Naha Apple henteu acan gaduh iPhone anu tiasa dilipat?

Samentara pabrik-pabrik anu sanés terus-terusan ngagungkeun modél smartphone lipat na, Apple tetep kaluar tina pasar pikeun jenis alat ieu, sareng numutkeun gosip, urang masih bakalan atanapi dua taun jauh tina ningali modél munggaran., lamun urang kantos ningali eta. Naha Apple henteu acan ngaluncurkeun jinis smartphone ieu?

Smartphone anu tiasa dilipat mangrupikeun masa depan, atanapi sahenteuna éta anu aranjeunna hoyong urang pikirkeun. Raksasa pasar teleponi sapertos Samsung, Huawei, Motorola sareng Microsoft parantos nampilkeun modél telepon anu béda-béda kalayan desain anu variatif pisan sareng hasil anu langkung saé. Tapi nalika iklan televisi ngajarkeun urang kumaha "keren" telepon anu dilipat satengahna pikeun tiasa ngarékam diri anjeun dina Instagram tanpa peryogi dukungan, kanyataanna nyaéta ieu alat nu boro katempo di jalan (Kuring geus teu katempo sagala), kalawan harga exorbitant malah pikeun pasar anu geus boga harga pisan tinggi, tur aya loba mamang yén ieu téh euweuh leuwih ti hiji fad ngalirkeun nu ditungtungan make jutaan dollar invested di R & D dialungkeun kana sampah.

Apple, ningali aranjeunna datang

Raksasa téknologi patokan di pasar henteu gerak. Diteruskeun ku smartphone andalannya kalayan desain konvensional sareng tohan dina ciri anu sami anu parantos nyirian kasuksésan dugi ka ayeuna: layar anu saé, kaméra anu luar biasa, kualitas bahan anu saé sareng kakuatan anu teu aya tandingan, sadayana dina harga anu dina kalolobaan kasus ngaleuwihan éta. tina sagala séjén "TOP" model ti kompetisi, tapi nu kitu dijual kawas hotcakes. Sedengkeun, sesa merek anu eusi pikeun ngadominasi rentang pertengahan jeung low pasar, Tanpa malah bisa impian tina approaching Apple dina kakuasaan na di rentang high-end. Éta jelas yén dina harga anu sami, pangguna langkung milih iPhone, sareng éta naha merek-merek sanés milih pisan pikeun smartphone tilepan. Upami anjeun hoyong sapotong pai anu luhur, éta kedah nawiskeun hal anu henteu ditawarkeun Apple.

Samsung parantos ngagaduhan sababaraha generasi telepon lipat, kalayan dua konsép anu béda: Galaxy Fold sareng Z Flip. A smartphone nu muka nepi ka janten tablet leutik, sarta smartphone nu tilepan nepi ka pas dina saku anjeun. Motorola parantos milih nostalgia sareng Razr-na, telepon jinis "cangkang" kalayan spésifikasi mid-range tapi harga anu luhur pikeun kanyataan saderhana tiasa dilipat. Huawei, immersed dina ragrag bébas di pasar teleponi alatan sanksi Amérika Serikat, teu poho foldables nu keur loba éta paling geulis tina "foldables" anu geus dibere jadi jauh, sarta kami moal bisa poho. Microsoft, éta sanajan hal maranéhanana henteu telepon tilepan sorangan (rada dua layar ngagabung ku hinge a), éta ogé nyieun léngkah munggaran di pasar ieu.

Sabaraha model ieu anjeun geus bisa noél ku leungeun kami? Panginten aya anu tiasa ningali aranjeunna sacara pribadi dina stand dina pameran téknologi, atawa malah di toko telepon ... tapi sabaraha anjeun geus nanya ka sobat anjeun pikeun telepon flip mun tinker kalawan eta? Sabaraha anjeun anu mésér salah sahiji modél ieu? Pasti bakal aya sababaraha, tapi sakedik pisan, sakedik teuing pikeun anu kedah janten smartphone masa depan, sareng kami parantos aya di pasar salami 3 taun sareng alat ieu.

Loba teuing masalah, loba teuing mamang

Perasaan sareng unggal modél ieu nyaéta yén aranjeunna kedah tetep janten produk uji dina rak musium unggal produsén. Urang henteu kedah ngingetkeun seueurna masalah anu ditanggung ku pembeli Samsung Galaxy Fold munggaran.. Malahan anu tiasa nguji telepon sateuacan pencét pasar parantos ngalaporkeun cacad desain anu luar biasa. Éta sanés téknologi anu saderhana, sareng kesanna masih aya jalan anu panjang sareng seueur bug pikeun direngsekeun.

Ngaluncurkeun telepon anu henteu acan siap mangrupikeun masalah anu serius anu teu tiasa ditanggung ku Apple. Henteu aya produsén anu kedah diidinan méwah éta, tapi Apple malah kirang. Sareng kuring henteu ngan ukur nyarioskeun ngeunaan gambar perusahaan, anu nyatakeun yén éta nawiskeun produk kualitas luhur ka para pembeli, tapi ngeunaan masalah serius anu bakal ngalibetkeun ngajual jutaan unit telepon cacad. Sabaraha Galaxy Folds anu dipulangkeun? Kuring ragu sajuta unit bakal ngahontal. Apple dina sabtu minggu kahiji bakal ngajual sababaraha juta unit, sarta ieu bakal jadi masalah dimensi hésé ngabayangkeun.

Konsep anu teu jelas anu tiasa kaluar tina gaya

Sareng hal anu munggaran anu kedah dijelaskeun ku produsén telepon tilepan nyaéta naon anu aranjeunna hoyong nawiskeun ka masarakat, naon anu aranjeunna hoyong ngayakinkeun yén urang hoyong, sanaos urang henteu acan terang ngeunaan éta. Naha urang hoyong telepon anu janten tablet? Atanapi urang hoyong telepon anu lipetkeun kana saku anjeun? Kami teu jelas pisan, tur éta yén dua konsép boga masalah maranéhanana.

Telepon anu janten tablet nyaéta, apriori, ideu anu pangsaéna, sabab anjeun ngahijikeun kauntungan tina dua dunya anu béda dina hiji alat: smartphone sareng tablet. Nalika Abdi hoyong telepon a, Kuring ninggalkeun ditutup, sarta nalika Abdi hoyong tablet, abdi mukakeunana. Sajauh jadi hébat, tapi dina mulang anjeun kudu mawa alat pisan kandel jeung beurat (kawas dua smartphone babarengan). Hal-hal henteu katingali saé deui. Sareng nalika urang muka telepon sareng janten tablet, naon anu urang gaduh nyaéta layar ampir pasagi, nu awon tina awon ngarasakeun eusi multimédia sabab urang loba runtah eta. Kalayan kecap séjén, yén kuring mawa sarua dua ponsel dina saku kuring jeung nalika kuring rék lalajo pilem tétéla yén kuring ningali praktis hal anu sarua sakumaha lamun kuring mawa handphone kuring biasa?

Konsep anu sanésna tiasa langkung suksés: telepon anu urang lipetkeun pikeun dilebetkeun kana saku urang. Janten kuring gaduh alat kuadrat anu nalika kuring hoyong dianggo kedah dibuka. Éta gaduh layar leutik nalika narilep anu ngamungkinkeun kuring ningali béwara anu kuring katampi ... tapi sakedik deui. Ku kituna unggal-unggal abdi hoyong ngalakukeun hiji hal abdi kedah muka, sareng nutup deui nalika abdi hoyong nempatkeun deui dina saku.. Ieu mimiti sigana kawas "teu jadi alus" gagasan pikeun kuring. Pikeun eta urang tambahkeun yen eta narilep pikeun nyimpen eta dina saku anjeun bakal nonjol leuwih, deui urang bakal boga dua smartphone babarengan, euweuh jadi lila, leuwih dipangkas, tapi dina ketebalan enya.

Mana tina dua konsép anu kuring pilih? Kalawan henteu, tur éta dimana masalah utama jeung smartphone tilepan perenahna: Nyaan henteu weruh lamun Abdi hoyong telepon tilepan. Kusabab merek bombard kuring sarta ngabejaan kuring naon Abdi hoyong, sareng iklan televisi, publikasi dina YouTube sareng Instagram keren pisan, tapi kuring henteu yakin yén kuring moal bosen kana alat éta dina sababaraha dinten. Naha telepon lipet leres-leres masa depan? Atawa aranjeunna fad leuwih kawas televisi 3D atawa layar melengkung? Ngan waktos anu tiasa nyarios.

Sareng Apple ngantosan

Apple nuju damel dina sababaraha modél telepon anu tiasa dilipat. Éta ngagaduhan sababaraha prototipe sareng nalungtik bahan sareng téknologi anu tiasa ngajantenkeun iPhone salajengna. Tapi anjeunna ogé sadar yén anjeunna teu tiasa ngalakukeun kasalahan anu sami sareng kompetisi, sareng éta naha anjeunna ngantosan. Kusabab langkung seueur waktos, langkung seueur téknologi anu dipikabutuh pikeun produk-produk ieu, langkung seueur kasalahan anu bakal dilakukeun ku batur sareng langkung seueur Apple bakal diajar, sareng di luhur sadayana, langkung jelas bakal gaduh konsép naon smartphone tilepan anu dipikahoyong ku pangguna, lamun hayang wae.

Gosipna Aranjeunna nunjuk ka 2023 salaku taun dimana Apple tiasa ngaluncurkeun iPhone lipet anu munggaranAya anu nyebatkeun yén éta moal dugi ka 2024 nalika urang ningali éta. Sareng anu sanésna nyebatkeun yén urang moal ningali smartphone lipetan sabab produk jinis ieu bakal hilap langkung lami tibatan engké. Urang bakal neruskeun antosan, sarta kami bakal ngabejaan Anjeun promptly.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.