Muka konci aplikasi aktip Apple Watch dina iPhone anjeun tanpa Jailbreak

Kegiatan-Apple-Watch

iOS 8.2 kalebet aplikasi anu khusus didaptarkeun ka Apple Watch sareng anu disumputkeun dugi ka ngaitkeun Apple Watch sareng iPhone anjeun. Aktivitas, nami anu ditampi ku aplikasi ieu, bakal janten anu nunjukkeun urang sadaya data anu aya hubunganana sareng gerakan urang anu dilaksanakeun dina kagiatan normal urang atanapi nalika urang laksanakeun. Upami anjeun henteu hoyong ngantosan pikeun Apple Watch anjeun pikeun ngecék éta, Kami ngajelaskeun saléngkah-saléngkah kumaha anjeun tiasa kéngingkeun aplikasi dina iPhone, sareng anjeun teu kedah Jailbreak, atanapi bahkan mulangkeun alat anjeun. Pikeun mempermudah anjeun, kami nawiskeun ka anjeun dina gambar sareng video.

daptar eusi

sarat

  • ios 8.2 dipasang dina iPhone anjeun
  • iBackupBot, sayogi pikeun Windows sareng Mac OS X, sareng yén anjeun tiasa ngaunduh gratis halaman resmi na.
  • File «Activity.zip» anu tiasa anjeun unduh link ieu ka Dropbox.

proses

Kegiatan-Tutorial-03

Sambungkeun iPhone anjeun ka iTunes sareng ngadamel cadangan. Cirian pilihan "1" teras pencét dina "2" kanggo ngadamel cadangan dina Windows atanapi Mac anjeun.

Kegiatan-Tutorial-04

Sakali salinan na réngsé, ngajalankeun iBackupBot, sareng ngantosan salinanna dimuat. Pilih alat anjeun sareng salinan anu nembé didamel.

Kegiatan-Tutorial-05

Arahkeun ka «File System> HomeDomain> Perpustakaan> Preferensi » teras pencét dina tombol «Impor». Teras pilih file "com.apple.Fitness.plist" tina folder "System Files" dina file "Activity.zip" anu anjeun unduh tadi.

Kegiatan-Tutorial-06

Sakali diimpor arahkeun ka «Payil Aplikasi Pamaké>com.aplik.Saksi>Perpustakaan> Preferensi » sareng deui pencét dina «Impor». Ayeuna pilih file "com.apple.Fitness.plist" tina folder "User App Files" tina file "Activity.zip" anu anjeun unduh tadi.

Kegiatan-Tutorial-07

Sakali diimpor nutup iBackupBot sareng ngajalankeun iTunes deui. Ayeuna pencét dina "Malikkeun salinan" sareng pilih salinan terakhir anu anjeun damel. Tungguan alat anjeun pikeun mulangkeun salinanna sareng ngabalikan deui. Aplikasi Kegiatan ayeuna bakal muncul dina papan lincah anjeun. Dihandap ieu kami nunjukkeun prosés anu sami dina pidéo supados anjeun langkung gampang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Davincci cenahna

    sareng sareng jailbreak ???

  2.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Naha leres tiasa dianggo? Atanapi kanggo ningali kumaha éta? Sareng anu sanésna, kumaha kinerja sareng umur batre dina IPHONE 6 ti 16 gigs? Parobihan naon?, Hatur nuhun sateuacana !!!

  3.   nan cenahna

    Naha ieu nunjukkeun inpormasi gerakan tina telepon ogé atanapi ngan ukur tina jam tangan?