IPhone sareng gunung dock pangsaéna pikeun masihan Natal ieu

iphone-nangtung

Ayeuna Natal bakal datang, sanaos upami urang merhatoskeun naon anu urang tingali dina TV, urang parantos lami aya dina Natal, éta mangrupikeun waktos anu saé pikeun mimiti ningali kado anu tiasa urang buat atanapi buat pikeun diri urang sorangan. Urang tiasa teras mésér iPhone, tapi éta mangrupikeun hal anu parantos dipibanda ku pamiarsa iPhone News. Kusabab kitu, dina tulisan ieu urang badé nyarioskeun kurung sareng dok anu bakal ngadukung alat anjeun dina méja anjeun kalayan gaya.

Dina daptar ieu bakal aya barang anu langkung mahal sareng langkung mirah sareng aranjeunna henteu ditata dina urutan tina pentingna. Hal anu pangsaéna nyaéta anjeun milarian anu mana anu paling cocog pikeun kabutuhan anjeun sareng / atanapi saku pikeun mutuskeun mana anu pilihan pangsaéna pikeun masing-masing. Salaku conto, teu aya artos mésér tripod upami anjeun ngan ukur hoyong iPhone anjeun dipelak di payuneun anjeun sareng, di sisi anu sanés, anjeun henteu ngarepkeun mendakan dok anu ngeusi sababaraha euro. Di handap ieu anjeun gaduh daptar saran kami.

IPhone resmi 6/6s darmaga

dok-resmi

Tarohan anu aman, tapi kirang mirah, nyaéta dok resmi. Taun ayeuna aranjeunna ngaluncurkeun anu énggal dina warna logam anu sami sareng anu iPhone 6s énggal, janten urang tiasa ngagaleuh sareng nyocogkeun sadayana. Desain minimalis paling saé, tapi sadayana mayar ieu, sabab Dock ieu dibarengan ku harga € 59. Upami anjeun henteu kersa nyéépkeun seueur, Darmaga sateuacanna, anu sami persisna, bodas dina harga € 45.

meuli Dok Kilat

Dua belas Selatan HiRise

hirise

Salah sahiji Dock ti pihak katilu anu pangguna paling resep nyaéta HiRise ku Dua belas Kidul. Éta ogé ngagaduhan desain minimalis sareng dina tonggongna éta ngagaduhan stand, anu masihan kami katenangan, sanaos henteu leres-leres diperyogikeun. Dina Dok ieu anjeun tiasa nempatkeun iPhone naon waé sareng konektor Kilat. Éta ogé tiasa dianggo pikeun nempatkeun iPad komo Magic Keyboard anyar. Éta sayogi di Amazon kanggo a harga 26 € ngeunaan.

Dibeuli: Dua belas Selatan HiRise

Sinkronisasi Kilat Belkin

belkin

Dok anu sanés anu ogé parantos kasohor nyaéta Belkin's. Desain minimalis sareng warna lemes pikeun Dock anu panginten panginten didamel ku Apple nyalira, upami sanés nami mérek di payunna. Sanaos leres ogé yén Apple nganggo desain anu langkung minimalis. Kagungan a harga 28 € ngeunaan.

Dibeuli: Darma Kilat Belkin

Dasar Sodial Table nangtung

sodial

Dina tulisan ieu moal ukur aya dukungan anu mahal, henteu. Aya ogé pangrojong sanés anu tiasa minuhan sampurna upami urang hoyong iPhone urang istirahat dina méja. Kalayan ideu éta dina pikiran, dukungan Sodial nawiskeun kami kamungkinan ieu pikeun harga teu kaéléhkeun € 1,64 sakitar. Pikaresepeun, leres?

Jempol dukungan

jarian ramo

Dukungan murah sanésna tapi ku gambar anu langkung simpatik nyaéta jempol jempol. Éta ngagaduhan tujuan anu sami sareng tujuan Sodial, tapi kalayan desain anu langkung ati-ati, anu ogé katingali dina harga, sakitar € 5. Éta aya dina sababaraha warna, sapertos hideung, biru, sareng héjo. Naon anu anjeun pikirkeun?

Dibeuli: Dukungan fléksibel

JETech Multi-Angle Kurung

jetech

Dukungan anu pikaresepeun pisan nyaéta proposal JETech. Kami tiasa nempatkeun iPhone kami dina sababaraha sudut, janten kami henteu ngan ukur hiji ngan ukur. Salaku tambahan, éta ngagaduhan karét dina sadaya titik anu kami ngadukung iPhone, anu mastikeun yén éta moal sangsara goresan kusabab scuffs. Kagungan a harga 11 € ngeunaan.

Dibeuli: JETech dukungan

Dukungan Duragadget

duragadget

Duragadget nawiskeun kami dukungan sanés anu cukup saderhana, tapi éta sampurna ngalaksanakeun misi na. Kalayan a harga ayeuna sakitar € 14Pendirian ieu nyatakeun ngagaduhan 'desain Apple', sakumaha dibuktikeun ku liang di tukang anu urang ogé tingali dina sababaraha iMac.

Dibeuli: Dukungan Duragadget

AP Donovan

donovan

Upami anjeun hoyong iPhone anjeun dirojong ku gaya anu gaya, panginten pilihan anjeun kedah nyaéta AP Donovan. Dukungan anu katingalina sapertos sofa anu bakal ngamajukeun iPhone anjeun sapertos permata alit anu aya. Tangtosna, desain sareng perawatan ieu dibayar; AP Donovan ngagaduhan harga 40 € sakitar.

Mésér: AP Donovan


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Miguel de la Fuente (@miguelfcaba) cenahna

    Abdi ngagaduhan Belkin, sareng kuring wareg pisan. Anjeun tiasa nyimpen iphone sareng kasus anu anjeun pikahoyong, éta sampurna.