Nalika anjeun mésér Kia EV6 aranjeunna masihan anjeun Apple Watch

Kia EV6 Apple Watch

Ayeuna urang tiasa nyarios yén: "aranjeunna bahkan masihan aranjeunna donat" sanaos leres yén dina kasus ieu anjeun bakal ngarugikeun sakedik langkung kéngingkeun Apple Watch gratis ieu ... Sareng Kia ngumumkeun sababaraha jam ka pengker éta 1500 palanggan anu mimiti anu mésér listrik EV6 First Edition énggal ti 2022 bakal ngagaduhan kado pilihan aranjeunna.

Dina hal ieu, firma mobil nawiskeun kamungkinan milih antara sababaraha hadiah pikeun klien na: voucher ngecas pikeun stasiun kendaraan listrik, carjer pikeun kendaraan listrik di bumi atanapi Apple Watch gratis gratis.

Kurang panasaran yén pikeun pameseran mobil listrik aranjeunna masihan kami jam tangan anu pinter. EV6 anu anyar nyaéta 100% SUV kawin silang listrik munggaran Kia sareng ieu nambihan batré 77,4 kWh, mesin e-AWD dual sareng teu langkung sareng teu kirang ti 513 hp kakuatan.

Kia EV6 Apple Watch

Éta sigana mah sapertos iklan ahéng tapi masuk akal saprak modél Kia anyar tiasa dipasangkeun sareng Apple Watch nganggo aplikasi Kia Connect, ngamungkinkeun wario ngalaksanakeun fungsi tina jam tangan nganggo arloji pikeun ngamimitian atanapi lirén tina jarak jauh, ningali panggunaan batré, mariksa status muatan sareng seueur pilihan deui anu bakal ngabéjaan anjeun ngeunaan operasi mobil.

Detil anu panasaran ngeunaan Kia EV6 ieu nyaéta kendaraan Kia anu mimiti diwangun dina arsitektur E-GMP. Ieu bisa disada sapertos jalma anu perhatosan kana gosip mobil Apple sareng éta mangrupikeun platform anu kuduna hoyong dianggo Kia pikeun mobil pinter perusahaan Cupertino. Dina hal ieu Mobil anyar Kia bakal siap dipesan sateuacanna dina 3 Juni, sareng pangiriman kendaraan munggaran badé dimimitian di Amérika Serikat dina kuartal kahiji 2022.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.