Apple Music nyatakeun éta mayar récéh artos kanggo unggal baranahan ka seniman éta

Apple Musik

Spotify sareng Apple Music aya dina puncak jasa musik streaming. Sanaos basis déngékeun naék dina Apple Music, Spotify masih karajaan. Kalayan langkung ti 150 juta pangguna Premium sareng langkung ti 250 juta pangguna dina ngadangukeun iklan, éta nuju pasar anu beuki sainganana seniman nungtut langkung seueur patalina sareng ékonomi. Dina siaran pers anu dikirim ku Apple Music ka seniman, produser sareng perusahaan rékaman, metode pamayaran kanggo jasa éta parantos dikonfirmasi sareng tétéla yén Big Apple mayar hiji sen tina dolar pikeun tiap réproduksi anu didamel

Apple mayar artos per déngékeun, duka kali naon anu dibayar ku Spotify

La nyatet ku Apple Music lahir kusabab sababaraha alesan. Kahiji, salaku réspon anu diterbitkeun ku Spotify sababaraha minggu ka pengker dimana éta ngajelaskeun kumaha jasa na ngajén seniman. Kadua, pikeun ngajaga ngajaga transparansi séhat antara Apple Music sareng seniman, misi anu penting pikeun anu ti Cupertino anu parantos nekenkeun dina sababaraha kasempetan yén éta penting pisan pikeun aranjeunna. Sareng, pamustunganana, pikeun nyobaan narik koléktif seni pikeun nanem modal langkung seueur dina kontén ekslusif dina layanan streaming musik Apple.

Tulisan anu aya hubunganana:
ios 14.5 bakal nyandak daptar puter khusus pikeun langkung ti 100 kota dina Apple Music

Hiji artos kanggo unggal ngupingkeun éta naon Apple Music mayar seniman. Nanging, henteu sadayana seueur artos ieu kanggo seniman nyalira, tapi aya perantara: perusahaan rékor, penerbit, pangiklan, jst. Upami urang ngabandingkeun éta sareng cara Spotify mayar, urang tingali yén éta ampir dua kali sabab Spotify mayar antara sapertilu satengah persén dolar pikeun tiap ngupingkeun. Nanging, hasil ahirna nyaéta Spotify ngahasilkeun langkung seueur penghasilan tina basis pangguna aktif anu ageung anu dipiboga.

Tungtungna, urang ogé kedah nyorot asal pamayaran ku Apple Music éta asalna sacara intrinsik tina pamayaran langganan ku pangguna. Sedengkeun Spotify ngagaduhan bagian ageung tina pangiklan anu mayar kanggo nembongan salaku iklan ka langkung ti 250 juta pangguna anu henteu mayar jasa Premium.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.