Apple Music ngéléhkeun Spotify dina Kapuasan Palanggan

Daptar puter Musik Apple khusus

Numutkeun anu terakhir diajar dihasilkeun ku JDPower, Apple Music Meunangkeun Peunteun Anu pangluhurna pikeun Kapuasan Palanggan Sakabéh Tujuh Merk Musik Streaming Anu Paling Kawéntar ti momen

Panilitian parantos disiapkeun dumasar kana jagat raya 4.482 jalma anu mayar jasa langganan musik salami genep bulan ka pengker. Laporan JDPower ieu ngukur genep bidang konci dina unggal jasa: kinerja sareng reliabilitas, gampang digunakeun, biaya jasa, eusi, komunikasi, sareng layanan palanggan.

Apple Music, "salah sahiji anu pangsaéna" jasa dina hal eusi, kinerja sareng kagunaan

Dumasar kana skala 1.000-titik, Apple Music rengking kahiji kalayan skor 834, dituturkeun ku Rhapsody kalayan 826, Pandora kalayan 825, sareng Spotify kalayan 824. Rata-rata peringkat diadegkeun dina 822 poin tina sarébu.

Apple Musik éta ngoleksi skor luhur dina tilu kategori, hartosna éta 'salah sahiji anu pangsaéna' kanggo eusi, kinerja sareng reliabilitas, sareng gampang digunakeun. Layanan ieu meunang opat tina lima kamungkinan "lingkaran listrik" pikeun biaya jasa, komunikasi sareng layanan palanggan, ngahasilkeun peringkat "langkung saé tibatan paling."

Apple Music ngéléhkeun Spotify dina Kapuasan Palanggan

Pangalaman pelanggan streaming musik sigana kapangaruhan ku sababaraha diménsi, kalebet dibayar vs. streaming gratis, pilihan alat sareng pilihan kontén, saur Kirk Parsons, sutradara senior sareng téknologi kalungguhan prakték, média sareng télékomunikasi di JD Power. Konci pikeun kasuksesan, nyaéta, beuki loba mérek musik nyiptakeun ékosistem anu hirup anu henteu ngan ukur tiasa ngadukung sababaraha jinis alat, tapi ogé mempermudah pangsa sosial pamirsa sareng ngalacak daptar puter sareng anu sanés.

Jasa pamayaran ngahasilkeun kapuasan gede

JD Power parantos ngahontal sababaraha kasimpulan konci dina panilitianna, kalebet a hubungan langsung antara jasa streaming mayar sareng kapuasan pelanggan langkung luhur. Layanan premium ieu kéngingkeun kaunggulan 19 poin tibatan pilihan freemium, khususna unggul dina kategori komunikasi sareng palanggan.

Salaku tambahan, jasa streaming anu ngadukung alat periferal sapertos smartwatches, home automation Controllers, sareng virtual reality, ogé ngadaptarkeun kapuasan anu langkung ageung sareng jasa anu henteu nawiskeun metode alternatip ieu pikeun ngupingkeun musik.

Aspék penting sanésna nyaéta eusi ekslusif ningkatkeun kapuasan palanggan. Total, 74 persén jalma anu ngagaduhan kontén ekslusif dina jasa anu aranjeunna atos dikontrak nyatakeun yén aranjeunna "pasti" bakal nyarankeun jasa aranjeunna, dibandingkeun sareng 54 persén jalma anu henteu ngupingkeun musik eksklusif, sareng saha ogé anu nyarankeun platform streaming ka babaturan.

Apple Music ngéléhkeun Spotify dina Kapuasan Palanggan

Unsur sosial ogé ngala kapuasan

Pamustunganana, JD Power mendakan éta Éta mangrupikeun aspek "sosial" pikeun unggal palayanan anu katingalina janten nyetir kagiatan. Palanggan anu paling wareg nyaéta 'aktipitas sapinuhna', ngabagi sareng nganggo daptar pangguna sanés. Ngalawan hal ieu, pangdéngé pasip (jalma anu henteu ngabagi konténna atanapi ngadangukeun eusi pangguna sanés) mangrupikeun bagian pangbadagna industri streaming musik kalayan 44%, dituturkeun ku pendengar anu ilubiung sapinuhna sareng 29%, sareng anu, sanaos aranjeunna henteu ngabagi musik, ngadangukeun kontén anu dibagikeun ku pangguna sanés, kalayan 22%. Akhirna ngan ukur 5 persen bagi tapi henteu ngadangukeun kontén ti anu sanés.

Google Play Music, dina akhir antrian

Dina handapeun tabel nyaéta TuneIn, Amazon Prime Music sareng Google Play Music, kalayan klasifikasi dina sadaya tilu kasus antara sedeng sareng goréng dina hal eusi sareng gampang digunakeun.

Samentawis éta, Apple Music tambuh ajeg sareng numutkeun data resmi pang anyarna, éta parantos gaduh 17 juta palanggan mayar dibandingkeun sareng 30 juta tina saingan anu pangageungna, Spotify, anu tiasa janten rék kéngingkeun SoundCloud salaku kudéta anu bakal mawa langkung seueur kontén sareng pangguna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Miguel cenahna

    Abdi Apple dugi ka alis kuring tapi aplikasi AppleMusic pikareueuseun Spotify najong éta sarébu kali.