Naha iPad henteu ngagaduhan kalkulator?

iPad-Pro-Speaker

Mangrupikeun salah sahiji patarosan anu ditaroskeun ku pangguna iPad dina sababaraha waktos, atanapi sababaraha kali. Naha tablet Apple henteu ngagaduhan kalkulator nalika iPhone parantos dipasang dina sistem? Leres, leres urang tiasa naros ka Siri, sareng kami gaduh ratusan aplikasi di App Store, sababaraha diantarana gratis, anu tiasa sacara sampurna ngagentoskeun kalkulator dina iPad, tapi masih panasaran yén Apple parantos mutuskeun badé tanpa aplikasi dina iPad na, nalika éta bakal rada gunana nunjukkeun pendidikan sareng perdagangan mangrupikeun dua sektor utama anu dituju iPad. Nya jawaban na éta sadayana aya sabab Steve Jobs sareng kahoyongna pikeun kasampurnaan maksimal.

Numutkeun ka Cult of Mac, tilas pagawé perusahaan parantos negeskeun yén kaputusan henteu nyandak aplikasi Calculator dina iPad langsung dilakukeun ku Steve Jobs. Sareng sabab dina tés prototipe munggaran tablet aya aplikasi Kalkulator, tapi dasarna aplikasi iPhone ngagedékeun pikeun nyocogkeun sareng layar iPad. Nalika sadayana parantos siap, Jobs naros ka Scott Forstall pikeun nyiptakeun aplikasi anu, salian ti adaptasi sareng ukuran layar anu anyar, ngagaduhan desain anu khusus dikonpigurasi pikeun ngamangpaatkeun ukuran alat énggal. Nalika Steve Jobs ningali yén Forstall henteu malire anjeunna sareng aplikasina tetep sami sareng prototipe anu munggaran, kapala Apple nyandak kaputusan pikeun ngaleungitkeun éta ti iPad.

Scott Forstall mangrupikeun salah sahiji eksekutip perusahaan sareng anu paling lami damel sareng Steve Jobs, dugi ka akhir taun 2012 Tim Cook "maksa anjeunna kaluar" kusabab Peta fiasco. Kapala pangwangunan ios dugi ka nolak asup sareng Tim Cook surat hapunten masalah anu aya dina Maps dina peluncuran na sareng iOS 6, sareng tanda tangan Cook waé anu muncul dina dokumén éta. Dijagaan maksimal ku Steve Jobs, sabab carita ieu sigana dikonfirmasi, saatos pupusna ko-pendiri Apple, anjeunna kaleungitan hak istimewa ku arah anyar Tim Cook.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   albin cenahna

    Ayeuna éta kuring janten perhatosan éta.

  2.   ios cenahna

    Aplikasi cuaca ogé bakal kaluar sareng sababaraha deui anu kuring henteu émut ayeuna

  3.   unargencol cenahna

    Ayeuna, pasang.

  4.   Pablo cenahna

    Anu sigana konyol pikeun kuring nyaéta Apple TV anyar sanés aplikasi MAPS ogé!