Motorola, Huawei sareng LG moal ngénggalkeun rentang smartwatches taun ayeuna

auss-zenwatch3

Sesuatu kajadian sareng Android Wear sareng pabrikna. Hal ieu dipikaterang yén keterbatasan anu ditetepkeun Google dina peluncuran Android Wear, henteu ngamungkinkeun lapisan kustomisasi dina alat anu aranjeunna damel, henteu kantos resep ka pabrikan, tapi pikeun pangguna anu tiasa ngamangpaatkeun smartwatches na tanpa aranjeunna. lags kabagjaan anu salawasna datang sareng lapisan kustomisasi ti pabrik. Salaku tambahan, pilihan terbatas anu ditawarkeun Android Wear ka pabrik aranjeunna maksa sababaraha perusahaan, sapertos Samsung, ngaluncurkeun alatna nganggo sistem operasi Tizen, anu nawiskeun performa langkung saé sareng konsumsi batréna langkung handap, sareng aplikasi anu sayogi ti mimiti janten masalah.

Taun ayeuna ngan Asus sareng Fosil anu gaduh résiko pikeun memperpanjang kisaran terminal anu aranjeunna ayeuna nawiskeun ka pangguna. Nanging, sesa pabrik utama: LG, Motorola sareng Huawei parantos ngonfirmasi yén aranjeunna henteu ngerjakeun alat anyar pikeun ngaluncurkeun taun ayeuna, berita anu narik perhatian ngémutan yén sacara praktis unggal taun aranjeunna ngabarukeun alatna.

Bagian tina masalahna nyaéta dina Android Wear, tapi sanés ngan ukur hiji-hijina alesan. Sigana mah pasar nunjukkeun tanda-tanda kacapean, kusabab jenis alat ieu Éta masih bieu maju sareng nawiskeun kami praktis fungsi anu sami sareng modél munggaran anu pencét pasar. Di dieu Google, sadar kana masalah ieu, sigana ayeuna kapaksa henteu ngan ukur ngaluncurkeun sababaraha alat sélulérna nyalira, anu bakal hadir dina 4 Oktober, tapi ogé tiasa nempatkeun sirahna pinuh kana dunya smartwatches.

Apple nembé ngaluncurkeun generasi kadua Apple Watch sataun satengah saatos presentasi na, sareng numana nembé nambihan sénsor GPS sareng résistansi cai. Jelas yén séktor ieu mekar laun pisan sareng kalambatan ieu mangaruhan penjualan jinis alat ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.