Multiplexer datang sareng katingalina hébat!

Multiplexer

Pendukung jailbreak terang yén karya seni asli sering dileupaskeun tina hal tweaks, modifikasi anu nyandak seueur tina alat anjeun. kakuatan Éta anjeun pernah panginten kuring tiasa gaduh

Abdi hoyong nyarios sareng anjeun ngeunaan salah sahiji tweak dinten Minggu ieu, tweak anu badé ngahontal Cydia ditelepon Multiplexer, tweak anu tiasa dianggap "Swiss Army Knife" tina seueur tugas.

Multiplexer mangrupikeun tweak anu dikembangkeun ku panyipta ReachApp, éta tweak anu ngamungkinkeun urang nganggo modeu «gampang jangkauan» pikeun nganggo dua aplikasi dina waktos anu sami, sapertos anu sami sareng Split View anu ditepikeun ku Apple pikeun iPad Air 2, tapi pikeun iPhone, dumasar kana TouchID sareng anu langkung seueur deui «Kumuh.

The Multiplexer tweak asalna janten sakumpulan 6 tweak anyar, Abdi badé ngalaan gambar sareng katerangan sahingga anjeun tiasa ningali ngeunaan:

Aksés gancang

Aksés gancang

Hatur nuhun kana fitur ieu urang tiasa tambahkeun hiji bagian deui ka pusat béwara kami numana aplikasi pilihan urang bakal tetep, gaduh aksés ka mana waé ti mana waé anu dipikahoyong tanpa kedah lirén ngalaksanakeun naon anu dilakukeun.

ReachApp

ReachApp

Anjeun parantos terang, sanaos parantos ditingkatkeun sareng ayeuna tibatan ngamungkinkeun anjeun nambihan hiji deui aplikasi dina layar, éta ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun ngendalikeun setélan tinangtu tina daérah anu henteu dianggo.

aura

aura

Kadali pinuh pikeun multitasking, urang tiasa ngonpigurasikeun aplikasi anu urang badé teras-teras di tukang, aplikasi sapertos SmartWatch + atanapi naon waé anu dipikahoyong, urang ogé tiasa ngaktipkeun panggunaan aplikasi sapertos YouTube di tukangeun komo nganonaktifkeun wates waktos yén aplikasi tiasa tetep ngajalankeun di tukang, dunya anyar peluang pikeun alat anjeun.

Empoleon

Empoleon

Upami kuring émut leres, aya sakali tweak anu ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun ieu dina iPad, dasarna anu dilakukeun ku Empoleon nyaéta ngamungkinkeun anjeun nganggo aplikasi dina modeu jandela, anu dina gilirannana ngamungkinkeun anjeun nganggo seueur aplikasi dina waktos anu sami sareng ngabagi rohangan dina layar, janten tiasa ngarobih ukuran sareng muterkeun sakumaha karesep anjeun, sadayana dugi ka RAM dina alat anjeun ngamungkinkeun anjeun, hal anu panginten tiasa janten wilujeng sumping dina iPhone 6 Plus.

Control misi

Control misi

Éta ngamungkinkeun manajemén aplikasi anu sami sareng OS X nyalametkeun fungsi populér na «kontrol misi«, Dimana urang tiasa ngatur desktop sareng aplikasi anu dipikahoyong ku urang, cara anu saé pikeun ngatur langkung seueur multitasking alat anjeun.

Gesek ka luhur

Gesek ka luhur

Tweak ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalih antara aplikasi nganggo gerak isyarat, tapi henteu lirén di dinya, éta ogé ngamungkinkeun anjeun nganggo dua aplikasi dina modeu SBS (Pagigir-gigir), ngabagi dua aplikasi anu dijalankeun dina waktos anu sami dina layar anu sami, hal anu saur kuring katingalina pikareueuseun tapi kadang tiasa aya gunana.

Sareng éta mangrupikeun 6 utiliti anu bakal kalebetkeun Multiplexer, tweak anu, sakumaha anu kuring parantos nyebatkeun, ayeuna henteu sayogiTapi tong sieun, émut nami na sabab bakal dileupaskeun geuwat, sareng upami éta jalan ogé janjina, éta bakal janten salah sahiji tweak bintang Cydia sareng hiji alesan deui jailbreak.

UPDATE: Panulis blog AS parantos kéngingkeun aksés mimiti pikeun ngarobih sareng ieu hasilna:

Tweak bakal sayogi di akhir sasih ku harga € 3, harga langkung ti ditarima pikeun kamungkinan tweak ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sergio Gonzalez cenahna

    Dina kirang tina nanaon aranjeunna bakal nampi jb pikeun ios9

  2.   Cristopher castro cenahna

    Abdi henteu tiasa mendakan AURA

    1.    Juan Colilla cenahna

      Ngan ReachApp anu sayogi ayeuna, Aura mangrupikeun bagian tina kit Multiplexer anu sakumaha kuring nyebatkeun bakal dileupaskeun 😀

  3.   Jorge de la Hoz cenahna

    Fajar? Abdi henteu mendakan, naha aya anu terang répo na? Hatur nuhun