Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan konci iCloud pikeun iPhone

Buka konci iCloud

Kadang timbul keraguan anu langgeng, naha urang tiasa muka konci iCloud? Ukuran kaamanan ieu anu ditumpukeun ku Apple ka sadaya alat ios na ti saprak datangna ios 7 sareng ningkat pisan sareng ios 8, tiasa nyababkeun seueur masalah upami urang henteu terang fungsina. Sacara prinsipna, éta pikeun ngabantosan urang supados henteu kaleungitan alat urang, atanapi sahenteuna pikeun ngajantenkeun henteu tiasa diakses upami aranjeunna nganggona sacara haram, nanging, nyalahgunakeun éta ogé tiasa nyababkeun urang henteu resep. T

e kami bakal ngajarkeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan konci iCloud pikeun iPhone anjeun, naon éta, kumaha cara nyegah sareng ngagunakeunana, sareng anu utamina, kumaha cara miceun konci ieu ku iCloud dina iPhone. Éta ogé penting parios yén alat henteu dikonci ku iCloud sateuacan anjeun mésér éta kadua, janten ulah sono kana tulisan anu pikaresepeun ieu.

Tulisan anu aya hubunganana:
Aranjeunna mendakan metode pikeun mupus akun iCloud tanpa kecap akses

Kami badé ngaréspon dina tulisan hébat ieu pikeun sadaya patarosan anu tiasa timbul sareng seueur deui, sareng éta kami henteu ngan ukur bakal daptar daptar penting kalayan sagala rupa anu aya di sakuriling blokir iCloud iPhone, tapi anjeun ogé bakal tiasa aktip ilubiung dina koméntar, sapertos biasa, urang bakal aya pikeun ngawaskeun kabutuhan pamiarsa urang dina Actualidad iPhone, kalayan manual pangguna anu jembar sareng saderhana ieu pikeun konci iCloud na hususna pikeun anjeun pikeun méréskeun keraguan ngeunaan cara muka konci iCloud.

Penting pisan pikeun urang terang ogé ukuran sareng alat ieu anu ditumpukeun ku Apple, upami urang terang kumaha ngagunakeun sadaya pungsionalitas ieu sacara leres, urang bakal ngarobah lingkungan ios urang kana ékosistem anu langkung aman, disayogikeun sareng sababaraha ukuran anu bakal ngijinkeun urang babarengan sareng téknologi énggal dina cara anu gampang, nyalametkeun urang.

Sareng luhurna, kusabab saha waé anu gampang dipaling ku alatna, atanapi kaleungitan ku kabingungan, janten urang kedah ngamangpaatkeun sagala rupa anu Apple pasihkeun dina jangkauan urang. Kami nembe terang yén maling alat ios parantos turun pisan di Amérika Serikat Amérika ti saprak Apple nerapkeun ukuran kaamanan ieu.

IPhone dikonci ku iCloud?

iCloud

Sanaos platform na nyaéta iCloud, kumargi sadayana ngalangkungan awan, sistemna éta sabenerna disebat "Milarian Konci Aktip iPhone Kuring". Sakali urang atos leungit tina alat ios urang, urang tiasa ngamangpaatkeun fungsi "konci aktivasina" di Milarian iPhone kuring pikeun nyegah anu sanés nganggo alat ios kami, kalebet iPhone, naha éta leungit atanapi dipaling. Sanaos alat ios beuki teu tiasa diaksés kumargi ampir sadayana kalebet téknologi TouchID, henteu goréng pikeun tiasa milarian sareng meungpeuk alat urang upami kalebet inpormasi pribadi atanapi sénsitip, kaamanan parantos dijantenkeun prioritas Apple.

Konci ieu aktip sacara otomatis dina alat ios tina iOS 7, sareng henteu ngan ukur ngamungkinkeun urang pikeun jarak jauh meungpeuk alat, salian ti lokasina, tapi éta bakal nyegah aksés sareng ngahapus data anu ngagaduhan alat ios atanapi iPhone anu dimaksud, kumargi dina ngaksésna, atanapi balikkeun éta, urang bakal kedah irremediably parameter aksés. Janten, upami urang hoyong mulangkeun alat, urang kedah ngagaduhan fungsina Milarian iPhone kuring dinonaktipkeun, sareng pikeun ieu urang kedah terang Apple ID numbu ka alat éta. Nya kitu, upami urang badé ngamimitian alat anu aya hubunganana sareng Apple ID saatos restorasi na, urang kedah ngalebetkeun kecap akses tina Apple ID anu nyambungkeun alatna.

Pungsi ieu ngabantosan ngajaga alat, utamina nalika éta parantos dipaling, lumayan nambihan kasempetan pamulihanana. Kami émut yén sanaos alat anu parantos diformat, éta teu tiasa dihubungkeun deui kana Apple IDKituna, éta bakal dilacak, sareng moal aya anu tiasa ngaktipkeun alat éta deui tanpa idin anjeun. Téknologi ieu henteu diwatesan ku iPhone, iPad sareng iPod Touch, tapi Apple Watch ogé ngagaduhan konci aktivasina nyalira.

Upami anjeun hoyong terang upami iPhone dikonci ku iCloudKu ngeusian formulir di handap ieu anjeun bakal nampi sadaya detil dina email anjeun, hal anu penting pikeun nyingkahan mésér sélulér anu parantos dipaling atanapi anu bogana kaleungitan éta sareng parantos ngonci konci iCloud.

Tulisan anu aya hubunganana:
Janten anjeun tiasa mastikeun upami iPhone dikonci ku iCloud

Kumaha kuring milarian sareng ngonci alat kuring ku iCloud

milarian-iphone-icloud

Kecap éta sorangan nyebatkeun éta, iCloud mangrupikeun konci na, sareng pikeun meungpeuk éta kami ngan ukur peryogi konéksi internét, Apple nawiskeun kami alat anu peryogi pisan, awan. Urang kedah lebet kana halaman wéb iCloud, salami urang gaduh Milarian Iphone kuring diaktipkeun tangtosna, sareng ti ditu, urang tiasa ngakses sadaya alternatif anu sayogi pikeun sistem kaamanan ieu. Halaman wéb henteu tiasa sanés "www.icloud.com", dimana urang henteu ngan ukur mendakan sadaya kantor Apple (Halaman, Angka sareng Keynote), salian ti email sareng sinkronisasi poto otomatis, diantara seueur fungsi sanésna, tapi kami ogé ngagaduhan Paluruh, alat anu ngagaduhan ikon anu sami sareng Milarian iPhone kuring, janten anjeun teu rugi.

Pikeun lebet kana iCloud, sakali deui, urang peryogi email sareng kecap akses urang ngaitkeun kana Apple ID, nyaéta akun Apple anu parantos kami kaitkeun sacara leres ka iPhone kami. Sakali kami ngeklik ikon éta, sistem bakal nyungkeun akun deui, pikeun mastikeun yén kami mangrupikeun pamilik sah pikeun alat anu kedah dipilarian. Nalika urang lebetkeun kecap akses, sistem peryogi sababaraha detik pikeun milarian persis ngalangkungan Apple Maps, tempat anu pasti dimana ayana alatna.

Di dinya, kami mendakan sadaya alat anu didaptarkeun, sahenteuna sadaya anu aya hubunganana sareng Apple ID kami, tapi upami kami pangurus hiji grup Dina kulawarga iCloud, urang ogé tiasa milarian sésana alat Apple anu aya dina grup éta. Nalika urang milih alat khusus, urang tiasa langsung ngaaksés lokasina, éta ogé bakal nunjukkeun naon batréna ayeuna tina alat, sareng éta ngamungkinkeun kami ngalaksanakeun tilu pilihan:

  • Pikeun ngaluarkeun asup kaakal: Pikeun milarian iPhone upami urang leungit di bumi
  • ngamimitian modeu leungit: Éta bakal naroskeun ka kami nomer telepon anu bakal otomatis ditampilkeun dina layar iPhone, janten saha waé anu mendakan éta tiasa nomeran sareng kintunkeun ka kami, upami aranjeunna hoyong.
  • ngahapus iPhone: Upami urang sieun sareng alat urang gaduh inpormasi sénsitip, usap jarak jauh tina alat bakal dilakukeun.

Kumaha carana hindari ngagaleuh iPhone anu dikonci ku iCloud

iPhone dikonci ku iPhone

Nalika urang mésér alat iPhone kadua, patarosan ieu gancang timbul «Kumaha kuring nyingkahan dijual alat anu dipaling, atanapi dikonci ku iCloud?«Kusabab kitu, urang kedah pastikeun yén alat ieu anu badé didamel ku urang parantos dipupus sateuacanna sareng éta henteu dikaitkeun sareng akun Apple ID sanés. Ieu tiasa kajantenan ku dua alesan, yén iPhone dipaling, atanapi yén anu ngagaduhan iPhone, anu antukna anu ngajualna, henteu sadar kana manpaat konci iCloud sareng anu sateuacanna henteu nyambungkeun alatna.

Tungtungna, Apple nempatkeun batréna kalayan jenis transaksi, sareng pikeun nyingkahanana, éta diaktipkeun alat wéb anu bakal ngamungkinkeun urang terang ku cara anu paling gampang upami alat diblokir atanapi henteu, atanapi sahenteuna upami anjeun gaduh konci aktivasina hurung. Hal anu goréng nyaéta alat ieu ngaleungit sareng ayeuna anjeun kedah nganggo cara anu sanés sapertos anu urang usulkeun di handap ieu sareng anu bakal ngamungkinkeun anjeun terang upami anjeun kedah muka konci iCloud dina iPhone khusus:

Penting pikeun terang status iPhone kadua anu bakal kami aksés. IPhone, kusabab hargana mahal, mangrupikeun produk anu nginjeumkeun pisan ka pasar kadua, éta ogé mangrupikeun produk anu ngirangan nilai sakedik upami urang ngabandingkeun sareng persaingan, janten pasar seueur alat iPhone , éta sababna, Urang kedah otomatis kasieunan iPhone naon waé anu urang mendakan dijual kadua, numana hargana jauh langkung handap tibatan anu tiasa dipendakan dina sésa iklan. Meunangkeun alat iPhone anu dihubungkeun sareng akun Apple ID sanés mangrupikeun pemborosan artos, sabab upami aktip, urang bahkan moal tiasa ngagaleuh aplikasi énggal, sareng upami éta pikeun malikeun deui, urang moal tiasa ngamimitian. ieu. Salaku tambahan pikeun kanyataan yén IPhone tiasa dipanggihan pinuh, janten urang tiasa tuang coklat légal utama Upami urang nampi iPhone milik batur, éta sababna urang kedah jalan-jalan sareng sarébu panon dina akuisisi iPhone kadua.

Kumaha terang upami iPhone dikonci ku iCloud

milarian-babaturan-icloud

Nanging, urang henteu tiasa sumping kadieu, atanapi henteu gaduh waktos. Upami kami aya di tengah-tengah transaksi, urang tiasa sacara gampil mariksa naha alat éta dihubungkeun sareng Apple ID, janten, éta henteu aya gunana pikeun urang pribadi. Janten, kami nunjukkeun anjeun dua padika pikeun mariksa naha iPhone ngagaduhan Lock Activation atanapi iCloud lock upami kami henteu tiasa nganggo metode verifikasi Apple anu parantos kami nunjukkeun sateuacana:

  1. Padika 1: Kami mareuman iPhone sareng ngahurungkeun deui, upami layar konci némbongan dina layar utama sareng naroskeun kode ka kami, éta kusabab éta iPhone henteu acan dihapus sareng dipatalkeun tina ID Apple anu cocog.
  2. Padika 2: Upami urang mendakan iPhone anu dibalikeun, sareng éta dina prosés konfigurasi, urang kedah maju di dinya, dugi ka waktos nalika éta bakal naroskeun kecap konci ID Apple anu dikaitkeun, dina hal éta, iPhone nyaéta ogé numbu ka Apple ID, janten, éta moal tiasa milik urang.

Janten, ku nuturkeun dua padika anu saderhana ieu, urang tiasa nyegah henteu ngan ukur penipuan naon waé, tapi ogé nyébél dina prosedur transaksi nganggo alat anu dipaling, hal anu haram pisan. Pencegahan langkung saé tibatan ngubaran, sareng upami ka konci iCloud iPhone, éta henteu matak nyeri.

Kumaha nganonaktipkeun konci iCloud pikeun iPhone

iPhone Mac Notebook

Ukuran kaamanan ieu komplementér, nyaéta kami anu mutuskeun naha aktipkeun atanapi henteu. Pikeun sadayana ieu, Apple masihan kami tutorial anu saé, janten urang tiasa mareumanana iraha waé anu dipikahoyong.

  1. Upami anjeun parantos masangkeun Apple Watch sareng iPhone anjeun, ngaleungitkeun Apple Watch.
  2. Ngadamel hiji salinan cadangan tina alat ios.
  3. Toél Setélan> iCloud. Gulung ka handap teras ketok Kaluar. Dina ios 7 atanapi sateuacanna, ketok Hapus akun.
  4. Ketok Kaluar deui, teras ketok Hapus tina iPhone sareng lebetkeun kecap akses.
  5. Balik ka Setélan teras ketok Umum> Reset > Hapus eusi sareng setélan. Upami anjeun parantos ngaktipkeun Find My iPhone, anjeun panginten kedah lebetkeun ID sareng kecap akses Apple anjeun.
  6. Upami anjeun dipenta pikeun kode alat atanapi kode Watesan, lebetkeun na. Teras ketok Pupus [alat].
  7. Hubungi operator anjeun pikeun ngabantosan anjeun mindahkeun jasa ka pamilik anyar. Upami anjeun henteu nganggo kartu SIM sareng alatnaAnjeun tiasa ogé ngahubungi anjeunna pikeun pitulung pikeun mindahkeun jasa ka pamilik anyar.

Naha konci iCloud tiasa dileungitkeun ngalangkungan jailbreak?

Cabut konci iCloud nganggo jailbreak

Jawaban anu jelas nyaéta henteuKami henteu hoyong terang atanapi ngabagi inpormasi éta. Upami anjeun peryogi pikeun kabutuhan naon waé muka konci iCloud Pikeun alat anu milik anjeun sah, Apple ngagaduhan jasa telepon anu bakal tanggel waler pikeun masihan anjeun solusi gancang saatos ngaverifikasi idéntitas sareng milik anjeun. Salaku tambahan, urang ngingetan yén seueur video sareng tutorial pikeun ngalakukeun éta anu anjeun tingali sacara online mangrupikeun penipuan anu saderhana, sareng anjeun panginten bakal miceun waktos sareng artos.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

30 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Assd cenahna

    Hebat !!

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Hatur nuhun pisan.

  2.   Fede cenahna

    Penjelasan anu saé!

  3.   A cenahna

    Inpormasi sakedik perkawis éta ..., pikeun éta anjeun ningali manual sareng éta waé.

    1.    Pablo cenahna

      RAMBUT!

  4.   Manuel cenahna

    Upami nalika ngadamel pamundut éta nunjukkeun kuring yén konci aktivasina iPhone dinonaktipkeun, naon anu kuring kedah lakukeun pikeun ngaktipkeunana?

  5.   Emanuel cenahna

    Punten bantosan kuring kusabab iPhone kuring dikonci ku icloud sareng kuring henteu tiasa muka konci kumaha kuring tiasa?

  6.   pallares cenahna

    narik pisan katerangan anjeun

    1.    sgsgf cenahna

      naha anjeun rerencangan

  7.   tingali cenahna

    Kuring gaduh iphone 4s kadua sareng icloud diblokir! Upami kuring muka konci éta, naha kénca dianggo salaku ipod?

  8.   ROMEL CARDENAS cenahna

    Nya, Naha IPhone tiasa diblokir ngan ukur ngalangkungan ICLOUD Upami aplikasi mendakan IPhone kuring henteu aktip?

    1.    Ignacio Sala cenahna

      henteu, mustahil pikeun ngalakukeunana upami fungsi ieu henteu diaktipkeun.

  9.   Yoendy Munoz Bravo cenahna

    Abdi ngagaduhan iPhone 6s anu dipendakan, naon anu kuring lakukeun?

  10.   Fabian cenahna

    Halo, kuring ngagaleuh 2 iphone di Irlandia kalér kanggo putri-putri abdi. Anu saurang henteu ngagaduhan masalah, tapi anu sanésna, nalika pormat éta, éta henteu ngijinkeun kuring pikeun masang sistem operasi, aranjeunna nyarios ka kuring yén kuring peryogi kartu sim ti perusahaan aslina, nyaéta EE, tapi di Buenos Aires kuring henteu 'moal ngagaduhan sim ti perusahaan éta. Naha aya anu terang kumaha kuring tiasa ngamuat sistem operasi? éta henteu naros ka kuring pikeun kecap konci atanapi konci iCloud naon, jadi sahenteuna kuring tenang yén éta henteu diblokir. Kuring nyarios sareng masarakat Iphone sareng aranjeunna ngawartosan yén éta henteu aya dina band négatip. Kuring ngan ukur kedah ngaktipkeunana .... Punten, aya anu nunjukkeun kuring kumaha ngalaksanakeunana. Abdi langkung resep sahenteuna masihan abdi ngupingkeun musik sareng dianggo salaku tablet ... ogé, putri abdi langkung resep. Salam sareng hatur nuhun.

  11.   Tatiana garcia cenahna

    Kuring gaduh iPhone 5s sareng diblokir ku icloud sareng kuring henteu terang kecap akses ka kuring anu aranjeunna pasihkeun ka kuring sareng jalma éta henteu terang kecap konci atanapi naon-naon anu kuring henteu terang upami aranjeunna gaduh susunan pikeun tiasa nganggo sél énggal

    1.    Mariela Araya Castillo cenahna

      Upami diblokir ku iCloud, punten balikeun deui, panginten éta bakal dipaling.

  12.   Amadeo cenahna

    Abdi mésér Iphone 6 dina ebay, tapi saatos nyobian nganggo éta, aranjeunna nyarios ka kuring di Macservice Chili yén éta diblokir ku T-mobile, teu aya perusahaan sapertos kieu, éta tiasa dikonci ku jailbreaking éta.
    Abdi ngahargaan upami anjeun tiasa ngirim kuring inpormasi kana email kuring.

    salam

  13.   IBU cenahna

    Kaleresan aya kasieun yén masarakat anu sami milari alternatif ieu, upami éta ngagaduhan konci Icloud éta sabab éta dipaling ti hiji jalma, aranjeunna nyolong milik kuring sareng ps éta henteu aya gunana urang blokir ku IMEI ku Icloud ..

    Sareng maling bangsat sial maot, sareng jalma-jalma malarat anu milari hapé anu murah tapi saé, jalma-jalma kalaparan

  14.   iris cenahna

    Halo Abdi gaduh iPhone 7 plus Abdi ngagaleuh na di Mexico ayeuna kuring gaduh di Peru tétéla yén IDD pakait parantos dipendakan, sapertos anu kuring henteu émut éta kuring henteu acan tiasa muka konci éta tapi kuring anu kuring meuli éta di toko apel sababaraha bantosan sareng ti ñapa email-na henteu hoyong muka kuring dumasar daérah ,, sabab kuring henteu di Méksiko hiji keuyeup sadayana ieu iphone ,,

  15.   Eric cenahna

    Halo, kuring gaduh iPhone 5s, kuring parantos ngagaleuh éta ti mimiti nalika kuring angkat ka tempat aranjeunna ngajual telepon sélulér sareng nalika kuring ningali telepon sélulér sadayana saé sareng kuring parios dina waktos éta kaméra sadayana sareng sél telepon sadayana henteu kunanaon éta mangrupikeun telepon sél satengah panggunaan tapi saatos ngagaleuhna kuring dugi ka imah kuring sareng iphone diblokir ti icloud sareng kuring henteu tiasa mareuman éta kusabab éta ngagaduhan email ti anu bogana sareng kumaha kuring tiasa mupus na, seueur anu nyaritakeun kuring yén éta moal tiasa dipupus sareng éta tetep salaku ipod, aya anu tiasa nyarios ka kuring yén kuring nyarios yén upami kedah aya solusi icloud meungpeuk sareng kuring parantos putus asa pikeun minggu ieu pikeun muka konci éta, kuring ngalakukeun seueur usaha pikeun muka konci tapi Abdi henteu tiasa ngalakukeun nanaon Abdi peryogi bantosan anjeun
    Abdi ti MEXICO, MEXICO CITY upami aya anu ngabantosan kuring bakal ngahargaan kana éta.

  16.   Jesus Vazquez cenahna

    Halo, abdi parantos mendakan deui iPhone (ngalangkungan pulisi) anu dipaling ti kuring dinten ayeuna. Nya, sanaos ngagaduhan faktur dina nami kuring, kalayan telepon imei, keluhan dimana telepon ogé dikenalkeun ku imei na. Jalma anu cekap kompeten anu kuring nyobian pikeun muka konci terminal sadar sareng ngantepkeun kuring terang yén terminal éta memang milik kuring. MAIL MAJEUNG ANJEUNNA NGAJAWAB SAKURANG ANU TEU SUKSESNA BUKTIKKEUN ANJEUN TENAGA "ole, ole sareng ole".
    Anu purun ieu ti APPLE sareng ICLOUD parantos nyetél sahingga upami ku sababaraha alesan terminal anjeun macet sareng anjeun kedah nganggo éta ngalangkungan prosedur anu parantos ditetepkeun, anjeun sadar yén anjeun henteu gaduh deui telepon tapi beurat kertas, sareng upami anjeun hoyong balik deui gaduh iPhone anjeun kedah ngalangkungan kotak deui.

  17.   Marcela cenahna

    Abdi mésér iphone 6 sareng sadayana tiasa dianggo kalayan kartu sim kuring sareng id akun abdi di iTunes tapi éta ngagaduhan akun icloud anu teu tiasa kuring aksés sabab éta naroskeun kecap akses tapi henteu mangaruhan operasi telepon, kecuali nalika sakedik tanda muncul nyarios kuring nempatkeun kecap akses pikeun muka konci tapi nempatkeun "henteu ayeuna" parantos aya. Naha aya kamungkinan aranjeunna tiasa ngalacak kuring atanapi poto-poto telepon tiasa ditingalikeun dina icloud tina akun anu aya hubunganana?

  18.   Miguel cenahna

    Kuring nembé ngagaduhan iPhone 8 anu dipaling di México. Kuring béjakeun yén teu mungkin pikeun megatkeun sambungan tina akun iCloud, salah sahiji ngan ngaktipkeun mode anu leungit sareng pas telepon dilebetkeun SIM atanapi nyambung kana jaringan, lokasina bakal ditampi. Dina kasus kuring, aranjeunna nyandak SIM kuring sareng ngalebetkeun kana telepon anu sanés kanggo ngagaduhan aksés ka kontak anu disimpen di dinya, cara éta aranjeunna nyobian nipu kuring sareng halaman palsu anu pura-pura ti Apple dimana aranjeunna nyungkeun KTP sareng kecap akses. 7 dinten parantos kalangkung, jelas kuring parantos nampi nomer kuring dina SIM anu sanés sareng dugi ka ayeuna kuring masih nampi pesen tina halaman palsu anu nyobian kéngingkeun ID sareng kecap akses kuring. Disagigireun ti éta kuring parantos nampi sababaraha email ti Apple anu ngintunkeun lokasi alatna, anu di alamat swasta di lingkungan anu teu aman ... Sahenteuna kuring resep terang yén aranjeunna moal tiasa nganggo telepon anu dipaling ku kuring. Sareng purun upami hiji dinten kajantenan ka anjeun, ati-ati dimana anjeun nempatkeun akun icloud anjeun…. kumargi hiji-hijina cara aranjeunna tiasa muka blokir nyaéta aranjeunna ngatur pikeun nipu aranjeunna supados aranjeunna nempatkeun data na dina halaman palsu.

  19.   Telepon maling gedé cenahna

    Abdi nyolong telepon sélulér, kumaha kuring tiasa muka konci supados tiasa ngajualna langkung awis? : v

  20.   Jose Armando Chirinos Anaya cenahna

    Halo sobat, kumaha pamilarian anjeun? Kuring ngagaleuh iPhone 6 ti anu bogana, iPhone éta ngagaduhan akun icloud milik putri juragan, anu kuring ngagaduhan email sareng kecap akses, tapi nalika kuring lebet kuring nampi éta rekening parantos diblokir ku alesan kaamanan anu kuring henteu ngagaduhan aksés sabab naroskeun ka kuring kode anu ngirim email na atanapi nomerna ogé bapa sareng putri gaduh masalah kulawarga sareng anu gaduhna henteu tiasa naroskeun id akun apel patarosan kuring; Naha aya cara pikeun nuliskeun iCloud anjeun tanpa kuring terang patarosan kaamanan atanapi email anjeun atanapi aya cara pikeun indit ka pamilik perusahaan sélulér sareng ngaleupaskeun "mundur" iCloud anjeun? Naha éta bakal gaduh biaya naon? DI PERU

    1.    Gringo cenahna

      Anjeun bajingan India

  21.   Germán ti Kolombia. cenahna

    Salam. Dulur-dulur, anu resep kana kaamanan resep terang upami dina kasus rugi mungkin pikeun aranjeunna muka konci sareng nyandak data kami. Kami pangguna Android, kuring ngagaduhan Galaxy Note 5 kalayan root na tétéla yén nalika telepon disimpen deui ti pabrik éta nyimpen data, hal anu serius. Ayeuna ku Galaxy J8 tanpa modifikasi nalika mulangkeunana, éta naroskeun ka kuring pikeun akun google. Abdi hoyong terang upami konci iCloud tiasa dipercaya atanapi henteu kumargi kuring badé mésér 6S. Kuring anggap yén kaamanan dijaga salami telepon ngajaga parangkat lunak diropéa atanapi naha éta langkung gumantung kana hardware kaamanan tambahan pikeun unggal alat sabab éta langkung anyar?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Sanaos 100% kaamanan teu aya, konci iCloud ngahalangan batur pikeun malikkeun alat anjeun tanpa otorisasina sareng ngomean data anjeun, aranjeunna bahkan henteu tiasa ngonpigurasikeunana sareng milikna, sabab anjeun kedah ngalebetkeun nami pangguna sareng kecap akses anjeun heula.

  22.   sebasty RR cenahna

    Halo sadayana, kuring bagi sareng anjeun ... Abdi mésér ipad 2 sareng éta ngagaduhan akun icloud, écés ipad kedah dipaling tapi akun icloud parantos dileupaskeun tapi kuring henteu tiasa mupus tina ipad, patarosan kuring naha éta akun tiasa dipiceun ku lengkep tapi ku sababaraha hack sapertos jailbreak tanpa kedah ngareset deui kusabab kuring terang yén éta bakal diblokir hatur nuhun ka sadayana.

  23.   Pamela cenahna

    Aranjeunna ngajual kuring iPhone anu diblokir ku icloud sareng kuring henteu terang naon anu kudu dilakukeun ku telepon sélulér. Naha éta aya jalanna?