Apple Music terus berkembang, parantos gaduh 17 juta palanggan

apel-musik

Upami anjeun henteu ngagaduhan kasempetan pikeun ngaraosan inténsor kamari, anjeun kedah terang yén éta dimimitian ku cara anu béda tibatan naon anu Apple biasa pikeun kami dina sababaraha taun ka pengker. Dina keynote terakhir ieu, Tim Cook nembongan dina mobil sareng James Corden, program anu kawéntar di Amérika Serikat dimana unggal minggu Corden ngundang jalma anu kawéntar sareng anu salian ti wawancara maksa anjeunna nyanyi. Tim Cook henteu tiasa kaluar tina nada sareng mimiti nyanyi sareng anu nampilkeun program. Teras di halte "téknis", kendaraan Pharrel Williams "langkung dikenal ku lagu" Bingah ". Wawancara réngsé nalika Corden ninggalkeun Tim Cook di panggung pikeun intina sareng detik engké némbongan dina panggung.

Presentasi ieu dimotivasi ku penandatanganan anu terakhir dina presenter ieu ku Apple Music, sabab kami ngawartosan anjeun sababaraha minggu ka pengker. Perusahaan anu berbasis di Cupertino terus ngalegaan jasa anu ditawarkeunana ngalangkungan platform musik streaming na, anu sakumaha Tim Cook ngumumkeun dina awal keynote, anjeunna parantos gaduh 17 juta palanggan. Ngan dina dua bulan, Apple Music parantos tiasa kéngingkeun dua juta pangguna anu mayar énggal. Angka pangénggalna anu diumumkeun Apple pikeun Apple Music nyaéta 15 juta dina konperénsi pangembang terakhir anu diayakeun dina pertengahan Juni.

Kanaékan pangguna Apple Music kontras sareng inohong pangénggalna anu ditepikeun ku perusahaan, numana jumlah iPhone anu dijual parantos turun saparapat saatos saparapat. Apple parantos ngusahakeun pembaharuan iPhone 6s, tapi sapertos biasana dina parobihan panomeran, upami urang liren mikir, cBener aya sababaraha parobahan penting: kaméra duaan sareng résistansi cai, Kusabab prosesor mangrupikeun hal anu tersirat dina unggal terminal énggal anu diluncurkeun ku perusahaan dina pasaran.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   hrc1000 cenahna

    ... saleresna nyaeta aranjeunna henteu ngagaduhan daptar puter anu saé, sareng musik anu berulang kecuali upami anjeun milari. Kuring gaduh internét 4G LTE tanpa wates sareng musik na lirén langkung ti jasa anu sanés, kuring parantos nyobian salami sataun, hapunten, dugi ka ningkat kana kukupu anu sanés 😉