Monster Pinball HD, gratis pikeun waktos terbatas

monster-pinball-hd

Deui urang nyarioskeun ngeunaan kaulinan anu tiasa urang unduh gratis pikeun waktos anu terbatas. Kali ieu kami henteu nyarioskeun perkawis buruan anu pang alitna di bumi, tapi pikeun anu sepuh. Kami nyarioskeun Monster Pinball HD, kaulinan pinball anu, henteu sapertos kaseueuran kaulinan tina jenis ieu, tiasa dinikmati tanpa kedah mésér aplikasi. Monster Pinball HD gaduh harga biasa di App Store 0,99 euro, tapi pikeun waktos anu terbatas Kami tiasa ngaunduh haratis ngalangkungan tautan anu kuring tinggalkeun dina akhir tulisan.

Monster Pinball HD bakal nganteurkeun urang ka taun 80an, nalika mesin arcade jenis ieu ngahontal popularitasna ampir di panjuru dunya, sanaos ayeuna masih seueur anu resep jinis kaulinan ieu. Kaulinan ieu nawarkeun kami grafik definisi tinggi anu mengagumkeun dibarengan ku sora anu nempatkeun urang pinuh kana kaulinan, janten disarankeun, sabisa-bisa, mikaresep kaulinan ieu ku headphone. Kaulinan ieu idéal pikeun momen-momen anu urang ngantosan, urang angkat ka subway, beus atanapi ngan saukur nalika urang hoyong gaduh waktos anu senang tanpa ngahesekeun kahirupan urang sareng gim strategi, éta ogé cocog sareng Game Center.

Fitur Monster Pinball HD

  • Monster Pinball ngamungkinkeun urang pikeun kéngingkeun 500 tujuan anu béda.
  • Cocog sareng Game Center, kanggo tiasa neraskeun kamajuan urang dina iPhone atanapi iPad.
  • Cocog sareng modeu nangtung sareng horizontal alat kami, ngajantenkeun janten kaulinan idéal pikeun tiasa ngaraosan éta sareng iPad kami.

Sarat Monster Pinball HD

  • Update pangahirna: 17-11-2012
  • Versión: 1.3 MB
  • ukuran: 96.6 MB
  • basa: Inggris.
  • Dipeunteun pikeun leuwih kolot tibatan taun 4.
  • kasaluyuan: Meryogikeun ios 4.3 atanapi engké. Cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod touch.

Monster Pinball HD


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Tonik. cenahna

    Awas. Éta mangrupikeun App anu lami pisan. Kuring nembé dipasang dina iphone 6S abdi sareng IOS parantos ngingetkeun kuring yén éta tiasa ngalambatkeun telepon….