Apple Music ngenalkeun "Crossfade" dina ios 17, salah sahiji fitur anu paling dipikahoyong

Apple Musik

Pangguna anu nganggo jasa musik streaming sapertos Spotify leungit salah sahiji fungsi konci Apple Musik. éta Crossfade atanapi naon anu sami: crossfade antara lagu. Épék sora anu ngamungkinkeun transisi antara lagu sareng anu parantos sayogi dina versi Apple Music pikeun Android tapi henteu acan pikeun ios atanapi iPadOS. Tungtungna, Apple Music bakal nampi pangaruh Crossfade dina ios 17 sareng iPadOS 17 najan dina betas munggaran sigana moal jalan.

Saatos lami ngantosan… dugi ka ios 17 sareng iPadOS 17 Crossfade di Apple Music

Ayeuna nalika urang maénkeun lagu dina Apple Music dina iPhone atanapi iPad mana waé nalika eta ends pikeun sarta salajengna dimimitian. Pangaruh Crossfade nyegah transisi ngadadak ieu sareng ngamungkinkeun hiji lagu luntur kana lagu salajengna. Nyaéta, lagu anu ditungtungan laun-laun pikeun ngamimitian anu salajengna ku cara anu sabalikna, laun-laun ningkatkeun inténsitasna. Kanyataanna, lila pisan nalika iTunes functioned salaku puseur saraf pikeun playback musik, éta pilihan kacida hargana diantara pamaké sarta kana waktu sajumlah badag jasa mimiti ngadopsi eta.

Tulisan anu aya hubunganana:
Apple ngaluncurkeun Adaptive Audio, dorongan pembelajaran mesin pikeun AirPods

Épék ieu Éta parantos sayogi dina jasa sanés sapertos Spotify sareng versi Apple Music pikeun Android, Sumuhun, salawasna dina pamundut pamaké. Nanging, Apple Music henteu acan gaduh pangaruh ieu dina sistem operasina. Tapi ieu geus robah kalawan mecenghulna iOS 17 sareng iPadOS 17, anu sacara rapih mawa éfék Crossfade ka Apple Music. 

Jelas, transisi ieu tiasa dihurungkeun sareng mareuman dina pamundut pamaké ku buka Setélan> Musik> Crossfade/Crossfade tur ngaktipkeun pungsi. Tapi, Dina béta mimiti ios 17 ieu, aktivasina nyababkeun aplikasi Setélan runtuh sarta nyegah aktivasina na. Sigana mah bug anu paling dipikaresep Apple bakal ngalereskeun dina béta kadua dina minggu anu bakal datang.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.