Apple Music dimimitian janten nyeri sirah pikeun Spotify, anu hoyong mayar seniman kirang

Spotify sareng Apple Music iraha Spotify Anjeunna terang yén Apple ngaluncurkeun jasa streaming musik sareng nyarios yén anjeunna henteu paduli pisan. Nyatana, raja jasa streaming musik ayeuna ngagaduhan langkung seueur pangguna ti saprak kantos, hiji hal anu Apple Music, jasa anu diluncurkeun ku anu di Cupertino, parantos nyumbang langkung ti sataun katukang. Tapi ieu tiasa robih upami negosiasi antara Spotify sareng perusahaan rékor henteu robih arah.

Masalahna nyaéta hungkul antara Spotify sareng tilu labél utama henteu aya dina jalur anu leres. The alesan utama nyaéta Apple Music, layanan anu mayar sakedik persén langkung luhur tibatan jasa kalapa sareng anu, sacara logis, narik perhatian perusahaan rékor, anu panginten tiasa milih jasa Apple iraha waé eusi éksklusif kedah dileupaskeun.

Spotify hoyong mayar perusahaan rékor 5% kirang

Apple Music mayar 58% manpaat pikeun ngarékam perusahaan saatos tilu bulan gratis ditawarkeun ku jasa Apple. Tilu labél luhur - Sony, Universal Music Group sareng Warner Music Group - hoyong Spotify cocog sareng tawaran Apple, tapi jasa streaming musik Samaun sigana henteu satuju.

Pikeun ngajantenkeun jasa na nguntungkeun, Spotify hoyong turun tina 55% anu mayar perusahaan rékor janten 50%, anu bakal 8% kirang tina naon anu ditawarkeun ku Apple Music. Di sisi sanésna, anjeun ogé hoyong kéngingkeun ekslusif sareng seniman, tapi ieu moal janten tugas anu gampang upami urang ngemutan bédana 8% éta.

Naon waé, sanaos negosiasi antara Spotify sareng perusahaan rékor henteu ngaliwat waktos anu saé, kadua pihak tetep optimis, anu paling dipikaresep bakal ngeureunkeun layanan musik streaming anu cocog sareng tawaran Apple. Kelemahan perusahaan Swédia nyaéta yén ngalakukeun éta bakal ngajantenkeun jasa anjeun langkung nguntungkeun tibatan anu anjeun ngarepkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.