Puterkeun Space Invaders klasik dina layar utama iPhone anjeun

springinvaders

Pasti seuseueurna anjeun terang kaulinan Space Invaders, ngora atanapi henteu ngora teuing. Kaulinan henteu ngagaduhan seueur misteri Kusabab éta diwangun ku némbak tina kapal kami, ayana di handapeun layar, nepi ka sadaya kapal anu muncul ti luhur.

Upami anjeun masih nganggap kaulinan ieu Palasik sareng sanaos mangtaun-taun yén éta parantos aya dina taktak na, anjeun hoyong ngaraosan deui sacara langsung dina layar iPhone anjeun, salami anjeun gaduh jailbreak dina alat anjeun, upami henteu éta moal mungkin.

Urang nyarioskeun SpringInvaders ngarobih, anu sakumaha urang tiasa tingali dina gambar anu judulna tulisan ieu, jelas diideuan ku Space Invaders klasik, tapi teu sapertos game klasik, musuh mangrupikeun ikon aplikasi iPhone kami, anu urang kedah némbak pikeun nyobaan ngancurkeun Sateuacan aranjeunna ngahontal kami

Pikeun mindahkeun kapal ka kénca atanapi ka katuhu, urang kedah ngiringan ponsel, pikeun giroskop pikeun ngalakukeun padamelan na mindahkeun kapal ka kénca atanapi ka katuhu nalika kami ngadengdekkeun alat urang. Pikeun némbak ikon / musuh / mahluk luar angkasa, urang kedah mencét bagian mana waé dina layar. Témbakanna bentukna sapertos ikon anu parantos kami pasang dina alat.

Dina pilihan konfigurasi tina tweak ieu urang kedah atur cara aktivasina heula, anu ku éta urang kedah dipasang Activator dina alat kami. Urang ogé tiasa nyetél nomer tingkat dimana urang badé ngamimitian, ogé sensitipitas alat nalika ngarobahna pikeun ngabales kadali.

SpringInvaders sayogi dina repo tina BigBoss pikeun $ 0,99 sareng éta cocog sareng sadaya vérsi ios 8 sareng ios 9. tweak panasaran pikeun nyéépkeun waktos anu ngahibur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.