Naon anu kedah dilakukeun nalika Apple Watch moal ngaktipkeun atanapi henteu jalan leres

apel-nonton

Apple Watch mangrupikeun alat anu pinuh ku sénsor sareng téknologi canggih pisan anu tiasa dianggo kalayan millimeter. Tapi éta ogé aksésori tina iPhone, anu ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun tugas anu bénten-bénten anu sanésna bakal maksa urang nyandak Apple Watch tina saku atanapi ransel urang. Tapi salaku alat, anjeun tiasa ngalaman masalah kinerja. Kaseueuran masalah anu tiasa ditingali ku urang unggal dinten ngagaduhan solusi anu gampang, utamina anu aya hubunganana sareng nalika layar Apple Watch hideung. Tina iPhone Aktualidad kami badé nyobian pikeun méréskeun masalah-masalah anu paling umum anu muncul dina Apple Watch.

Ngalereskeun masalah sareng Apple Watch

Upami anjeun mendakan masalah anu teu aya dina daptar, tulis dina koméntar sareng kami bakal nyobian nawiskeun anjeun solusi.

Apple Watch ngagaduhan layar hideung

Upami layar Apple Watch leres-leres hideung sareng tombol-tombol dina Apple Watch henteu némbalan kana interaksi naon waé, paling dipikaresep alat dipareuman atanapi henteu gaduh batréna cekap sakumaha nunjukkeun dina layar yén éta perlu dimuat supados fungsina.

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta pencét dina tombol samping sareng antosan naha Apple Watch hurung. Upami teu kitu, urang tiasa ngahurungkeun deui ku mencét tombol samping sareng roda ménu salami 10 detik. Upami metoda ieu henteu jalan, alatna ngagaduhan batréna lengkep lemes.

modeu hemat batré

Apple Watch nembongkeun layar hideung tapi waktos na héjo

Upami alat anjeun nembongkeun layar dina warna hideung, dibarengan ku waktosna héjo sareng henteu ngaréspon salah sahiji tombol samping pikeun nawiskeun ménu aplikasi atanapi aksés kana kontak, Apple Watch aya dina modeu hemat batré.

Modeu hemat batré tiasa aktipkeun sacara manual nalika Apple Watch ngahontal 10%. Dina waktos éta alat nunjukkeun ka urang pesen anu ngawartosan pikeun nempatkeunana atanapi pikeun ngaktipkeun modeu hemat batréna. Dina waktos éta, alat ukur bakal nunjukkeun waktos ka kami, kaleungitan komunikasi touch sareng alat, janten jam tangan anu mahal.

Apple Watch nembongkeun layar hideung kalayan waktos héjo sareng ikon baud kilat beureum

Upami alat urang nunjukkeun layar hideung anu nunjukkeun waktos sareng ikon kalayan sinar beureum di jerona, sapertos dina kasus anu sateuacanna, Apple Watch aya di modeu hemat batré. Dina modeu ieu, sadaya komunikasi sareng iPhone parantos leungit, janten urang ngan ukur tiasa parios waktos na.

Dina modeu hemat batré ieu, konsumsi jam tangan sahenteuna, tapi aya waktos nalika urang kedah ngamuatna sareng éta nalika ikon beureum némbongan kalayan kilat di jero. Pikeun tiasa kaluar tina modeu hemat batré, anjeun kedah ngabalikan deui alat ku mencét tombol samping sareng tombol roda babarengan salami 10 detik dugi logo Apple némbongan.

Apple Watch dibalikan deui nganggo layar hideung kuring ngadangu sora

Upami layar Apple Watch urang pareum tapi urang ngadangu sora-sora anu asalna, tenang, urang henteu gélo, saderhana kami parantos ngaktipkeun pilihan aksés Sora Ngalangkungan. Pikeun nganonaktifkeun éta kami kedah angkat ka aplikasi Apple Watch atanapi pencét kana kabayangna sareng nyungkeun Siri pikeun nganonaktifkeunana.

Layar sareng tombol Apple Watch henteu réspon

Upami alat urang ningalikeun eusi, layar hurung, tapi urang henteu tiasa némbalan kana layar atanapi tombol fisik, hal anu mimiti urang tiasa laksanakeun pikeun ngalereskeun éta ngahurungkeun deui. Pikeun ngalakukeun ieu urang kedah mencét roda samping sareng tombol Apple Watch salami 10 detik, dugi ka logo Apple Watch némbongan deui. Upami anjeun parantos menerkeun Apple Watch sareng layar boh tombol na tetep teu némbalan, hiji-hijina jalanna nyaéta nyandak alatna ka Apple Store.

Nalika ngahurungkeun Apple Watch éta henteu ngalangkungan apel

Upami urang nyobian ngahurungkeun Apple Watch kami, tapi alatna henteu ngalirkeun apel atanapi henteu lirén hurungkeun deui, hal anu pangheulana urang tiasa coba nyaéta balikan deui sacara manual, ku mencét kana roda sisi sareng tombol Apple Watch salami 10 detik.

Upami alat masih ngaliwat blok, hal anu pangsaéna nyaéta nyandak ka Apple StoreKusabab alesan naon, meureun garis sistem boot nyababkeun masalah. Hanjakalna kami henteu tiasa nyambungkeun kana Mac kami sareng masang deui firmware ti bumi kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

35 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Rafa cenahna

    Dina milik kuring, seueur aplikasi henteu kabuka, nutup atanapi tetep dina bunderan ngantosan sareng ti saprak éta henteu kajantenan.

  2.   Tony cenahna

    Milikna sami sareng kuring parantos pabrik ngareset deui sakitar 3 kali dina 3 bulan. Facebook Messenger henteu kantos dibuka deui ti saprak éta.

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring sareng henteu masalah sabaraha kuring naros ka Apple, anu aranjeunna lakukeun nyaéta nyalahkeun pamekar aplikasi. Kirim endog.

    2.    ZotXs cenahna

      Coba pikeun unlink tina iPhone teras balikeun deui liwat jam dina setélan, sareng henteu muka cadangan. Kalayan kecap séjén, anjeun mimitian ti mimiti.

  3.   Clockmaker TwoZero Point cenahna

    Hayu urang nyanghareupan éta, seuseueurna aplikasi nonton sigana parantos diprogram gancang sareng kirang (Sareng seueur aplikasi anu teu acan diénggalan kana WatchOS 2). Sanaos kami moal nyebatkeun yén jam na gancang pisan, aplikasi asli anu diprogram kalayan leres dianggo saé pisan.
    Sareng tangtosna, upami anjeun nempatkeun conto anu sanés pikeun aplikasi anu henteu tiasa dianggo, sigana kuring bakal ngaraos empati sakedik, tapi ti Facebook ... Yén aranjeunna terus bakti diri kana pamrograman wéb portalna, sareng ninggali pamrograman aplikasi pikeun programer anu asli punten 😉

    1.    ZoltXs cenahna

      Sadaya jam tangan dospuntocero leres tapi upami urang balik deui kuring nyobian iPhone anu munggaran nalika éta kaluar sareng éta ampir teu aya toko aplikasi aranjeunna nyandak telepon touch tapi aranjeunna énggal, anu leres nyaéta Apple masih kedah meres pisan ti Apple Lalajo tapi tetep éta watchOS 2 miskin pisan sareng teu stabil. ku jalanna waktos urang moal nyarios kitu.

      Sambutan.

  4.   Xabier Alonso cenahna

    Halo sadayana. Masalah Watch anu henteu nyambung sareng aplikasi pihak katilu, nyaéta cadangan. Henteu aya gunana ngabalikan deui jam, hiji-hijina jalanna nyaéta masang deui iPhone salaku salinan anyar. Éta sanés solusi anu sampurna, kumargi dugi ka watchOS diperbarui urang bakal teraskeun sareng masalah dina jam tangan urang pas urang parobihan dina salinan otomatis, tapi kanggo waktos éta ngungkulanana

    1.    Webserveis cenahna

      Janten réalistis pisan, éta Apple anu nyayogikeun SDK sareng API-na, upami éta tiasa dianggo sapertos burit, aplikasi-na henteu tiasa ngalakukeun keajaiban nanaon.
      Mangrupikeun produk anu teu acan réngsé, apel terang éta sareng pamekarna ogé, anu jadi korban nyaéta pangguna anu ngagaleuh. (Anjeun diperhatoskeun, henteu saé pernah mésér versi mimiti nanaon)

  5.   Cijulang cenahna

    Kuring gaduh masalah anu sami contona: aplikasi Soundhound tiasa dianggo sampurna, kuring masang Shazam sareng aplikasi na moal kabuka sareng éta kumaha aranjeunna henteu muka salami sababaraha taun!

  6.   ZoltXs cenahna

    Halo babaturan, kuring ngalaman masalah anu henteu kajantenan kana apel sareng saatos seueur tés hiji-hijina cara kuring berhasil kaluar tina loop éta nyaéta dina aplikasi nonton iPhone dina bagian kahiji Apple Watch anjeun ngalebetkeun na ngabatalkeun tautan Apple Watch anjeun ti iPhone, teras anjeun nyobian ngecas sareng anjeun mimitian ku mencét makuta sareng tombol kakuatan dina waktos anu sami dugi ka némbongan apel.
    Kuring miharep ieu tiasa dianggo kusabab éta ngalayanan kuring, sanaos kuring ngagaduhan masalah solokan batré.
    Sambutan.

    1.    Fabian cenahna

      Kuring gaduh jam tangan iPhone sakumaha tos dibébaskeun, tapi éta nyambung ka batréna sadayana wengi sareng arloji panas tapi henteu hurung, naon anu kuring tiasa lakukeun

      1.    Edwin cenahna

        Hal anu sami kajadian ka kuring

  7.   Ariel cenahna

    Abdi gaduh masalah sareng utusan, nalika kuring muka, éta tetep nyangkut dina beban (dina bunderan ngantosan) ti dinya éta henteu ngalakukeun nanaon, naon anu kuring tiasa lakukeun

  8.   Maria Vega cenahna

    Kuring aya di panonpoé sareng Apple Watch sareng nalika kuring hoyong ningali waktos éta henteu tiasa dianggo deui! Manehna maot! Kuring parantos ngamuat na masih teu jalan, éta henteu ngaréspon nanaon. Tiasa batur ngabantosan kuring. Abdi henteu hoyong ngawartosan ka bapak kuring.

  9.   Jonathan Vila Arissa cenahna

    Kusabab kamari nalika kuring ngaktipkeun pigeulang éta henteu hurung

  10.   Juanjo cenahna

    Halo. Jam apel kuring ujug-ujug ngicalan batré dina waktos rékor, kirang ti 3 jam. Tanpa nganggo aplikasi naon waé. Sareng ogé, unggal waktos hideung sareng kuring hoyong nganggona, kuring kedah ngonci kode konci. Naha éta kajantenan ka batur ?? Hatur nuhun

  11.   Flor cenahna

    Halo, kuring gaduh patarosan tadi wengi ningali layar jam apel kuring. Kuring henteu terang naon anu kuring pencét sareng layar nembongan anu nyarios mupus sadayana ku warna beureum Kuring nyobian ninggalkeun tapi kuring henteu tiasa sareng éta siga telepon sélulérna dipegatkeun sareng layar anu sami teraskeun.

  12.   harllenews cenahna

    Salam kuring ngagaduhan kaayaan sareng jam apel kuring, janten panas sareng kuring nempatkeun simbol anu overheated dina layar, sareng saatos teu aya muatan sareng éta henteu hurung, ngan nalika nyambungkeun éta nempatkeun kabel sareng bagian héjo anu dieusi tapi henteu hurung atanapi naon

  13.   jhoan manuel cenahna

    Apel nembongan kuring nyambungkeun carjer sareng disada tapi henteu hurung Abdi henteu terang naha éta kabel atanapi jam

  14.   Daniel Hourcade cenahna

    Apple Watch henteu hurung, bunderan beureum némbongan kalayan simbulna! (ogé dina warna beureum) di tengahna sareng di handap ieu: http://www.apple.com/help/watch

  15.   Rodrigo Rapela cenahna

    halo ka kuring kuring tetep dina modeu pesawat sareng henteu ngijinkeun kuring ngalakukeun nanaon, henteu nyambung ... naha aya anu tiasa ngabantosan abdi atanapi naha kuring kedah angkat ka toko apel? hatur nuhun

  16.   carlos irazoqui cenahna

    babaturan jam apel kuring macét, éta teu ngijinkeun kuring pikeun meksa restart, sabab kuring mencét tombol 10 salami 2 detik, sareng henteu aya anu kajadian
    Naon anu kuring tiasa lakukeun?
    Kuring sok nganggona dina modeu kapal terbang, sareng nalika kuring badé ngamuat, éta henteu dimuat?
    bantosan upami aranjeunna tiasa
    hatur nuhun rangkulan ageung

  17.   Monica cenahna

    Abdi parantos dua dinten henteu nampi bewara. Dinten Rebo ujug-ujug pareum siang (parantos mimiti tilu taun), kuring nempatkeunana sareng sigana henteu kunanaon; tapi henteu ngaitkeun kuring sareng iPhone, éta nyatakeun yén éta nyambung tapi henteu muka aplikasi ogé kuring henteu tiasa ningali panggunaan arloji dina iPhone, saolah-olah dua alat éta henteu ngartos.

  18.   paul cenahna

    milikna pareum sareng nyalira salamina sareng henteu némpél, abdi henteu terang kunaon

  19.   Lourdes cenahna

    Hello wilujeng siang, seueur teuing usaha anu gagal muncul dina layar Apple Watch kuring teras-terasan, ngareset jam tangan teras masangkeunana. Tapi anjeunna henteu ngajawab kuring nanaon

  20.   Gustavo Boronat cenahna

    Kuring ngamutahirkeun dina IWatch 3 dugi ka versi 5 sareng layar janten monokrom

  21.   Tonny cenahna

    Arloji aple kuring mangrupikeun séri 1 sareng nalika kuring dimuat saatos sababaraha waktos nyarioskeun kuring seueur usaha anu gagal pikeun ngaitkeun deui, sareng kuring parantos ngaitkeun sababaraha kali sareng éta kajantenan deui.

  22.   Juanjo cenahna

    Abdi henteu tiasa geser, kaseueuran waktos, ménu bewara sareng ménu batre. Naha anjeun terang kunaon tiasa?

    1.    Angela cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring, kuring ngagaduhan anu anyar, kuring parantos nyandak kana jasa téknis Apple, aranjeunna parantos uji salami dua jam sareng iPhone anu sanés sareng sadayana henteu kunanaon, éta kajantenan kuring sakali sapoé iraha waé sareng kuring teu acan gaduh solusi, naha anjeun dipasihan jalan kaluarna?

  23.   Samuel cenahna

    Halo dinten anu saé.

    Kuring nganggo jam tangan dina dasarna pikeun latihan ngojay, minggu ieu ujug-ujug dina modeu ngojay gratis, kuring sadar yén dimana nunjukkeun méteran yén anjeun ngojay dumadakan éta nempatkeun jumlahna ageung 200000 méter, dina 10 menit kuring parios deui sareng henteu deui Éta henteu nunjukkeun nanaon, ngan ukur 0 méter atanapi panjang, tapi panasaran sabab engké nalika anjeun ngeureunkeun sési éta dina iphone sareng dina jam anu sami upami nunjukkeun éta ogé, naha aya anu tiasa nyarios ka kuring naon anu tiasa kajantenan sareng solusina.

    hatur nuhun pisan salam

    1.    Angela cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring, kuring ngagaduhan anu anyar, kuring parantos nyandak kana jasa téknis Apple, aranjeunna parantos uji salami dua jam sareng iPhone anu sanés sareng sadayana henteu kunanaon, éta kajantenan kuring sakali sapoé iraha waé sareng kuring teu acan gaduh solusi, naha anjeun dipasihan jalan kaluarna?

  24.   ALE339 cenahna

    sél nonton apple mah 3 gaduh layar hideung tapi batréna pinuh. Kuring ngarasa éta ngageter nalika anjeun ngalebetkeun pesen tapi kuring henteu tiasa ningali nanaon

  25.   Victor cenahna

    Hai, jam tangan kuring henteu ngadaptarkeun fungsi naon waé. Teu aya léngkah, detak jantung atanapi naon waé. Teras anjeunna ngalakukeun sadayana. Kuring ngamuat deui, ngahapus sareng sadayana anu kuring tiasa mendakan di internét. Punten kuring peryogi bantosan ngeunaan ieu. Hatur nuhun

  26.   Angela cenahna

    Kuring gaduh AW SE SE sasih kamari, kajantenan kuring yén nalika kuring badé angkat ka pusat béwara sareng kontrol, kuring henteu tiasa ngaksésna, sabab kuring henteu tiasa ngageser layar ku ramo kuring ka handap atanapi ka luhur, saolah-olah layar macet, sadayana sésana tiasa dianggo saé, sanaos kuring ngageser ka sisi ningali panutup anu sanés, sadayana henteu kunanaon, ngan ukur ngésér luhur sareng ka handap, ieu kajadian sakali sapoé sareng kuring parantos nyandak kana jasa anu diidinan ku apel tapi aranjeunna henteu mendakan kalepatan, kuring nolak kudu balikan deui unggal dinten pikeun ngalereskeun. Punten bantosan.

  27.   Martin cenahna

    Apple Watch Series 3 kuring moal hurung. Sareng anjeun ningali garis bodas di luhur jam