Apple Music ngahasilkeun artos industri musik tina streaming

Daptar puter Musik Apple khusus Sanaos perusahaan anu dianggo ku Tim Cook ti saprak maotna Steve Jobs parantos ngahontal prestasi anu langkung penting, kuring kedah ngaku yén kuring henteu pernah ngabayangkeun yén kasuksésan bakal datang gancang-gancang pikeun Apple Musik. Kami parantos langkung ti 17 juta (10 juta unduhan aplikasi dina Google Play) anu ngalanggan jasa musik streaming anu ti Cupertino, tapi éta sanés anu pangsaéna: hal anu paling penting pikeun industri musik nyaeta aranjeunna gaduh mimiti monetisasi eusi streaming.

La noticia Hal ieu dipasihkeun kamari ku Bloomberg, anu nyebatkeun laporan ku Asosiasi Industri Rekaman Amérika anu mastikeun yén dina paruh mimiti 2016 kauntungan parantos ningkat 57%. Émut yén Apple Music sumping usum panas kamari sareng ti saprak éta pangguna parantos mimiti ngaji kamungkinan mayar harga tetep per bulan pikeun tiasa ngupingkeun sadaya musik dina platform, hal anu Spotify ogé parantos nguntungkeun.

Apple Music, sumber kabagjaan pikeun industri musik

Numutkeun laporan, jasa streaming musik pamustunganana ngasilkeun artos tina industri musik. Hatur nuhun kana kamekaran ieu, industri musik tiasa ningali a kamekaran pikeun taun kadua berturut-turutHal anu henteu acan kajantenan ti saprak 1998 sareng 1999. Ayeuna, streaming musik nyababkeun industri musik sakitar 50% tina sadayana kauntunganana, moal lami deui nyarios.

Pikeun meunteun pentingna datangna Apple Music ka séktor ieu, Spotify, raja tina jinis eusi ieu, ngagaduhan 20 juta palanggan mayar usum panas kamari, tokoh anu parantos dua kali sareng ngahontal 40 juta saatos peluncuran Tim Cook sareng usulan perusahaan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gilberto Izaguirre cenahna

    Éta saé pikeun terang sabaraha tina 40 juta pangguna spotify éta dina versi gratis. Émut yén musik apel peryogi langganan enya atanapi enya. Salam ti Méksiko

    1.    IOS 5 Badut Salawasna cenahna

      Kuring nembé maca dina Kuring henteu émut halaman wéb anu Spotify parantos ngaleuwihan 30 juta langganan mayar, sanaos di dieu nyatakeun di tungtungna aya 40 juta langganan mayar.

      1.    Ignacio Sala cenahna

        Sababaraha dinten ka pengker, kapala Spotify ngumumkeun yén aranjeunna parantos ngahontal 40 juta palanggan mayar.