Twitter Momen ayeuna sayogi di sakumna dunya

twitter-moment

Twitter kakarék ngumumkeun yén fitur Momen anyar ayeuna sacara resmi sayogi kanggo sadayana, ngamungkinkeun para pangguna jaringan microblogging nyiptakeun Kala waktos anjeun nyalira ngalangkungan tweet, poto sareng video. Momen diluncurkeun dina Oktober 2015 sareng didesain pikeun ngabantosan pangguna Twitter mendakan carita anu kabuka dina jaringan sosial, paguneman sareng pamimpin dunya, selebriti, koméntar olahraga, kajadian dunya, mémo budaya ... wates éta dina imajinasi pangguna Twitter.

Kusabab diluncurkeun dina Oktober 2015, fitur ieu ngan ukur sayogi pikeun tim kerja Twitter sareng sakedik editor. Agustus kamari, Twitter mimiti ngalegaan jasa ieu ka mitra, influencer sareng mérek ageung, tapi henteu dugi ka ayeuna Twitter parantos nyayogikeun fungsi anyar ieu pikeun pangguna naon waé.

 

Pikeun ngaksés Twitter Momen urang tiasa ngalaksanakeunana ngalangkungan aplikasi ios atanapi ngalangkungan halaman wéb perusahaan. Dina waktos ayeuna fungsi anyar ieu ngembangna ka sadaya nagara, janten upami éta henteu acan sumping di nagara anjeun, éta henteu kedah seueur waktos pikeun ngalakukeunana.

Pikeun tiasa nambihan momen urang Urang mimitina kedah mencét tombol deui tweet teras pencét dina elips anu muncul di pasisian tweet. Dina ménu kami milih momen Anyar pikeun nyiptakeun waktos. Cara séjén pikeun nyiptakeun momen nyaéta liwat tab Momen, dimana pangguna kedah milih tweet anu aranjeunna hoyong janten bagian tina carita ieu.

Sakedap eÉta mangrupikeun fitur kaopat belas anu ditambahan ku jalma-jalma dina Twitter kana platform microblogging na pikeun nyobaan narik langkung seueur pangguna kana platform anu salami dua taun teu ngaregepkeun 300 juta pangguna sareng resep pendapatan iklan.

Twitter (Tautan AppStore)
Twitterbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.