Multitasking anu ditunggu-tunggu ios 9 kanggo iPads, sacara rinci

Multitasking-iOS-9

Gosipna janten leres saatos tilu taun ngobrol panjang: layar pamisah (multitasking) datang ka iPads dina ios 9. Leres, parantos seueur bulan anu urang ngantosan na anu tungtungna tim Tim mastikeun na ka kami kamari: kami tiasa gaduh dua aplikasi dibuka dina waktos anu sami dina layar, nyaéta, urang tiasa nonton pilem nalika ngobrol sareng sobat ngalangkungan iMessages, contona. Tapi multitasking ieu ngagaduhan 'remuk' Sareng sadayana anu anjeun kedah terang perkawis anjeunna aya di dieu, dina iPad News, saatos luncat: 

Multitasking dina ios 9: layar pamisah sadayana anu diarepkeun

IPad urang idéal pikeun dianggo. Sareng maén. Pikeun nyiptakeun desain anu endah atanapi presentasi anu hébat. Pikeun pangwangunan pintonan slaid atanapi pidéo lucu ngobrol sareng anu dipikacinta. Sareng pikeun ton hal-hal sanés. Ayeuna anjeun tiasa langkung saé ngagunakeun layar ageung anjeun pikeun ngalakukeun dua hal éta. dina waktos anu sami.

Pamirsa keynote kamari keprok kalayan éposi pisan nalika iPad nembongan dina layar sareng dua aplikasi layar pamisah Kusabab éta mangrupikeun salah sahiji fitur anu ditunggu-tunggu pisan ti ios 6 sareng anu tungtungna, saatos tilu taun ngantosan, parantos dugi ka ios 9.

Leres, éta parantos sumping, tapi nalika Apple ngusahakeun ngalaksanakeun leres, Aranjeunna henteu nyiptakeun salah sahiji cara méréskeun multitasking layar, henteu, tapi tilu:

Geser-Over-iOS-9

Slide Over: aplikasi saderhana anu urang ngajalankeun ngan ukur ku cara ngageser

Kalayan Slide Over anjeun tiasa muka aplikasi anu kadua tanpa nyésakeun aplikasi anu anjeun lebet. Janten anjeun tiasa gancang-gancang milarian wéb, ngawalon pesen, atanapi nyatet sababaraha hal dina catetan, teras gesek aplikasi éta deui ka aplikasi anu anjeun anggo sateuacanna.

Cara munggaran ngagunakeun multitasking ieu nyaéta Geser Liwat. Kalayan ngageserkeun ramo urang tina bingkai dugi ka jero layar, aplikasi bakal muncul dina hiji sisi layar (tanpa ngalalaworakeun aplikasi anu ngajalankeun di tukang) sareng ogé, urang bakal tiasa berinteraksi sareng éta. Urang ogé tiasa ngarobih aplikasi kalayan gampang pisan, henteu kedah ngonpigurasikeun nanaon.

Éta mangrupikeun hal Pesen atanapi Facetime, aplikasi anu henteu nyéépkeun seueur layar dina layar sareng kanggo 'Kuring ngawaler sakedap' atanapi 'Abdi kedah nyerat email tapi kuring henteu hoyong nutup aplikasi dimana kuring ayana' kami hargana langkung ti cukup.

Split-Over-Multitasking-iOS9

Split View: layar nyata pamisah ngan ukur dina iPad Air 2

Kalayan Split View dina iPad Air 2 anjeun tiasa ngaléngkah deui sareng muka dua aplikasi dibuka sareng aktip dina waktos anu sami. Ngerjakeun skétsa kalayan poto rujukan di gigireunna, atanapi nyerat dokumén ku nyalin tanda petik tina buku kana iBooks ... Nalika sadaya anu anjeun peryogikeun aya di payuneun anjeun, langkung gampil difokuskeun.

con Pamisah Titingalian Urang tiasa ngabagi layar janten dua beulahan sareng aplikasi anu sanés bakal ngajalankeun unggal satengahna. Ieu bakal ngabutuhkeun pamekar pikeun nyaluyukeun aplikasi na supados pangguna iPad Air 2 tiasa ngagunakeun fungsi ieu leres, khususna pikeun nyingkahan masalah nalika ngeunaan ngaleungitkeun eusi tina aplikasi.

Salaku tambahan, henteu wajib yén dua aplikasi nganggo rohangan layar anu sami. Ngaliwatan strip anu aya di tengah layar urang tiasa masihan langkung seueur ruang layar pikeun hiji aplikasi atanapi aplikasi anu sanés.

Gambar-di-gambar-ios9

Gambar dina Gambar: gambar anu ditumpukkeun dina aplikasi anu meryogikeunana

Nalika nganggo FaceTime atanapi ningali pidéo, pencét tombol Imah sareng pidéo na bakal skala kana sudut layar. Anjeun tiasa muka aplikasi anu kadua tanpa video ngareureuhkeun atanapi bahkan nalika nganggo aplikasi anu sanés. Janten anjeun tiasa neraskeun nonton program karesep anjeun tina tipi bari nembalan email (contona).

Kanggo kuring salah sahiji multitasking pangsaéna ios 9. Kuring yakin pisan yén seueur pangembang adaptasi aplikasi na kana jenis multitasking, tapi éta carita sanés anu, upami aya waktos, urang bakal ngobrol dinten anu sanés. Kalayan Gambar dina Gambar Kami bakal tiasa ningali pidéo di tukang, nyaéta, upami urang ningali pidéo tina saluran ESPN sareng urang hoyong konsultasi Facebook urang, pidéo éta bakal langsung janten alit sareng bakal ditempatkeun di handapeun layar tanpa eureun réproduksi, bari urang konsultasi sadayana urang kudu konsultasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.