Apple Music ngahontal alat Amazon Echo sareng Alexa di Spanyol sareng Jerman

 

Warta ieu dipikaterang siang ayeuna nalika Amazon nyalira ngajantenkeun resmi datangna Apple Music ka alat-alat Amazon Echo sareng sadayana anu cocog sareng asisten Alexa sapertos panyatur tandatangan Sonos anu sanés.

Apple Music terus jalan pasar kalapa sapertos streaming musik, utamina nalika Spotify masih mangrupikeun pilihan anu pikaresepeun pikeun jutaan pangguna anu ngupingkeun streaming musik.

Tulisan anu aya hubunganana:
Sonos Beam - Soundbar, AirPlay 2, sareng Alexa dina hiji alat

Tapi ayeuna urang moal asup ka gelut kontroversial antara dua jasa ieu sareng urang bade museurkeun perhatian urang kana datangna resmi Appple Music dina alat Amazon sareng alat pihak katilu salami éta kasaluyuan Alexa. Alat-alatna Amazon Echo Dot, bahana Ditambahy Éko Show 5 sareng pihak katilu sanés anu gaduh Alexa parantos ngagaduhan jasa ieu sakumaha anu dituduhkeun Amazon sorangan dina pernyataan resmi:

Ti ayeuna, konsumén tiasa nyungkeun Alexa maénkeun lagu, seniman, albeum atanapi daptar puter karesepna anu diciptakeun dina Apple Music. Pangguna ogé bakal tiasa naros ka Alexa pikeun nyetél stasiun radio anu ngahususkeun kana genre populér sapertos Hip-Hop, puluhan taun sapertos 80an, sareng bahkan stasiun musik ti sakumna dunya sapertos K-Pop.

Tulisan anu aya hubunganana:
Tinjauan speaker Sonos One, pinter sareng nganggo AirPlay 2

Ku cara kieu urang tiasa ngamimitian nganggo katerampilan anu cocog pikeun panyatur Sonos pikeun mikaresep Apple Music dina éta. Warta anu saé pisan pikeun pangguna Apple anu ningali kumaha carana saeutik demi saeutik Apple Music ngembang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.