Choetech Magnetic Wireless Charging nawarkeun ongkos Magsafe ku harga anu pangsaéna

Kotak carjer Choetech MagSafe

Di pasar saham pihak katilu pikeun muatan magnét dina iPhone 12, 12 Pro sareng 12 Pro Max anyar kami mendakan seueur rupa-rupa produk. Dina pengertian ieu, kudu ditétélakeun yén henteu sadayana basa pangisian nirkabel anu valid pikeun MagSafe sareng dina Choetech ieu nyandak léngkah anu penting sareng dua aksesoris nirkabel ieu anu urang bagikeun sareng anjeun ayeuna.: stand Charger Wireless Charging Stand 2-in-1 sareng MagLeap Magnetic Wireless Charger.

Nalika urang nyarioskeun ngeunaan ngeusi batre alat sapertos iPhone, seueur hal anu kedah diperhatoskeun sareng éta henteu saé pisan pikeun nyambungkeun carjer naon waé ka telepon pinter ... Urang kedah ati-ati sareng éta sareng pastikeun yén carjer ieu moal ngagoréng telepon urangÉta pastina henteu kajantenan sareng Choetech kumargi aranjeunna parantos ngadamel aksésoris kanggo iPhone (di antara alat Apple sareng sanés sanés Apple) salami mangtaun-taun.

Tapi hayu urang buka sabagian. Sareng nyaéta aksésoris ieu anu ngabagi beban sareng téknologi MagSafe rada benten diantara anu sanésna. Mimiti urang gaduh Choetech T575-F anu mangrupikeun dasar pangisian daya sareng pangisian daya anu sakaligus, dina waktos anu sami positip yén éta cocog sareng muatan Qi sareng anu jelas-jelas pas dina bagéan dasar carjer ieu. Kami gaduh el Choetech T517, anu mangrupikeun carjer anu langkung saderhana sareng kalayan faktor form anu ngagaduhan basis muatan resmi Apple, MagSafe.

Dasar 2-dina-1 Standar Ngecas Wireless magnét

Carjer Choetech MagSafe

Sacara pribadi, kuring tiasa nyebatkeun yén éta mangrupikeun carjer anu kuring paling resep ti dua ieu. Éta mangrupikeun basis muatan anu ngamungkinkeun urang pikeun ngeusi batre iPhone cocog sareng MagSafe sareng dina waktos anu sami aya alat sanés anu cocog sareng ngecas Qi. Ieu kusabab dina bagian dasar nambihan pilihan ngecas na di luhur magnet anu ngamungkinkeun ngecas iPhone 12 mungkin.

Sabenerna Kami henteu ningali produk anu disahkeun pikeun ngecas Apple MagSafe tapi éta leres-leres tiasa dianggo sampurna dina alat ieu. Urang tiasa nyarios yén éta mangrupikeun tiruan tina beban anu ditawarkeun Apple ku harga anu langkung saé.

Spésifikasi utama tina basa T575-F

Carjer Choetech MagSafe

Hal kahiji anu urang hoyong ucapkeun nyaéta éta basa ngecas bener aman Kami henteu ngagaduhan masalah naon waé sareng éta ngaliput sertifikasi kaamanan ETL, FCC, CE sareng RoHS. Basis muatan ieu ngagaduhan kakuatan input maksimum antara 5-12 V sareng 2 A, pikeun kaluaran sakumaha anu parantos urang nyarioskeun sateuacanna Éta naék dugi ka 15 W tapi ngan ukur pikeun iPhone 12 kumargi pikeun basis Qi anu handap kaluaran maksimum nyaéta 5W.

Dasar Choetech ieu sayogi dina dua warna, hideung bodas. Éta nawiskeun cara ngadengdekkeun sakitar 45 ° sudut sahingga anjeun tiasa ningali alatna atanapi nganggo éta nalika ngecas, hiji-hijina hal anu kedah diémutan nyaéta basa éta henteu beuratna cukup pikeun ngaleungitkeun ku hiji panangan atanapi langkung saéna, magnet éta kuat kitu iPhone urang bakal napel ogé nalika ngecas.

Teu aya produk anu kapendak.

Naon anu ditambihkeun dina kotak basa Choetech ieu

Carjer Choetech MagSafe

Kauntungan sanés tina carjer ieu nyaéta nambihan sadayana anu urang peryogikeun pikeun nganggona, henteu sapertos Apple nuju akhir-akhir ieu kalayan masalah konektor témbok. Dina hal ieu basa 2-dina-1 Tambahkeun USB C kana kabel ngecas USB C sareng adaptor témbok PD supados tiasa ngeusi batre alat urang tanpa kedah mésér anu sanés. Tangtosna, kami ogé mendakan buklét kalayan garansi sareng pitunjuk pikeun dianggo.

Dina warna hideung atanapi rada abu abu anu urang gaduh dina sampel ieu éta geulis na Desain carjer ieu leres-leres fungsional sareng disaluyukeun dina harga na ngémutan yén éta aya di luar kotak sareng dianggo. Kami yakin yén seueur pangguna bakal milih éta pikeun ngeusi batre iPhone 12 anyarna.

Carjer Choetech MagSafe

Choetech MagLeap Magnetic Wireless Carger

Carjer Choetech MagSafe

Di sisi séjén kami boga pangisi daya magnét anu upami urang tiasa nyarios yén éta mangrupikeun undangan pikeun anu ditawarkeun ku Apple. Dina hal ieu éta carjer anu tiasa manpaat pikeun sadaya alat anu dieusi Qabdi kumargi éta aya di luhur méja, éta datar. Éta ngagaduhan magnet sapertos modél carjer sateuacana tapi dina hal ieu éta ngan bakal tiasa dianggo sareng modél mini iPhone 12, iPhone 11 Pro, iPhone 12 Pro Max sareng iPhone 12.

Teu aya produk anu kapendak.

Beban ogé ngagaduhan kakuatan maksimum 15 dugi 2,5 W sareng éta bakal gumantung kana jack témbok anu anjeun anggo. Dina hal ieu pikeun nyandak dua-dina-hiji muatan basa, adaptor kakuatan pikeun témbok ogé ditambihan janten ngan saukur nyandak kaluar tina kotak sareng mimiti damel.

Émut yén carjer Apple henteu nawiskeun konektor balét janten anjeun kedah mésér nyalira upami anjeun henteu ngagaduhan. Sacara logika, ukuran kaamanan tina carjer ieu saé pisan, sapertos anu aya dina pangkalan sateuacanna, éta nawiskeun perlindungan tina pemanasan nalika ngecas sareng sadayana sertifikasi kaamanan ETL, FCC, CE sareng RoHS.

Carjer Choetech MagSafe

Pendapat editor

Kadua pangisi daya nawiskeun kaamanan ngecas anu saé, kami parantos nganggo éta bari sareng aranjeunna leres-leres disarankeun upami anjeun milari carjer. cocog sareng muatan MagSafe tina iPhone 12 anjeun tapi anjeun teu hoyong apel resmi.

Kauntungannana ieu nyaéta nambihan sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngeusi batre alat-alat anjeun dina kotak sareng ieu pikeun urang mangrupikeun kaunggulan anu hadé tibatan Apple. Logikana, henteu gaduh sertifikasi MagSafe tiasa nyababkeun kacurigaan, tapi Choetech mangrupikeun perusahaan anu kabuktosan sareng dina hal ieu kami moal ngagaduhan masalah naon waé.

Pasti aya pangguna anu moal ngémutan sareng pastina aya pangguna anu parantos lami resep kana produk perusahaan ieu, dina dua kasus éta kedah disebatkeun masing-masing bébas ngalakukeun naon anu aranjeunna pikahoyong sareng mésér produk anu aranjeunna hoyong ngamuat alatna tapi sok nganggo kaamanan anu minimum. Parabotna kedah dijagaan.

Carjer MagSafe Choetech
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
27,16 a 43,62
  • 100%

  • rarancang
    Penerbit: 95%
  • Awét
    Penerbit: 95%
  • Bérés
    Penerbit: 95%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 95%

Naros

  • Desain sareng kualitas bahan
  • Ngecas nirkabel pikeun MagSafe cocog sareng iPhone 12
  • Candak tina kotak sareng tiasa ngeusi batre, tambahkeun tina kabel kana konektor témbok
  • Nilai duit

Kontra

  • Basis muatan 2-in-1 kedahna rada beurat sahingga iPhone tiasa dipiceun tanpa nganggo kadua panangan

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.