Cut the Rope 2 mangrupikeun aplikasi tina saminggu di App Store

motong-tali-2

Sakumaha parantos lami pikeun adat, unggal dinten Kemis siang di Cupertino, tim pangembangan App Store milih aplikasi anu ku sababaraha alesan kualitatif janten gratis kanggo sadaya pangguna iOS salami saminggu di App Store. Kali ieu anu kapilih parantos Cut the Rope 2, petualangan hebat anu narik kawéntar seueur pamaén antukna janten gratis. Éta mangrupikeun pidéo pidéo anu adiktif sareng kabuktian, édisi kadua ieu nyayogikeun dobel anu pikaresepeun, misi anu nangtang sareng unsur-unsur anyar, kalayan tujuan pikeun moro permén anu ditunggu-tunggu. Naha anjeun tiasa ngahontal tujuan? Teraskeun sareng buktoskeun!

Kalayan 168 tingkat anu bénten-bénten, pinuh ku permén sareng tali anu tiasa dipotong, salian ti ditambahan tujuh karakter anyar sareng Noomies anu bakal ngabantosan anjeun sapanjang petualangan anu hadé. Cut the Rope 2 minuhan konci pikeun kasuksésan "kasual", éta mangrupikeun gim anu gampang dicoo tapi sesah dikuasai, kasaimbangan anu sampurna, ku grafik, sora sareng elemen gim anu diperbarui pikeun masihan gim lengkep.

Naon anu anyar dina Cut the Rope 2: 
• Roto tiasa ngeusi batre Om Nom kana poin anu pangsaéna pikeun néwak permén
• Jilat tiasa ngagunakeun létahna pikeun ngawangun sasak sakedik anu ngabantosan Om Nom ngahontal tujuanana
• Biru tiasa nyandak Om Nom ka tingkat anyar milarian manisan
• Tos tiasa ngalungkeun objék, kalebet permén
• Boo tiasa nyingsieunan Om Nom sareng ngajantenkeun anjeunna luncat langkung luhur
• Snailbrow gagah naék témbok sareng siling ngadorong candies sapertos juara
• Jahé tiasa ngaleungitkeun halangan antara Om Nom sareng permén.

Unduhan ieu ngahémat € 0,99, Kusabab éta harga biasana tina aplikasi. Bobotna 97 MB sareng ngalaman pembaruan konstan, ogé tarjamahan kana basa Spanyol, Jérman, Inggris, Perancis, Italia sareng seueur basa sanés.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.