Minecraft: Story Mode gratis kanggo waktos terbatas

minecraft-carita-édisi

Deui kami balik kana beban pikeun nunjukkeun ka anjeun kaulinan anyar anu pikeun waktos anu terbatas sayogi pikeun diunduh sacara gratis. Kali ieu urang nyarioskeun ngeunaan Minecraft: Store Mode, gim anu harga biasa 4,99 euro, sareng anu parantos dikembangkeun ku Telltale Games damel babarengan sareng anu nyiptakeun Minecraft. Minecraft: Story Mode dugi ka App Store sakedik langkung sataun katukang sareng diwangun ku lima épisode anu urang kedah mésér sacara mandiri. Tapi ayeuna pangembang parantos mekarkeun angka éta janten dalapan. Masing-masing épisode tambahan sayogi pikeun diunduh ngalangkungan pembelian di-app pikeun 4,99 euro, sanaos kami tiasa mendakan bungkus sababaraha épisode pikeun ngahémat kami sababaraha euro.

Unduhan waktos terbatas tina Minecraft: Story Mode nawarkeun kami épisode mimiti gim ieu gratis, Janten mangrupikeun cara anu saé pikeun nguji naha kaulinan ieu leres-leres adiktif sareng saé sapertos anu aranjeunna klaim. Dina Micrecraft: Story Edition urang tiasa maénkeun salaku lalaki atanapi salaku heroine Jesse sareng urang kedah ngamimitian petualangan bahaya ka sisi sanésna Overworld, ngalangkungan Nether pikeun milarian Urutan Batu sareng nyobian nyalametkeun dunya.

Numutkeun kana kaputusan anu urang candak, carita éta bakal nyandak hiji jalur atanapi jalur anu sanés anu tiasa nyababkeun urang kana momen-momen tindakan frenetik atanapi momen anu urang kedah laksanakeun sirah. Pamekar teu nyarankeun masang aplikasi ieu dina alat anu langkung handap tina iPhone 5, kumargi duanana dina iPhone 4 sareng dina iPhone 4s pangalamanana tiasa janten ngimpina. Minecraft: Story Mode dirojong tina ios 7.1 sareng tina iPhone 5 sareng iPad 3 atanapi langkung luhur. Dina raraga mikaresep kaulinan ieu kami bakal gaduh sakedik langkung gratis ti 1 GB dina alat kami.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Oscar cenahna

    Naha aya anu terang naha babna ogé gratis ??

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Bab kahiji. aya dina tulisan