rék ngonpigurasikeun.

Naon gunana ngagunakeun modeu Ulah Ganggu atawa salah sahiji variétas séjén na? Nya, nalika aktip, kami moal nampi béwara atanapi telepon. Narima surelek jam 4 isuk-isuk sarta hudang ku sora bewara teu dianjurkeun. Sami lumaku pikeun Reel panganyarna diunggah ku flatmate Anjeun on Instagram. Sanajan kitu, lamun indung anjeun nelepon anjeun jam 5 isuk-isuk, Anjeun meureun hoyong telepon anjeun hudang anjeun. Ieu pentingna ngagunakeun modeu ieu tinimbang mareuman telepon anjeun atanapi nempatkeunna dina Modeu Pesawat, salah sahiji pilihan nu loba jalma make. Upami kuring mareuman telepon sélulér, teu aya anu tiasa ngahubungi kuring, sareng kuring ngagaduhan jalma anu kuring hoyong tiasa ngalakukeunana iraha waé, sanaos kuring saré.

Upami anjeun nuju damel, panginten anjeun tiasa mukakeun leungeun anjeun sakedik, sareng henteu ngan ukur ngantepkeun indung anjeun ngaganggu anjeun, panginten anjeun parantos ngijinkeun telepon ti sakola budak anjeun, atanapi ti lanceuk anjeun. Anjeun panginten henteu hoyong béwara ti Instagram, tapi anjeun hoyong ti Mail atanapi Slack. Sareng nalika anjeun diajar, langkung sae pikeun nganonaktipkeun sadaya bewara sadaya aplikasi tapi anjeun hoyong pesen pasangan anjeun ngingetkeun anjeun. Kalayan Modeu Konsentrasi sadayana ieu mungkin, sareng anjeun tiasa nyetél modeu anu béda sareng setélan anu béda-béda upami anjeun hoyong. Anjeun malah tiasa ngaleungit halaman-halaman dina layar utama pikeun ngahindarkeun gangguan.

Sareng kumaha kuring ngaktipkeun sadaya modalitas ieu? Nya, anjeun tiasa ngalakukeun éta gampang tina Pusat Kontrol atanapi ngalangkungan Siri, atanapi anjeun tiasa nyetél jadwal upami rutinitas anjeun parantos mapan. Komo Anjeun tiasa nyetél automations ambéh anjeun meunang ka hiji tempat mode husus diaktipkeun: Mode Gawé mun anjeun meunang ka gaw anjeun, Latihan Mode mun anjeun meunang ka gim. Sareng nalika anjeun leupaskeun aranjeunna, aranjeunna otomatis pareum.

Sadaya pilihan ieu sareng seueur deui tiasa dikonpigurasi dina Modeu Konsentrasi ieu, sakumaha urang némbongkeun Anjeun dina video, nu urang ngajelaskeun sagala léngkah konfigurasi, pilihan béda sadia tur kumaha carana ngaktipkeun sarta ngaropéa aranjeunna on laleur nu. Upami anjeun henteu acan nyobian éta, kuring mamatahan anjeun nyobian éta sabab pasti bakal ngayakinkeun anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.