Multi View, panyungsi anu bakal ngamungkinkeun kami pikeun nganapigasi sareng layar pamisah

pamisah-pandangan-ios9

IOS 9 Pamisah Témpél

ios 9 mangrupikeun épolusi anu penting, utamina upami urang tumut kana akun vérsi iPad Air 2. Henteu ngan ukur ningkatkeun kinerja sareng stabilitas sistem, tapi ogé nambihan fungsi énggal sapertos layar pamisah, tapi fungsi ieu bakal teu sayogi pikeun alat Aranjeunna henteu ngagaduhan 2GB RAM, kajabi aranjeunna kaget kami dina bulan Séptember nalika iPhone 6s dileupaskeun. Ngalelebkeun duka di ditu Multi View, panyungsi wéb anu ngamungkinkeun ngabagi layar kana sababaraha jandéla.

Multi View mangrupikeun aplikasi pikeun iPad (henteu sayogi di Spanyol) anu parantos dikembangkeun ku kahoyong pangguna pikeun ningali sareng berinteraksi sareng sababaraha antar muka dina hiji layar dina waktos anu sami. Downside nyaéta anu jelas henteu tiasa diperpanjang kana aplikasi anu sanés. Warta anu saé na nyaéta, ku ngabagi ngan ukur aplikasi nyalira, urang moal ngagaduhan masalah kinerja anu sigana bakal aya urang upami sababaraha aplikasi dijalankeun sakaligus.

multi-view-aplikasi

Multi View ngamungkinkeun urang beulah layar nepi ka tilu jandéla anu béda, anu bakal ngamungkinkeun kami pikeun nganapigasi ngalangkungan tilu halaman wéb anu sanés. Éta henteu kapaké sapertos Split View, sabab ngamungkinkeun kami pikeun muka aplikasi sanés pikeun nyatet dina waktos anu sami, tapi éta tiasa manpaat nalika urang hoyong ngabandingkeun inpormasi, sanaos teu tiasa dihindari mikir yén urang tiasa ngabagi iPad sareng jalma sanés sareng tingali masing-masing anu paling dipikaresep ku kami.

Aplikasi, anu kuring émut henteu sayogi di Spanyol, gaduh harga biasana $ 1.99, tapi kanggo $ 0.99 nalika nyerat tulisan ieu. Anjeun gaduh langkung seueur inpormasi ngeunaan Multi View dina App Store.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan kumaha ngagaduhan fungsi ios 9 dina iPhone anjeun sareng ios 8.4 kalayan jailbreak, tong ragu-ragu didatangan tulisan kami 7 fitur ios 9 anu parantos anjeun gaduh dina ios 8 [Jailbreak].


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.