Naha anjeun hoyong antarmuka iPhone X dina iPhone naon waé? [Jailbreak]

IPhone X parantos menonjol pikeun seueur hal, layar generasi salajengna na anu diproduksi ku Samsung, na kiyeu, kamampuan ngecas nirkabel sareng kaméra. Nanging, salah sahiji kaunggulanana ogé sistem operasi, Apple parantos tiasa adaptasi ios pisan pikeun alat ieu anu teu ngagaduhan tombol «Home».

Sing saha anu nganggona terang yén éta gancang, intuitif sareng raoseun. Nanging ... naha ngabatesan panggunaan vérsi sistem operasi ieu? Hatur nuhun kana Jailbreak urang tiasa masang antarbeungeut pangguna iPhone X dina iPhone mana waé, kami badé nunjukkeun naon léngkah-léngkah éta, cicing sareng kami sakali deui.

Tombol handap interaktif sumping kalayan gampang pisan, kanggo t ieuurang kedah masang FluidEnabler, Kusabab alesan anu jelas perlu anjeun jailbroken alat anjeun upami anjeun hoyong ngamangpaatkeun kamampuan tweak ieu. Upami patarosan anjeun perkawis naha pantes atanapi henteu Jailbreak pikeun fungsionalitas ieu, kanyataanna sanés, tapi panginten anjeun gaduh langkung seueur pilihan sareng tweak sanésna sareng ideu na narik anjeun. Versi antarbeungeut pangguna ieu ogé nambihan dua tombol buleud pikeun kaméra sareng senter di handapeun, hiji-hijina hal anu henteu ditambihan ku alesan anu jelas nyaéta "kiyeu."

Anjeun kedah masang ogé ngusapan, tweak anu ngamungkinkeun anjeun nyonto layar konci iPhone X. Éta mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun gaduh pangalaman visual anu lengkep. Éta dina format béta sareng anjeun kedah aksés PENTING pikeun nambihan file ngalangkungan pangatur file sareng nganggo terminal. Di PENTING kami ninggalkeun anjeun ngusapan upami anjeun hoyong gaduh pangalaman lengkep. Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta gratis gratis, sanaos langkung lami tibatan normal nalika aranjeunna adaptasi kana bungkus tweak.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ton cenahna

    Abdi peryogi wallpaper ieu kaluar !!

    Saha waé anu terang dimana kuring mendakanana.

    Salam na hatur nuhun.