Mophie ngaluncurkeun kasus modular pikeun iPhone 7 nganggo dompét sareng batréna

Kasus Modular Mophie pikeun iPhone 7 Mophie mangrupikeun salah sahiji pabrik hal anu paling terkenal pikeun sadaya jinis alat sélulér. Kasus-kasus anu pangénggalna parantos diluncurkeun nyaéta pikeun iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus sareng bakal ngijinkeun kami ngalampirkeun sababaraha aksésoris kana smartphone kami berkat deui magnét. Garisna parantos dingaranan Tahan Paksa sareng, numutkeun ko-pendiri Mophie, aranjeunna "panutup proaktif sareng gaya" anu ogé bakal ngijinkeun kami ningkatkeun otonomi alat atanapi nyandak kartu kiridit kami nganggo iPhone 7.

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina video promosi, léngkah munggaran pikeun mesen Tahan Angkatan nyaéta milih naha urang hoyong pilihan 4.7 atanapi 5.5 inci. Dina léngkah ieu kami ogé bakal milih salah sahiji tina 9 warna anu sayogi pikeun masing-masing aksésori. Dina dua kasus, panutupna Aranjeunna dibanderol di € 39.95 ($ 39.95) Sakali ukuran sareng warnana parantos dipilih, urang bakal neraskeun ka léngkah kadua.

Hold Force, kasus modular Mophie pikeun iPhone 7

Dina léngkah kadua urang kedah milih aksésori mana anu urang hoyong tambahkeun kana panutup kami di antara anu sayogi ayeuna:

  • La Tahan Dompét Angkatan Éta ngan ukur sayogi pikeun iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus sareng bakal ngijinkeun kami nyimpen dua kartu kalayan harga € 19.95 ($ 19.95).
  • La Tahan Force Folio Éta mangrupikeun kasus dompét anu ngamungkinkeun anjeun nyimpen kartu, artos sareng éta ogé nutupan payun. Éta ogé sayogi ngan ukur pikeun iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus kalayan harga € 19.95 ($ 19.95).
  • La Tahan Force Powerstation Plus Mini Éta mangrupikeun batré éksternal anu tiasa nyayogikeun otonomi tambahan 12 jam rata-rata berkat 4.000mAh na. Aksésori ieu tiasa dianggo pikeun ningkatkeun otonomi iPhone atanapi ngeusian deui saatos batréna béak. Éta sayogi kanggo iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus kalayan harga € 59.95 ($ 59.95).

Sacara pribadi, aranjeunna henteu sapertos panutup anu paling geulis di pasar, tapi janten panutup modular Urang tiasa milih iraha nempatkeun aksésori anu ngajantenkeun alat awon sareng iraha bade dipareuman. Naha anjeun resep kana salah sahiji tina 3 pilihan anu ayeuna diusulkeun ku Mophie sareng Hold Force na?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.