IPhone anjeun ayeuna tiasa gaduh pangisian daya nirkabel berkat Mophie's Charge Force

IPhone anyar akhirna ngahijikeun ngecas nirkabel, sabab urang tiasa tingali dina Keynote pamungkas ti Apple. Boh iPhone 8 sareng 8 Plus sareng iPhone X tiasa diisi ulang nganggo charger Qi sareng diantara mérek anu urang tiasa tingali dina presentasi Apple, Mophie kasohor., Palasik dina kantong kendang anu parantos mangtaun-taun pangalaman dina ruas ieu.

Tapi upami anjeun hoyong nganggo fitur anyar ieu, tong hariwang, sabab henteu wajib anjeun mésér salah sahiji modél anyar. Mophie sareng kumpulan Charge Force na ngajantenkeun ngecas nirkabel iPhone anjeun sayogi pikeun saha waé kalayan panutup sareng muatan basa tina tipena béda anu urang analisa dina artikel sareng video ieu di handap.

Kasus sareng basis muatan, kombinasi anu diperyogikeun

Kumaha urang tiasa ngarobih iPhone urang kana alat anu cocog pikeun ngecas nirkabel? Salaku tambahan kana dasar muatan anu wajib, urang peryogi panutup anu masihan sipat éta. Mophie nawiskeun kami sababaraha kamungkinan kombinasi:

  • Kasus Angkatan Muatan Mophie, kasus normal anu hatur nuhun kana konektor kilat Terpadu na ngamungkinkeun anjeun ngeusian deui iPhone anjeun ku basa pangisian daya Qi anu cocog.
  • Panutup Hawa Mopie Juice Pack, kasus batré anu salian ti ngeusi ulang iPhone anjeun hatur nuhun kana batré terintegrasi ogé cocog sareng basa Qi naon waé pikeun nga-ngeusian deui nyalira ogé pikeun nga-ngeusian deui iPhone.
  • Basis Pengisian Nirkabel Mophie Charge Force, basa Qi anu cocog yén nalika nempatkeun iPhone anjeun ku tutup anu cocog bakal ngamungkinkeun anjeun nge-recharge alat anjeun. Éta cocog sareng smartphone Qi anu sanés, sapertos iPhone 8, 8 Plus sareng X.
  • Mophie Charge Force Vent Mount Car Charging Dock, wadah curhat magnét anu ogé bakal ngeusi ulang iPhone anjeun ku kasus Mophie anu cocog.

Ieu mangrupikeun asesoris Mophie anu bade urang analisa dina tulisan ieu sareng dina video kami, tapi anjeun ogé sayogi anu sanés sapertos Mophie Charge Force Desk Mount, basis méja nangtung pikeun iPhone anjeun, sareng Mophie Wireless Charging Base anu cocog sareng iPhone 8, 8 Plus sareng X anyar, sareng éta ogé ngamungkinkeun aranjeunna gancang dicas, ngahontal batré 50% dina 30 menit.

Kasus Angkatan Muatan Mophie

Éta mangrupikeun kasus satengahna antara kasus pelindung konvensional sareng kasus batré, duanana dina ukuran sareng kinerja. Desainna mirip sareng panutup kendang Mophie klasik, kalayan bagian handap anu konektor Kilat diintegrasikeun sareng sababaraha grilles dimana sora speaker handap sareng mikropon diidinan lulus. Sakabéh iPhone dikurilingan ku ujung TPU anu ngajaga tina usum gugur, sareng anu nonjol di payun cekap sahingga payuneun iPhone henteu sangsara dina usum gugur.

Bagian tukangeun kasus ieu didamel tina kulit, sayogi dina sababaraha warna dina halaman wéb Mophie (coklat, hideung, biru, beige sareng beureum) tapi sok nganggo bagian plastik hideung. Tombol gigir ditutupan ku tutupna, sareng éta ngagaduhan sisina pikeun saklar vibrator. Beda sareng kasus batré Mophie, éta moal perlu dipiceun pikeun nganggo konektor KilatKusabab konektorna tiasa dicabut bari henteu dicabut, janten anjeun tiasa nganggo headphone atanapi kabel ngecas Kilat.

Pikeun ngeusi ulang iPhone kalayan kasus anu aya, anjeun kedah nempatkeunana dina basa pangisianan anu saluyu. Magnét bakal mastikeun yén iPhone sampurna dilereskeun, sanajan dasarna nangtung, tanpa résiko murag.. Anjeun tiasa nempatkeun iPhone sareng ngaleupaskeun nganggo hiji leungeun tina dasarna.

  • Naros: panyalindungan sareng pangisian daya nirkabel, magnet anu ngalereskeun iPhone, Konektor kilat anu tiasa dicabut nganggo konektor iPhone.
  • Kontra: Kandel tibatan panangan konvensional sareng biwir handapna langkung kandel kumargi konektor terpadu.
  • Harga: 59,95 dina Halaman web resmi Mophie

Kasus batré Jus Pak Air Juice

Upami urang salah sahiji anu batréna iPhone ragrag pondok, sakapeung urang tiasa milih pikeun batréna tanpa nyerah ngecas nirkabel. Mophie Juice Pack Air anu ku urang dianalisis Artikel ieu nawarkeun anjeun nepi ka 60% batré tambahan Anu tiasa anjeun anggo nalika anjeun kedah ku mencét tombol, sami anu anjeun kedah pencét kanggo ningali biaya sésana ngalangkungan LED tukang.

Desainna mirip pisan sareng kasus anu sateuacanna, sanaos kandelna langkung ageung kumargi batréna terintegrasi. Tangtosna, dina hal ieu upami urang hoyong nganggo konektor Kilat urang kedah ngaleungitkeun panutupna. Éta sanés masalah anu serius, sabab berkat kanyataanna éta dileungitkeun kana dua lembar, ngan ukur peryogi lima detik kanggo ngaleupaskeun atanapi nempatkeunana. Sedengkeun pikeun operasi, éta sami sareng anu sateuacanna, anjeun kedah nempatkeunana dina basa anu cocog pikeun ngeusian ulang iPhone. Sistem Mophie ngutamakeun iPhone ngecas tibatan ngecas kasus. Éta ogé ngagaduhan sistem magnet anu ngalereskeun iPhone dina dok Mophie naon, bahkan sacara vertikal. Anjeun ogé sayogi dina sababaraha warna (hideung, pink, emas, biru sareng beureum).

  • Naros: panutup batré sareng batréna ku recharging nirkabel, LED anu nunjukkeun biaya sésana, dugi ka 60% batré tambahan.
  • Kontra: Kandel tibatan panutup konvensional, éta nyumputkeun konektor Kilat janten kedah dipiceun kanggo nganggona.
  • Harga: € 99,95 dina Halaman wéb resmi Mophie

Basis Pengisian Nirkabel Mophie Charge Force

Mangrupikeun dasar pangisian daya anu saderhana, kalayan desain anu sangat bijaksana anu sampurna minuhan misi na. Ngan ukur hiji anu diterangkeun di payun nunjukkeun yén éta disambungkeun ngalangkungan kabel USB anu kalebet dina kotak ka carjer USB atanapi ka port komputer. Dasar ieu sampurna cocog sareng alat Qi anu cocog, sareng tangtosna nganggo iPhone 8, 8 Plus sareng X anyar, sanaos henteu gancang ngecas. Kalayan salah sahiji tina dua kasus sateuacanna anjeun tiasa nganggo pikeun nge-recharge iPhone anjeun.

  • Naros- Desain bijaksana sareng kompak, ngalereskeun iPhone sacara magnetik upami nganggo kasus Mophie anu cocog. Tiasa dianggo nganggo alat Qi anu cocog.
  • Kontra: henteu gaduh muatan gancang.
  • Harga: € 44,95 dina Halaman wéb resmi Mophie.

Mophie Charge Force Vent Mount Car Charging Dock

Éta dasar praktis sami sareng anu sateuacanna tapi nganggo pancing anu ngamungkinkeun ditempatkeun dina gril AC mobil anjeun. Hatur nuhun kana magnet anu kalebetna, éta ngamungkinkeun iPhone pikeun dilereskeun sareng henteu kagolongkeun kaayaan naon waé tina dasarna, tapi salami anjeun nganggo panutup Mophie anu cocog. Éta ngamungkinkeun rotasi 360º pikeun nempatkeun iPhone sacara horizontal atanapi vertikal, sareng kalebet sadayana anu anjeun peryogikeun dina kotak, kalebet carjer kanggo korék api rokok mobil sareng kabel USB.

Salah sahiji hal anu kuring paling resep kana basa magnét ieu sareng bédana ti basa anu sanésna sapertos ieu nyaéta tetep caket pisan kana gril ventilasi, tanpa nonjol teuing. Nempatkeun iPhone dina posisi anu leres gampang pisan berkat magnet anu dilebetkeunana, sareng éta bahkan ngamungkinkeun anjeun ngamanipulasi éta tanpa sieun murag. Éta tiasa ditempatkeun sareng dipiceun kalayan sampurna nganggo hiji panangan.

  • Naros: wijaksana, kalebet carjer mobil langkung alit, iPhone leres-leres ditetepkeun, éta bieu nonjol tina gril AC.
  • Kontra: ngan cocog sareng kasus Mophie.
  • Harga: € 64,95 dina Halaman wéb resmi Mophie.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.