Naha mésér iPad sareng sanés tablet anu sanés?

iPad-Air

Tablet, saatos telepon pinter, alat anu paling seueur dina jumlah pangguna dina sababaraha taun terakhir. Kusabab Apple ngaluncurkeun modél iPad kahijina, dikritik ku seueur jalma dina waktos éta kusabab dianggap "hoyong sareng henteu tiasa", balapan pabrik pikeun kéngingkeun "iPad Killer" anu berhasil ngaleupaskeun tablet Apple masih teras, sareng tawaran Ayeuna beda-beda pisan, sareng nganggo tablet ageung anu tiasa tahan kana Apple iPad tanpa aya masalah. Tapi,naha mésér iPad nalika aya tablet anu langkung mampu saha anu tiasa "nawiskeun anu sami"? Kuring bakal nyobian nyimpulkeun éta dina tulisan.

Kualitas unggulan sareng desain

Nalika urang nyarioskeun perkawis alat téknologi urang teras-terasan ningalian prosesor, RAM, GPU, sénsor, batré ... Tapi aspék éksternal nyaéta hal anu mendasar, sahenteuna éta aya dina kasus kuring. Sareng dina ieu iPad, kanggo ayeuna, teu aya tandinganana. Bérésna ngan saukur ngajentul, sareng ku desain anyar iPad Air parantos ningkat bahkan langkung. Hésé ngabayangkeun yén alat anu beurat sareng kandelna tiasa nempatkeun kakuatan sareng otonomi pisan. Panutup tukang aluminium mangrupikeun bukti kualitas bahan anu didamel iPad na.

1-ipad-air-fixit

Kakuatan kotor sareng otonomi unggul

Gandeng ku prosésor A7 anyar, kakuatan iPad Air langkung saé tibatan tablet sanés anu ayeuna aya di pasar. Pikeun ieu kedah ditambihan sistem operasi sélulér anu dirancang khusus pikeun anjeunna, anu ngajantenkeun anjeunna ngamangpaatkeun pinuh ku kemungkinan anu ditawarkeun ku hardware. ios 7 parantos nyangking sababaraha fitur anyar ogé parobahan kosmétik anu utama. Prestasina dina iPad Air matak pikasieuneun, sareng éta nunjukkeun nalika urang maénkeun kaulinan anu nungtut atanapi maénkeun pilem FullHD. Sareng sadaya ieu tanpa kedah hariwang ngeunaan ngeusi batre, sabab éta sanggup nahan dinten panggunaan intensif tanpa masalah.

App-Store-iOS7

App Store, toko aplikasi pikeun iPad sapertos anu sanés

Aya sakedik anu tiasa disebatkeun perkawis App Store, toko aplikasi pang ageung ayeuna. Google Play parantos ageung pisan, bahkan langkung gancang tibatan App Store dina sababaraha taun terakhir, tapi toko Android sigana henteu paduli teuing kana aplikasi anu dirancang pikeun tablet na, sareng aranjeunna kedah netepkeun aplikasi anu didesain kanggo layar smartphone. , sanés tablet. App Store kalebet 475.000 aplikasi anu dioptimalkeun pikeun layar iPad, diantara seueur pisan anjeun pasti bakal mendakan anu anjeun peryogikeun.

Naha anjeun pangguna jasa Google? Henteu masalah, sabab raksasa internét parantos ngembangkeun aplikasi pikeun sadaya jasa na pikeun ios, bahkan aya paradoks anu sababaraha diantarana diénggalan ku pamutahiran tiheula di iOS tibatan di Android.

ios7-kontrol-puseur-664x374

iOS 7, sistem operasi sélulér anyar

iOS 7 parantos ngahudangkeun cinta sareng benci. Parobihan estetika sistem henteu resep sadayana, tapi fungsi tambahan anu anyar nyaéta pamutahiran tanpa ragu. Pusat Kontrol, pungsi énggal pikeun sinkronisasi konci sareng data aksés sanésna, FaceTime, iMessage, iCloud, AirDrop, Siri ... mangrupikeun fungsi anu ngan ukur anjeun tiasa resep nganggo alat ios. Sareng sadaya ieu ku stabilitas sareng kinerja ios. Ogé, ku alat Apple anyar anjeun terang éta salami sababaraha taun anjeun bakal tiasa nampi apdet pikeun sistem operasi anjeun, gratis, sareng sakaligus pikeun sadayana.

vlc

Kamungkinan Multimedia Unlimited

Kantun ku gaduh alat ios anjeun gaduh aksés ka toko iTunes, toko eusi multimédia pangageungna di dunya. Pilem, serial, musik, buku ... sadayana dina dampal panangan anjeun. Naha anjeun teu kersa nganggo jasa Apple pikeun ngaraosan kontén multimédia? Henteu masalah, aya seueur aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun maénkeun pidéo dina format naon waé, kalebet .mkv atanapi .avi, teras nyambungkeun kana server UPnP sareng streaming.

IOS sok "dituduh" henteu tiasa maénkeun pidéo tina halaman wéb anu tangtu, pikeun henteu dina format anu cocog (sapertos flash, contona). Kabeneran ieu henteu janten masalah deui, sareng aya aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun nikmati pidéo anu diunggah kana halaman wéb tanpa aya masalah.

Halaman-4

Produktivitas sanés masalah

¿Anjeun hoyong anggo iPad anjeun pikeun jalan? Henteu masalah. Sinkronisasi ngalangkungan iCloud ngamungkinkeun anjeun tiasa dianggo sareng dokumén ti mana waé ogé. Upami anjeun gaduh Mac, iPhone atanapi iPad anjeun bakal tiasa ngakses dokumén tina salah sahiji waé, tapi upami henteu, éta sanés masalah, kumargi ti iCloud.com anjeun tiasa ngaksésna sareng ngerjakeun éta, anjeun ngan ukur peryogi komputer nganggo aksés internét. Ogé, anjeun parantos terang yén alat ios naon anu dipésér ti 1 Séptémber tiasa ngaunduh sadaya aplikasi iWork sareng iLife gratis.

Asesoris-iPad

Ékosistem sorangan

Alat Apple naon waé ngagaduhan ékosistem aksesoris nyalira. Ngadeg, nutupan, kibor, hard drive Wi-Fi ... bahkan teleskop, skala atanapi monitor tekanan darah tiasa dipendakan di Apple Store. Ieu mangrupakeun katenangan haté, sanaos tangtosna, dina kaseueuran kasus anjeun kedah mayar harga tinggi pikeun aranjeunna.

Aya ogé kakurangan

Tangtosna aya poin negatif. Upami anjeun salah sahiji anu kedah tiasa ngalebetkeun memori USB atanapi microSD kana tablet anjeun, atanapi anu hoyong ngaunduh musik tina halaman wéb naon waé sareng ngarobih tampilan tablet anjeun, iPad sanés alat anu anjeun milari . Apple nempatkeun sababaraha larangan dina sistem operasi sareng alat na, sareng éta panginten henteu janten resep sababaraha pangguna. Sakumaha anu kuring carioskeun di awal, suplai tablet di pasar ageung, sareng kualitas vérsi Android anu pang anyarna sareng sababaraha tablet na ngajantenkeun aranjeunna tiasa dibandingkeun sareng Apple's iPad. Sareng tong hilap harga na salaku titik négatip.

Ieu alesan kuring, anjeun tiasa ngabagi sababaraha (atanapi seueur) diantarana, atanapi anjeun henteu satuju sareng pendapat abdi. Upami anjeun hoyong nganyatakeun milik anjeun, ngahargaan batur, wilujeng sumping masihan koméntar di dieu.

Langkung seueur inpormasi - Patokan mimiti iPad Air nunjukkeun 90% langkung seueur performa tibatan iPad 4, Video Explorer: maénkeun pidéo tina wéb naon waé. Urang raffle 3 lisénsi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

20 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Lynda cenahna

    Saé pisan, kami hoyong ningali aplikasi anu dioptimalkeun pikeun 64 bit pas di toko aplikasi, sanaos numutkeun naon anu disebatkeun ios 7 mangrupikeun batré anu matak édan.

    1.    Talion cenahna

      Nya, kuring henteu terang kumaha éta bakal aya dina iPad Air atanapi iPhone, tapi kuring gaduh iPad generasi kaopat sareng ios 7.0.3 sareng kaleresan aya anu ngonpigurasi sakumaha anu kuring kantos di ios 6, kuring jarang ningali bédana dina konsumsi batré

      1.    Luis Padilla cenahna

        Konpigurasikeun saé, kuring henteu memperhatoskeun bédana konsumsi dina alat kuring sareng ios 7.

      2.    Aplikasi Pikeun Android cenahna

        Desainna kuring henteu ragu yén éta cocog pisan pikeun seueur jalma; Jujur kuring henteu acan nyobian ipad, pastina kuring bakal aya kasempetan, tapi jujur ​​nepi ka ayeuna anjeun wareg kana vérsi android anu mawa alat ieu (tablet).

  2.   Talion cenahna

    Kuring resep tulisan éta, sigana rada obyektif sareng kuring pikir éta saé anjeun ogé ngahijikeun aspék négatip upami aya anu resep mésér iPad sareng henteu jelas pisan ngeunaan éta, ngarah tiasa nimbang pro sareng kontra 🙂

  3.   Pablo cenahna

    Naha mésér ipad? Kantun kusabab sadayana anu di damel Apple panginten dugi ka millimeter sareng henteu sapertos merek anu sanés anu ngadamel tablet sareng smartphone anu badé didamel.

    1.    Incu Peña cenahna

      Panginten milimeter ku milimeter sahingga anjeun moal tiasa mindahkeun file ngalangkungan USB, folder lengkep tina komputer kana tablet contona. Éta anjeun henteu ngagaduhan file internal sareng ngajajah folder di tangan. Éta anjeun teu ngagaduhan dukungan nfc. Éta anjeun teu ngagaduhan dukungan usb otg. Éta anjeun teu ngagaduhan dukungan kanggo kartu sd. Sadaya ieu ambéh aranjeunna maksa anjeun mésér tablet anu peryogi sambungan permanén kana jaringan sélulér sareng aranjeunna maksa anjeun gaduh kontrak sareng perusahaan telepon.

      1.    Luis Padilla cenahna

        Kuring henteu satuju kana kontrak sareng perusahaan telepon. Teu salah sahiji dua iPad kuring gaduh konektipitas 3G, sareng kuring mastikeun yén kuring nguntungkeun.

  4.   mb cenahna

    Perkawis batréna, Apple parantos kénging seueur ngahutang ..., éta henteu tiasa méréskeun masalah anu serius éta

    1.    Luis Padilla cenahna

      Masalah batré IPad? anu mana?

      1.    mb cenahna

        Apple ningkatkeun kagancangan prosésor, ningkatkeun layar, ningkatkeun panyimpenan, ngadamel kaméra super.
        Tapi batréna masih hirup anu sami.

        1.    Luis Padilla cenahna

          Jigana éta persis naon anu saé: kakuatan langkung, langkung layar, ukuranana langkung alit, langkung ipis, langkung énténg sareng batréna sami.

          1.    mb cenahna

            Kuring henteu terang naha éta hukum fisika atanapi henteu, tapi kakuatan anu langkung, langkung seueur konsumsi énergi, dina hal seukeutna layar, peryogi konsumsi batré anu langkung ageung, kuring henteu terang naha Apple ieu ngagaduhan patén. numana batréna salamina, tapi ieu ngamungkinkeun urang hirup hiji poé dina hiji waktu

          2.    mb cenahna

            Kuring henteu terang naha éta hukum fisika atanapi henteu, tapi kakuatan anu langkung, langkung seueur konsumsi énergi, dina hal seukeutna layar, peryogi konsumsi batré anu langkung ageung, kuring henteu terang naha Apple ieu ngagaduhan patén. numana batréna salamina, tapi ieu ngamungkinkeun urang hirup hiji poé dina hiji waktu

  5.   Luis Padilla cenahna

    Hei mb anu diusahakeun ku anjeun nyaéta yén apel ngajantenkeun alatna langkung ipis, kalayan layar anu langkung saé, kalayan kakuatan anu langkung alit, langkung alit sareng langkung énténg, éta masih ngagaduhan umur batré anu sami. Argumen anjeun bakal sah upami ipad dina unggal generasi parantos ngirangan umur batre

  6.   Manuel cenahna

    Ipad tiasa jailbroken sareng anjeun masang sababaraha hal alit sareng hasilna endah pisan

    1.    Manuel AF cenahna

      Buenas tardes. Kuring maca koméntar anjeun sareng éta sigana saluyu, sigana anjeun anjeun cukup terang ngeunaan alat apel. Éta sababna kuring nyerat ka anjeun pikeun naroskeun saran anu ipad mésér, hawa, mini anu nganggo layar retina ..., atanapi mini tanpa layar rétina.
      Tungtutan kuring henteu hébat. Mangpaatna bakal dasar pisan, nonton pilem, internét, poto, sareng anu sanésna. Kuring aya di antara ipad Air atanapi mini kalayan layar rétina, dina kasus naon waé 64G. wifi tanpa telepon sélulér. Kumaha pendapat anjeun? Nuhun sateuacana, sareng salam hormat

  7.   Manuel cenahna

    Sareng jailbreak kanggo ios7 nembé kaluar

    1.    Rodri cenahna

      Leres, pendapat abdi ngabantosan anjeun saprak kuring gaduh sareng gaduh 3 ipad sareng tablet. (Ayeuna ukur dianggo udara sareng 4) Kuring nyarankeun layar rétina mini.
      Éta pisan nyaman sareng praktis pikeun jalma anu henteu ngarepkeun pagelaran anu luar biasa ogé. Kuring gaduh mini normal tanpa layar rétina sareng ningali indung

  8.   Rodri cenahna

    Abdi nembé mésér iPad Air sareng kuring resep, kuring ogé ngagaduhan mini sareng 4, janten kuring terang naon anu kuring hartosna nalika kuring nyebatkeun yén iPad Air luar biasa