Naha Apple henteu ngijinkeun sisir dina ios?

sisir-ios

Taun kamari, Unicode Consortium, perusahaan anu ngurus rarancang sareng nyiptakeun emoji terkenal anu urang anggo sacara praktis unggal dinten, ngumumkeun nyiptakeun 250 emoji anyar, kalebet sisir terkenal, salam Spock's Vulcan, kasét kasét ... Sababaraha emoji ieu parantos sumping dina pembaruan ios sapertos hormat Spock urang Vulcan, sedengkeun anu sanés sapertos anu nganggo sisir henteu kantos katingali dina platform budak Cupertino.

Pikeun sababaraha jam Pangguna WhatsApp Android tiasa nganggo sisir terkenal dina alatna salami vérsi anu pangénggalna, dina fase béta, tina aplikasi éta diunduh langsung tina halaman wéb WhatsApp. Béta versi WhatsApp salajengna pikeun ios henteu nawiskeun sisir, sakumaha anu katingali ku batur sapagawean kuring, Luis Padilla.

Kaunggulan gaduh sistem operasi "terbuka" sapertos Android, nyaéta pangembang tiasa nambihan fungsi, dina watesna, dina aplikasi na teu kedah lulus saringan Google Play ketat. Dina kasus platform ios éta lengkep béda. Emoji anu tiasa urang anggo dina iPhone urang ditetepkeun ku Apple. Nyaéta, upami Apple hoyong nambihan emotikon tangtu kana keyboard emoji, urang tiasa ngagunakeunana, upami henteu éta moal tiasa dilakukeun misi.

sisir-steve-jobs-a-ibm

Pilihan séjén anu urang tiasa anggo nganggo sisir dina iPhone kami nyaéta pikeun masang kibor anu parantos kalebetna, tapi jelas yén Apple gaduh keyboard pihak katilu anu dikontrol pisan anu tiasa urang anggo dina alat kami. Naha urang henteu tiasa nganggo sisir dina ios? Di Apple aranjeunna puritanis pisan sareng aranjeunna pasti bakal ngémutan yén emotikon karasa ieu tiasa dianggo pikeun ngancem atanapi nyingsieunan pangguna. Éta mangrupikeun hiji-hijina katerangan anu tiasa kuring pikirkeun pikeun ngajelaskeun alesan kunaon sataun saatos sayogi, dugi ka dinten ieu teu acan kalebetkeun kana édisi emotikon pangénggalna anu dibawa iOS 8.3.

Dina henteuna roti, saé téh kuéh. Iraha kuring ngobrol ngeunaan WhatsApp kuring tungtungna nyarios ngeunaan Telegram. Telegram ngamungkinkeun urang pikeun ngasingkeun obrolan ku nambihan stiker khusus. Stiker éta ditampilkeun dina sadaya alat anu dipasang Telegram henteu paduli vérsi anu aranjeunna anggo. Nalika Apple ngaleupaskeun ios 8.3 ku émotik anyar, ngan ukur pangguna anu parantos masang vérsi éta tiasa nganggo sareng ningali émotik éta. Kalayan Telegram anu henteu kajantenan.

Upami anjeun resep ngalirkeun sadaya kontak anjeun ka Telegram, ieu mangrupikeun pidéo anu kuring nunjukkeun ka anjeun kumaha urang tiasa ngadamel stiker urang nyalira ka Telegram. Stiker anu ngagaduhan gambar tina tulisan ieu mangrupikeun paporit sareng anu kuring paling anggo dina Telegram, upami teu aya sisir resmi, stiker nganggo sisir sareng ageung pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alejandro Jesus Moreno Ferro cenahna

    Nah, pamekar tiasa ngeureunkeun omong kosong sareng ngarengsekeun masalah sinkronisasi perpustakaan musik icloud nalika ngahiji sareng musik anu aya sateuacan musik apel, kuring henteu hoyong mikir yén éta tiasa mangrupikeun manuver sahingga sadaya musik dina terminal asalna tina musik apal… ..

  2.   Marc cenahna

    Hidup Telegram !!!

  3.   Gambar placeholder Marcelo Carrera cenahna

    Wtf?