Musim semi bakal datang ka kasus iPhone 13 resmi

panutup berwarna

Saolah-olah éta iklan pikeun El Corte Inglés, gosip ayeuna nyaéta yén musim semi bakal datang ka Apple Store. Sababaraha poto parantos bocor dina jaringan naon éta warna anyar pikeun cinyusu ieu kasus iPhone 13 resmi.

Sigana mah Apple bakal ngaleupaskeun opat warna anyar pikeun kasus silikon iPhone 13. Konéng, héjo poék, wungu jeung oranyeu. Sareng paling dipikaresep, koleksi ieu bakal dibarengan ku tali anu cocog pikeun Apple Watch.

Biasana pikeun Apple nampilkeun dina musim semi koleksi warna anyar pikeun panutup sareng tali anu bakal dipertahankeun sapanjang taun, pas sareng acara munggaran perusahaan anu bakal urang gaduh dina sababaraha minggu.

Sareng ti Cina, aranjeunna parantos bocor Twitter, Warna salajengna tina kasus silikon resmi Apple pikeun iPhone 13. Aya opat warna anyar: konéng, héjo poék, wungu sareng oranyeu. presumably maranéhanana kelir ogé bakal dileupaskeun ku tali silicone pikeun jam apal

Leakage asalna tina Magin Bu. Sareng anjeun kedah nyandak éta sacara serius, sabab éta mangrupikeun bocor biasa tina kasus Apple, sareng gosipna biasana dikonfirmasi saratus persén engké. Janten ampir pasti, dina sababaraha dinten urang bakal ningali warna anyar ieu di Apple Stores di sakumna pangeusina.

Hal ieu kacida dipikaresep yén maranéhna moal commercialized dugi acara Apple munggaran taun ieu geus dilaksanakeun. Dina sababaraha dinten, urang bakal terang dinten pasti tina keynote anu anjeun siapkeun Tim Cook jeung tim anjeun. Sareng sapertos biasa, Apple henteu ngan ukur dugi ka ngaluncurkeun opat warna panutup ieu. Éta ogé bakal dilakukeun ku kasus kulit, sareng tali énggal pikeun Apple Watch, pasti.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.