Kumaha Buka konci Facebook Messenger Hidden Catur

catur Utusan

Sanaos khususna Facebook Rasul Ku teu sangka éta aplikasi anu pikaresepeun pisan, tapi éta ngulang naon anu tiasa dilakukeun langsung dina jaringan sosial, kuring terang yén seueur pamiarsa urang anu resep. Sareng justru pikeun aranjeunna yén kuring nyebatkeun dinten ieu trik pikeun ngadamel catur ku heran. Pangsaéna? Anjeun tiasa maénkeun sareng kontak anu anjeun pikahoyong nganggo kode garis sareng kolom.

Bener nya éta catur mangrupikeun gim anu saé pikeun ningkatkeun konsentrasi, sareng dianggap salaku olahraga méntal anu leres. Janten upami alesan anjeun ngan ukur henteu maén nyaéta kanyataan yén anjeun henteu ngagaduhan jalma-jalma pikeun ngalakukeunana, ayeuna anjeun tiasa nempatkeunana. Naha anjeun ngagaduhan kontak anu resep kana catur dina Facebook Messenger anjeun? Nya, perhatoskeun ieu di handap tina paréntah anu anjeun kedah turutan pikeun nyumputkeun catur rahasia aplikasi.

Kumaha cara maénkeun catur dina Facebook Messenger

  1. Buka paguneman dina Facebook Messenger ku cara normal sareng kontak anu anjeun badé maénkeun catur dina Facebook Messenger.
  2. Ketik sakumaha anu ditingalikeun tapi tanpa ngadugikeun pesen ieu: "@fbchess play". Anjeun kedah kirimkeun kana kontak anjeun sehingga anjeun duaan bakal ningali layar énggal dimana catur rusiah Messenger diturunkeun.
  3. Ayeuna anjeun duaan gaduh papan catur dina layar, mesinna sacara acak bakal milih anjeun pikeun ngamimitian gim.
  4. Dina raraga maénkeun catur anjeun bakal teras kedah ngirim paréntah "@fbchess", deui tanpa tanda petik. Masing-masing gerakan anu anjeun hoyong pasihkeun kedah nganggo inisial dina basa Inggris tina potongan-potongan, teras nomer-nomer anu nunjukkeun gerakanna. Misalna upami anjeun hoyong ngalihkeun ratu ka kuadrat 4, anjeun tiasa ngetik "@fbchess Rc4"

Kumaha upami rahasia ieu kanggo maén catur dina Facebook Messenger?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.