Naon anu diarepkeun tina pembaruan kana ios 8.0.2 dina iPhone 4S

ios8

Aya seueur diskusi ngeunaan iPhone 4S, dianggap salaku kabisat ageung dina perangkat lunak Apple sareng henteu panungtungan di garis ayeuna, Inget yén iPhone 4 ngaleungit sareng 4S bakal tetep langkung pikeun kapentingan jalma anu ngajaga terminal sareng henteu meryogikeun langkung seueur, tibatan motivasi Apple.

Nya, sababaraha dinten ka pengker dikoméntarkeun yén Ngamutahirkeun ka ios 8 dina iPhone 4s tiasa mundur, Ninggalkeun sistem lambat pisan. Dinten ieu kuring masihan anjeun video komparatif anu leres-leres urang tiasa ningali variasi kinerja sareng hiji sareng parangkat lunak anu sanés.

Aranjeunna kedah diperhatoskeun dua patarosan sateuacan pikeun ngarujuk pidéo salaku kabeneran mutlak:

  1. Bandingkeun ios 7.1.2 sareng ios 8.0.2, Urang sadayana terang yén ios 8 sareng 8.0.1 parantos masihan sababaraha masalah sanésna sareng panginten vérsi anu pangénggalna ieu ogé parantos diwanohkeun pikeun kinerja terminal anu langkung lami sapertos 4an, kumargi grup anu masih ngamangpaatkeun éta penting.
  2. Di sisi anu sanésna, ngabandingkeun dilakukeun sareng terminal anu aranjeunna ngan ukur gaduh sistem operasi anu dipasang, tanpa gambar, musik, aplikasi, kaulinan, jst.

Ayeuna masing-masing ngadamel penilaianana sareng upami anjeun salah sahiji anu ngapdet tina modél ieu, tong ragu-ragu bagikeun pangalaman anjeun ka kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

42 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Obi cenahna

    Sacara pribadi kuring gaduh 4-an sareng jujur ​​dina hal kuring kuring henteu merhatoskeun naon-naon anu béda dina hal kalenturan atanapi naon waé kecuali sababaraha aplikasi anu henteu acan diénggalan, ayeuna kuring bakal ngaluncatan ka iPhone 6 plus, kumargi kuring biasana ngalangkungan hiji atanapi dua generasi, pikeun sésana, naon anu dicarioskeun, 4s ngajalankeun sakumaha biasana

    1.    Fransiskus Cerrillo cenahna

      Wilujeng siang kasarna, kuring parantos masang IOS 8.0.2 dina Iphoe 4s sareng hapunten pisan, éta lambat pisan, éta leungiteun sinyalna, sareng batréna ngan saeutik pisan. Naha aya anu terang kumaha balik deui ka IOS 7.1.2

  2.   Domenec cenahna

    Nya, dina ipad2 kuring hasilna ngabahayakeun. Hal anu saé kuring tiasa deui kana 7.0.2.

  3.   Oscar cenahna

    Kuring ngamutahirkeun ipad 2 kuring sareng kedah balik deui ka 7.02 tapi ayeuna kalayan 8.0.2 sadayana saé

    1.    Israél cenahna

      Kumaha kuring ngalakukeun hal anu sami.

  4.   Noris cenahna

    Kuring ngantosan jam 8.0.2 sareng kamari dipasang, kuring boro-boro mendakan bédana. Hayu urang tingali minggu ieu panggunaan rutin nganggo telepon sareng email kalayan batréna ngaréspon, tapi dina prinsipna sadayana henteu kunanaon, ayeuna pikeun dinikmati….

  5.   Hochi75 cenahna

    4S kedahna janten kabisat anu ageung dina hardware. Luncat dina parangkat lunak dina sagala hal bakal dibéré ku versi ios anu dileupaskeun

  6.   Hirup ios 5 cenahna

    Sareng kuring resep pisan sareng 4s ku ios 5, lancar sareng masihan saratus puteran dina kinerja, batré sareng sadayana pikeun ios 7.x sareng 8.x
    Sareng kalayan peta google aslina sanés kk anu énggal ...

    1.    c cenahna

      anjeun nostalgia 😉

  7.   rafa cenahna

    Hirup ios 5, nokia 3310 mah teu katéwak nalika ngalirkeun poto haha

  8.   David cenahna

    Kuring parantos ngamutahirkeun ios 8 sareng 8.0.2 nganggo 4s kuring, kalayan ios 8 kuring ngagaduhan masalah sareng batré sareng kalematan alatna, kalayan 8.0.2 éta méwah, tapi ayeuna kuring ngagaduhan masalah anu teu direngsekeun sareng yén pidéo Safari Kuring henteu ningali ikon Apple TV Kuring kedah angkat ka pusat kontrol pikeun ngaktipkeunana, naha aya anu terang kunaon ieu?
    Kuring parantos ngonpigurasi sadayana nganggo Wi-Fi diaktipkeun AirPlay jsb….

    1.    obileaks cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring, tapi henteu sareng ios 8, sareng kuring ngumbar ku ngabalikan deui tv apel sareng upami hiber ogé iphone sareng ipad, saatos ngabalikan sadayana kalayan méwah

  9.   Sarita cenahna

    Pembaruan anu pikasieuneun pikeun 4s aplikasi dimuat ampir dina menit, fb dibuka sareng sababaraha berita diunduh teras ngadat. Naon ide goréng pikeun ngamutahirkeunana sareng kumaha Apple oportunistik sahingga urang kedah ngarobih telepon

  10.   Manuel cenahna

    Éta henteu ngagaduhan sakali deui sekrup ku 4s, sababaraha detil sapertos komentar Sarita dina Facebook. Hal anu sami kajadian ka kuring, kuring henteu terang dugi ka mana iOS 8.0.2 tiasa tanggel waler, atanapi éta parantos janten masalah tina aplikasi éta nyalira anu peryogi ogé tweaking, sabab kuring muka Facebook sareng Safari sareng éta méwah. Tapi upami leres aranjeunna ngarahkeun urang maju pikeun nyéépkeun kamar urang anu langkung… langkung …….

  11.   Michael cenahna

    Kuring gaduh iPod 5 sareng ios 8 anu goréng pikeun kuring!
    Éta katingalina langkung parah tibatan android! -_-
    Lalaunan pikeun sadayana, sareng pigura ragrag unggal waktos, kinerja goréng sacara umum.

  12.   Miguel cenahna

    Abdi henteu acan ngamutahirkeun, kuring masih nganggo 7.1.2
    tapi ku sababaraha aplikasi éta mimiti rada nyangkut atanapi nyandak kuring kaluar tina aplikasi. Sakumaha disarankeun pikeun ngapdet versi anyar. Abdi ngahargaan pisan 🙂

  13.   Andreu cenahna

    Nya, kuring parantos nganyarkeun kana 8.0.2 sareng 4an kuring sampurna pikeun kuring. Pembaruan sok dilakukeun ngalangkungan ITunes

  14.   eureun cenahna

    Naha aya anu gaduh masalah nyobian masang pembaruan 8.0.2 dina 4S? Kuring nampi istilah sareng saratna ku ngaklik Satuju sareng didinya tetep, teu aya kajadian.

  15.   Ariel veli cenahna

    Nya, kuring parantos dipasang dina mini iPhone 4S sareng iPad sareng héndsétna lumayan saé, tapi dina iPad éta nyababkeun kuring seueur masalah, sési Facebook, iCloud, Google, Mail kuring parantos dipegatkeun, sareng lambat pisan. IOS 8.0.2 kedahna langkung pas pikeun iPad tibatan 4S, tapi tétéla tibalik.

  16.   Fede cenahna

    Kuring ngamutahirkeunana dina iPad sareng kaleresan mangrupikeun musibah kumargi peryogi waktos, éta dipariksa, éta nyambung, éra janten dina iPhone 4S Kuring henteu terang naha pikeun masangna, upami aya anu terang kumaha carana ngaleungitkeun iPad ngawartosan kuring. IOS 8.0.2 Abdi parantos benci ka anjeun, sumping deui Steve padamelan punten.

  17.   ana cenahna

    Kuring ogé ngamutahirkeunana dina ipad2 kuring sareng anjeun henteu tiasa ngabayangkeun kumaha kuring kaduhung. Ngabandingkeun sareng anu sateuacanna, éta lambat pisan, halaman ceces ditutup nyalira sareng hésé pikeun aranjeunna muka pisan. Upami kuring tiasa mundur, kuring pasti bakal.

  18.   obileaks cenahna

    Kuring tetep nyarios, dina tingkat pribadi, yén umur 4-an kuring sampurna, kecuali aplikasi anu teu acan diénggalan, ngeunaan Facebook yén aya anu nyarios yén éta nutup atanapi butuh waktos, kuring pikir éta masalah anu sami sareng Facebook, kumargi dina ipad hawa facebookna fatal, sagala anu sanés sampurna, bahkan dina ipad 3 jalan lancar. Pribadi kuring pikir aranjeunna masalah khusus

  19.   kiko cenahna

    Halo. perbarui telepon dina dinten Jumaah, sareng aya bibi anu henteu cicingeun, éta pasti janten suarana. tapi kuring henteu tiasa nyandak éta.
    Kuring nyandak dipareuman sareng éta nyandak kuring deui dimana kuring.
    bantosan atuh nuhun

  20.   Javier C. cenahna

    Hai, kuring nembé nganyarkeun iPhone 4s kuring ka iOS 8.0.2, sareng kuring perhatoskeun pamutahiran anu hébat dibandingkeun sareng iOS 8.0, tapi ayeuna kuring ngagaduhan masalah, kuring gaduh béwara dina setélan pembaruan, sareng kuring badé ningali aya na teu nanaon, kuring parantos nyobian seueur hal tapi kuring tetep henteu ngaleungitkeun ikon beureum anu bahagia kalayan "1". Naha éta kajantenan ka batur? Naha anjeun terang naon anu kuring tiasa lakukeun?
    hatur nuhun!

    1.    David quintero cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring sareng kuring henteu mendakan solusina ...

  21.   Ana cenahna

    Abdi lepat sareng pembaruan 8.0, aplikasi Whats ditutup sareng kuring henteu tiasa maca pesen, éta henteu ngamungkinkeun kuring, naon anu kuring lakukeun?

  22.   obileaks cenahna

    Pikeun anu ngalaksanakeun parah, kumaha anjeun parantos ngapdet? Ngalangkungan OTA atanapi ngalangkungan iTunes? Bisa jadi éta, kuring ngalaksanakeun éta liwat iTunes mulangkeun heula teras cadangan sareng éta tiasa dianggo pikeun kuring, panginten éta waé

  23.   ipad2 cenahna

    pangalaman kuring sareng pembaruan anu parantos muncul dina waktosna, alat apel anu salajengna anu kuring mésér kuring bakal ngantunkeunana sareng kuring henteu kantos nga-update, sabab dina unggal pembaruan alatna langkung parah

  24.   Miguel cenahna

    Kuring masih henteu ngamutahirkeunana, kuring ngagaduhan 7.1.2 sareng éta tiasa dianggo pikeun kuring Bn tapi kuring bakal résiko ngapdékkeun deui ka 8.0.2 kanggo ningali naon anu lumangsung, tapi kuring ngan ukur badé mulangkeun iPhone 4s kuring sareng éta diapdet di ditu

  25.   mihace mirta cenahna

    Untungna kuring henteu tiasa mikir pikeun ngapdet 4s, éta mangrupikeun pertama kalina kuring nyarios langkung saé kuring henteu ngamutahirkeun IOS bisi na sigana kuring pencét éta kusabab koméntar anu kuring baca.

  26.   Yelitza cenahna

    Halo, kuring nembé nembékeun 4S abdi ka 8.0.2 sareng kuring tiasa nyarios yén kuring henteu ngagaduhan masalah dugi ka ayeuna, kuring ngamutahirkeun via iTunes tanpa komplikasi. Pamakéan kuring tiasa nyaritakeun yén éta henteu ngalambatkeun kuring dina waktos ayeuna, tibatan kuring parantos ngaraos leres pisan sareng cairan.

    Sanaos kitu kuring bakal sadar kana operasina dina sababaraha dinten.

  27.   Alexis Sarracino cenahna

    Kuring boga mamang, aranjeunna nyarios yén keyboard nutupan seueur rohangan, sareng aplikasi na nyandak waktos kanggo muka anjeun anu parantos dipasang 8.0.2, kumaha saur anjeun?

    1.    Fede cenahna

      Sial, kuring nempatkeun kana ipad3 sareng janten moril janten upami kuring henteu dipasang dina iPhone atanapi kentut.

  28.   Adymarh cenahna

    Abdi gaduh 4-an sareng kuring ngamutahirkeunana, kuring kaduhung kumargi nabrak atanapi peryogi waktos kanggo muka aplikasi, abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun 😟

  29.   Fransiskus Cerrillo cenahna

    Naha aya anu terang kumaha balik deui ka IOS 7.1.2

  30.   Sandra cenahna

    Kuring ngamutahirkeun ipad 2 abdi ka vérsi 8.0.2 sareng éta musibah. Lalaunan pisan, éta ngagantung, mercadolibre jalan pisan (Abdi henteu tiasa ningali poto na). Naha aya anu terang kumaha balik deui ka IOS 7.1.2

  31.   Mary cenahna

    Kuring ngamutahirkeun iphone4s kuring sareng versi 8, musibah, kuring teu gaduh wifi, watsup dihapus sareng aplikasi google ogé, kalayan 8.02 éta henteu ngarengsekeun nanaon, kaluar tina garansi 2 bulan ka pengker, éra, ngabenerkeun éta bakal ngarugikeun kuring 200 euro sareng apel, anu kanyataanna dinten ayeuna 4s 16gb gaduh nilai 88 euro (numutkeun ka Movistar) ... Buka panaroma éta, duanana Apple ... Hayu aranjeunna sumping sakaligus sareng solusi universal, atanapi parobihan anu pikaresepeun ... .., sareng, hilap deui ka 7 !! Éta henteu nyésakeun anjeun, ogé anjeun tiasa ngarusak telepon salamina.

  32.   Paula cenahna

    A omong kosong sadayana laun kuring teu tiasa ngamutahirkeun kaulinan sapertos tutuwuhan vs zombie, internét ngagantung Abdi hoyong uih deui ka 7 atanapi ningkatkeun supados aranjeunna nyungkeun pembaruan tanpa balik

  33.   Karen cenahna

    Di dinya kuring nempatkeun ios 8.0.2 dina iPhone 4s kuring sareng anu ieu tina turnipna lambat pisan sareng ampir henteu cekelan wifi ogé sareng iPad kuring anu mangrupikeun generasi kaopat éta henteu kunanaon kuring cekelan super tapi dina iPhone mah henteu Dupi abdi tiasa lakukeun pikeun ngahanca ka iOS 7 alluda plis 😭

  34.   Gambar placeholder Marcelo Carrera cenahna

    kaputusan goréng anu kuring nyandak nalika ngamutahirkeun 4s kuring ... éta nempel, alun-alun anu nyatakeun ngazum aktif muncul tina waktos ka waktos, hal goréng anu kuring ngamutahirkeun éta nalika éta henteu tiasa dibalikkeun deui, sahenteuna sigana mah, sareng kasalahan kuring nya éta kuring kedahna ngawartosan heula ka diri kuring.

  35.   elio parra cenahna

    kumaha kuring ngamutahirkeun iphone abdi ka 8.0.2

  36.   Manuel cenahna

    Kuring ngamutahirkeun iPhone 4s kuring ka ios 8.0.2 sareng éta lambat teuing hal anu paling parah nyaéta kaméra lirén damel rékor kasalahan dibuka éta anu diénggalan.