Naon anu kedah dilakukeun upami kuring kaleungitan iPhone?

iphone-leungit

Aya dua kasieunan nyebar yén sadaya anu ngagaduhan telepon sélulér ngagaduhan. Anu mimitina ampir éksklusif pikeun naon anu urang tiasa nelepon smartphone kusabab layar na anu ageung sareng henteu sanés mangrupikeun kasieunan yén panel payun bakal rusak. Kaprihatinan anu kadua anu tiasa urang pasihan nyaéta kanyataan yén kaleungitan terminal Boh ku hilap deui ka mana waé, yén urang parantos muragkeun atanapi anu dipaling ti urang.

Kusabab akhir taun 2010, pangguna alat Apple parantos sayogi a alat anu bakal tiasa milarian terminal urang sareng éta nawiskeun kami sababaraha pilihan anu bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngaleutikan karusakan upami aya karugian atanapi maling. Tanpa ragu, éta pantes diajar operasi Milarian iPhone Kuring sareng sadayana anu ditawarkeunana ka kami.

Upami urang parantos kaleungitan iPhone urang urang tiasa ngaksés Milarian iPhone abdi duanana tina alat ios anu sanés sareng ngalangkungan halaman wéb iCloud (tina komputer. Éta sanés tina iPhone sanés)

Naon anu kedah dilakukeun upami kuring kaleungitan iPhone?

Dina tutorial ieu kuring badé ngajarkeun metoda anjeun tina wéb iCloud. Anjeun tiasa ngalakukeun hal anu sami tina alat ios anu sanés upami anjeun ngalebetkeun aplikasi Find My iPhone sareng ngalebetkeun Apple ID anjeun.

Léngkah munggaran nyaéta pikeun aksés icloud.com sareng pilih Find (iPhone kuring).

Milarian Iphone kuring

Dina layar salajengna urang bakal ningali peta sareng salah sahiji atanapi sababaraha titik héjo nunjukkeun posisi alat urang. Urang kedah pencét Sadaya alat teras dina alat leungit.

Nalika urang mencét kana alat kami kami bakal ningali yén sésa titik héjo ngaleungit, ngan ukur nunjukkeun pilihan urang, sareng iPhone kami némbongan di belah katuhu luhur.

Milarian-iphone-2-kuring

Milarian-iphone-3-kuring

Urang bakal ngagaduhan 3 pilihan, masing-masing ngagaduhan peran anu sanés:

  • Ngaluarkeun sora. Pilihan ieu saé pikeun urang upami urang kaleungitan terminal, contona, dina sofa di bumi, anu sigana. Urang teundeun iPhone urang dina sofa, éta aya diantara backrest sareng bantal sareng urang leungiteun. Kami terang yén éta gaduh di bumi, tapi henteu dimana. Kami pencét Ngaluarkeun sora sareng cara kitu urang tiasa milarian. Dina catetan anu positip, pilihan ieu éta tiasa dianggo sanajan urang gaduh terminal dina tiiseun.
  • Modeu (leungit). Pilihan ieu ngamungkinkeun urang, sakumaha namina nunjukkeun, nempatkeun terminal dina modeu anu leungit dimana upami aya anu mendakan éta aranjeunna moal tiasa nganggo. Sareng sanés ngan éta, pilihan ieu bakal ngamungkinkeun urang nempatkeun pesen kalayan nomer telepon kontak ambéh aranjeunna nelepon kami (panggero, logis, dibayar ku kami). Pikeun ngalakukeun ieu, urang bakal nuturkeun léngkah ieu:
  1. Kami pencét dina Mode (leungit).
  2. Kami ngenalkeun a jumlah telepon kontak teras pencét dina Teras.
  3. Kami nyerat pesen teras pencét dina narima.

leungit-modeu

Jalma anu mendakan iPhone urang, nalika nyobian muka konci éta, bakal ningali tangkepan layar anu nuju entri ieu.

Upami éta kasus pikeun ngahémat batré (sanaos, tina pangalaman kuring, henteu perlu) urang gaduh lokalisasi ditumpurkeun, nalika nempatkeun alat dina Lost Mode lokasina bakal diaktipkeun pikeun milarian iPhone urang. Dina waktos éta hayu urang nomeran na nempatkeun konci na pikeun muka konci éta, lokalisasi bakal dinonaktipkeun deui.

iPhone-Leungit-Henteu-GPS

  • Akhirna urang gaduh pilihan "ngahapus”Pikeun miceun kontén anjeun ti jauh. Upami urang ngagaduhan inpormasi anu sénsitip sareng kami hoyong ngalakukeun éta, Urang tiasa mupus sadaya eusi iPhone sareng ngantepkeun éta asalna ti pabrik. Urang bakal ngahontal ieu ngan ukur dua kali klik.
  1. Pencét kana Borrar.
  2. Dina jandéla kaluar, pencét dina Hapus deui.

Hapus-my-iphone

 

Tungtungna urang gaduh pilihan tina konci iPhone urang ku IMEI. Pikeun ieu urang ngan kedah nelepon operator kami sareng nyayogikeun IMEI kami pikeun aranjeunna meungpeung éta ti kami jarak jauh. Konci ieu mangrupikeun hal, ku konci iCloud, kuring moal nganggo. Meungpeung ku IMEI gampang pisan, tapi hésé pisan muka konciana upami urang pulih terminal. Tapi aya kamungkinan urang henteu hoyong nyandak résiko sareng blokade ieu diperyogikeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alberto cenahna

    Halo, kuring hoyong anu ngajelaskeun ka kuring kumaha numbu iPhone 6 kuring sareng headset bluetooth, kuring mésér genius sareng kuring henteu ngagaduhan jalan pikeun ngaitkeun sareng iPhone kuring. Hatur nuhun.

  2.   Jorge Cruz cenahna

    Mésér anu sanés ……

  3.   Pepe cenahna

    Kuring parantos lami kaleungitan kapercayaan ka manusa anu mendakan telepon sélulér sareng dompét ...

  4.   Sebastian cenahna

    kumaha upami kuring gaduh GPS ditumpurkeun? henteu cara pikeun ningali éta dina peta? Nya, kuring ngan ukur ngaktipkeun sawaktu badé dianggo ... ieu pikeun ngahémat batré.

    1.    Paul Aparicio cenahna

      Kuring gaduh GPS anu salawasna diaktipkeun sareng kuring henteu memperhatoskeun serelek batréna. IPhone ngan ukur bakal ngaktipkeun GPS nalika aplikasi peryogi. Kaseueuran waktos éta bakal tanpa nganggo sanaos anjeun parantos aktip. Abdi henteu terang naha anjeun ngartos kuring. Coba aktipkeun salami sababaraha dinten sareng anjeun bakal ningali batréna henteu sangsara. Upami GPS anjeun dinonaktipkeun, nempatkeun kana modeu anu leungit bakal ngaktipkeun GPS. Pas anjeun mendakan sareng muka konci iPhone, GPS dipegatkeun deui

  5.   Tetix cenahna

    Upami éta ogé tiasa dipilarian tina iphone anu sanés, anjeun kedah ngaganti id icloud pikeun milik anjeun sareng anjeun milarian. Kuring parantos nyobian sababaraha kali.

    1.    Paul Aparicio cenahna

      Leres, tapi hartosna éta henteu tiasa dilakukeun tina iCloud.com

  6.   benybarba cenahna

    euweuh ieu jalan kusabab aya jalma anu nyayogikeun layanan pikeun nyabut asuransi iCloud

  7.   Leonardo cenahna

    halo sareng upami aya anu mendakan na parantos pareum, kumaha pamilarianna diaktipkeun?

  8.   Viiviana Angela'h Galarza cenahna

    Hate batré na xx henteu awét pisan-pisan kuring ngagaleuh saminggu katukang

  9.   Mauro cenahna

    Tulisan na saé. Éta salawasna saé pikeun nyegerkeun topik ieu

  10.   mario cenahna

    Kuring kaleungitan iPhone kuring salami dua dinten sareng nalika nyobian milarian éta, éta ngawartosan henteu aya hubungan.