Naha unggal MacBook énggal peryogi pangisi daya damn anu sanés?

Naha aya anu henteu nguping sadaya berita ngeunaan anu énggal MacBook? Abdi cangcaya. Alat anu ipis-ipis ieu, diwanohkeun dua minggu ka tukang, nyéépkeun urang sadayana dina hal karya desain hébat anu ditukangeunna: tampilan Rétina, korék api, batré anu dioptimalkeun langkung saé, sistem keyboard énggal, tilu warna énggal anu hébat sareng… Oh enya, ngan ukur hiji port pikeun maréntah sadayana.

Tanpa ragu, kaasup hiji Palabuhan USB Type-C parantos paling dikritik ngeunaan MacBook anyar ieu. Sugan mangrupikeun palabuhan anu sigana henteu cekap pikeun seueur urang ayeuna, kedah mésér adaptor pikeun nyandak kahirupan 2.0 urang ngalangkungan asupan éta, tapi dina dua atanapi tilu taun urang bakal ningali sacara normal dina sésa-sésa laptop perusahaan-perusahaan utama di dunya. pasar.

Ngagunakeun port anyar ieu nyaéta a visi hareup ku parusahaan Cupertino, sanaos henteu hartosna yén urang sadayana kedah resep, jauh tina éta. Justru pikeun alesan ieu, urang teraskeun ngagaduhan sésa modél tina rentang biasa tina MacBooks dina pasaran.

Diantara kritik palabuan anyar ieu, aya sababaraha anu saé pisan, sapertos anu dina video anu urang bawa ayeuna. Di jerona urang tiasa ningali simulasi presentasi alat saolah-olah urang ngémutan pengumuman resmi Apple, sanaos sababaraha tweaks "sakedik". Ngan ukur lucu. Watesan sareng anu teu masuk akal, pidéo ieu masihan kuring sababaraha seuri anu pikaresepeun dinten Jumaah soré ieu.

Anjeun panginten heran naha urang ngalakukeun ieu. Anu lami (carjer) henteu kunanaon. Kusabab JANGJI ANJEUN. ÉTA ALESANANA.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   marcelo cenahna

    Héi anu di dinya. Teu aya adaptor thunderbolt 2 pikeun mac ieu anu kuring resep. Jalma anu ngan ukur gaduh Mac, bahkan disk drive sareng panyimpenan tambahan (ku aturan terakhir ieu), kumaha urang ngalakukeun? Naha nyerah speed transfer? Ogé ngan ukur hiji port USB 3.1 urang tiasa nambihan.