Kampus Apple 2 status pangwangunan

 

kampus-2-apel-Oktober-2016

Dina salah sahiji konperénsi penghasilan anu ditawarkeun Apple salami sataun, Tim Cook ngalaporkeun yén ieu Éta bakal janten anu terakhir anu diayakeun di fasilitas Apple's Cupertino. kumargi anu salajengna bakal diayakeun di fasilitas Apple anu énggal, disebat Kampus 2 atanapi Spaceship sareng anu bakal janten markas Apple. Di momen ieu kami henteu terang naha fasilitas anu ayeuna bakal teras-terasan ngagaduhan tempat pikeun Apple atanapi upami tungtungna bakal ngaleungitkeun aranjeunna. Unggal bulan kami ngawartosan anjeun ngeunaan épolusi karya ku cara ditingali ku drone, sahingga urang tiasa ningali épolusi sadaya kompleks ti sabulan ka bulan anu sanés. Dinten ieu kami nunjukkeun anjeun dua pidéo énggal kalayan status karya ayeuna.

Anu mimiti, Dipasang ku Duncan Shielfed sareng disuarakeun ku Jony Ive di awal, nyarios dina ulang taun mimiti pupus Steve Jobs. Dina pidio panempoan drone ieu urang tiasa ningali elemen anu béda-béda anu tiasa dipendakan di fasilitas Apple énggal sapertos auditorium, gym, cai mancur, area promenade, tempat parkir, kafetaria, torowongan anu masihan aksés ka kampus…. sareng anu urang tiasa kéngingkeun ideu ngeunaan diménsi aranjeunna. Pidéo ieu dirékam nalika magrib dimimitian

Dina pidéo ieu, ku Matthew Roberts, panulis sadaya pidéo yén kami parantos nunjukkeun anjeun sacara praktis ti saprak padamelan dimimitian, urang tiasa ningali kumaha fasilitasna parantos maju, khususna gedong sirkular anu ngurilingan sakumna kampus, sareng dimana urang tiasa ningali kumaha 40% panel surya anu dituju pikeun nyayogikeun parantos dipasang. kumplit, pusat R&D praktis réngsé, rohangan anyar nalika presentasi produk énggal, tempat parkir kanggo langkung ti 11.000 kandaraan ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.