Apple Music bakal ngagaduhan "Acara Khusus" saatos WWDC énjing

WWDC of 2021 bakal lumangsung dina 24 jam sareng di dinya kami ngarepkeun ningali sadaya berita yén Apple parantos nyiapkeun pikeun kami dina tingkat parangkat lunak pikeun sistem operasi anu béda-béda pikeun masing-masing alat na: iOS 15, iPadOS 15, macOS 12, watchOS 8 sareng tvOS 15. Sadaya berita ieu sigana bakal sumping saatos usum panas, sapertos biasa, sekitar Séptémber. Tapi sigana henteu cekap taun ieu pikeun Apple, kumargi dina video anu diterbitkeun ku teu lepat? dina halaman wéb Apple Music, Sigana urang bakal gaduh "acara khusus" dina 7 Juni sababaraha jam saatos dimimiti WWDC khusus kanggo layanan streaming musik Apple.

Pidéo ayeuna sigana parantos dihapus tina wéb kumargi éta nunjukkeun yén éta henteu sayogi nalika nyobian aksés (anjeun tiasa ngalakukeun éta tina link ieu), tapi anjeun tiasa teras-teras mendakan tilas ayana di Twitter dimana éta mimitina diidentipikasi (tweet). Acara ieu sanés dina jadwal pikeun WWDC sareng sigana bakal fokus kana Space Audio dilebetkeun kana Apple Music, fitur anu diumumkeun Apple bakal diluncurkeun pas.

Apple ngumumkeun Spatial Audio, didukung ku Dolby Atmos, bakal ngahontal sadaya palanggan Apple Music Juni ieu. Salaku tambahan, Apple ogé ngumumkeun yén fungsionalitas audio "lossless" ogé bakal ngahontal jasa musik streaming -na pikeun kéngingkeun kualitas sora anu langkung luhur dina streaming (upami upami, ngemutan keterbatasan fisik headphone nalika urang nganggo Bluetooth).

Jalma-jalma ti Cupertino parantos ngamajukeun sadayana pungsionalitas jasa ieu ngalangkungan jaringan sosial bahkan ti jero aplikasi Apple Music éta sorangan. Nanging, Teu kantos disebatkeun yén bakal aya acara khusus khusus kanggo layanan ieu sareng fitur anyar na. Ngeunaan kajadian éta, urang henteu terang langkung seueur, dimana urang ogé henteu terang lilana na.

WWDC bakal ngamimitian énjing jam 7 sonten sareng anjeun tiasa nuturkeun sareng kami tina acara khusus anu parantos kami ciptakeun, dimana urang bakal mairan masing-masing berita yén Apple bakal ngajalankeun énjing. Ieu mangrupikeun tautan supados anjeun tiasa mendakan ku kami naon anu hoyong Apple nunjukkeun ku kami dina acara "kejutan" ieu: ENLACE.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.