Naon anu kuring henteu resep ngeunaan Apple Music sareng naon anu kedah ditingkatkeun ku Apple

Apple-Musik

Saatos 10 dinten nganggo Apple Music unggal dinten, kuring parantos jelas yén éta nyaéta layanan musik streaming anu bakal kuring anggo ti ayeuna, ngaganti Spotify anu bakal maot. Katalog anjeun, integrasi sareng sistem sareng alat bumi kuring sareng harga rekening kulawarga ieu langkung ti cukup alesan pikeun nyandak kaputusan ieu ampir ti dinten ka hiji, tapi masih jauh ti jasa anu sampurna. Salami waktos ieu aya seueur hal anu kuring henteu resep sareng anu kuring pikir Apple kedah ningkatkeun, sareng kuring ogé ngarepkeun yén éta bakal gancang dilakukeun. Ieu saran kuring:

iTunes, musibah lengkep

itunes-Apple-Music-04

Éta mangrupikeun keluhan munggaran kuring sabab éta henteu diragukeun anu paling serius. Apple kedah nimbang-nimbang naon anu dilakukeun ku iTunes sareng upami rencana na pikeun ngajantenkeun aplikasi anu beuki matak lieur ieu Langkung saé janten pati gancang tibatan kasangsaraan anu laun ieu saha anu sangsara. Apple Music henteu kirang, sareng nyumbang kana iTunes murag langkung jero. Sagala anu gampang sareng saderhana dina aplikasi ios Musik mangrupikeun cobaan nyata dina iTunes, sapertos nyiptakeun daptar puter.

Albeum dimana-mana

Tapi vérsi ios henteu sampurna ogé. Sesuatu anu bener-bener ngaganggu kuring nyaéta perpustakaan albeum kuring bakal pinuh, sanajan ngan ukur gaduh hiji lagu ku seniman éta di jerona. Kuring gaduh sababaraha daptar anu ditambihan kana musik kuring, sareng sababaraha kalebet seniman anu kuring ngan ukur gaduh lagu éta, sareng hasil pamungkas na daptar ageung tina sampul anu nyusahkeun pisan pikeun kuring pikeun nganapigasi Pikeun milarian naon anu kuring mendakan Memang leres kuring tiasa nganggo mesin pencari, anu kabeneran aya dina sadaya layar aplikasi, tapi kuring hoyong aya pilihan janten ngan ukur albeum lengkep anu kuring tambihan ditingalikeun, sareng sanés anu ngan ukur aya sabab lagu aya dina daptar.

Ménu sajajalan

Leres pisan yén Apple Music ngagaduhan seueur pilihan, sareng yén sababaraha cara aranjeunna kedah diintegrasikeun kana aplikasi, tapi henteu kurang leres éta Apple kedah milarian solusi anu langkung saé pikeun daptar pilihan anu hadé anu nembongan dina menu turun-handap. Upami aranjeunna nganggo ampir layar sadayana dina iPhone 6 Plus kuring, kuring henteu hoyong ngabayangkeun kumaha pandanganana dina iPhone 4S. Aranjeunna ngarusak éstétika anu saé tina aplikasi.

Apple-Musik-Ditingkatkeun

Langsung aksés albeum atanapi seniman, teu mungkin

Sanaos ménu panjang ieu, aya pilihan anu teu kahartos henteuna. Upami dina tab anu sanés anjeun tiasa napigasi dina Apple Music anjeun ningali lagu anu dipikaresep ku anjeun, poho ngeunaan langsung ngakses artis atanapi albeumna sabab teu mungkin, atanapi sahenteuna kuring henteu acan mendakan pilihanna. Ku ngaklik lagu éta anjeun ngan ukur bakal ngamimitian playback, sareng ku mintonkeun pamuter dina layar pinuh anjeun teu ngagaduhan pilihan pikeun langsung ngakses seniman atanapi albeum. Luar biasa tapi bener.

Daptar dibagikeun kanggo iraha?

Leres, daptar tiasa dibagi, sareng éta tiasa dianggo saé pisan, salami éta dibagi langsung sareng anjeun, tapi naon nami pangguna anu kami janten dina akun Apple Music kami? Panginten éta tiasa milarian pangguna langsung sareng tiasa ningali daptar aranjeunna. Daptar Apple henteu goréng, sareng aya naon-naon pikeun sadayana, tapi Abdi hoyong tiasa nuturkeun babaturan sareng kenalan sareng ningali daptar umumna, sapertos dina Spotify.

Salaku vérsi anu munggaran henteu goréng

Apple Music dileupaskeun kirang ti dua minggu ka tukang, anjeun kedah sabar. Tapi ngadesek yén Apple ningkatkeun seueur kakuranganana kusabab aranjeunna ngarusak aplikasi sareng jasa anu di sisi sanésna ngagaduhan kautamaan anu hébat. Mudah-mudahan bahkan sateuacan ngaleupaskeun ios 9 aplikasi Music bakal méréskeun seueur masalah ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ramses cenahna

    Sareng kalayan sagala kagagalan anu anjeun tingali, anu sababaraha dibandingkeun sareng anu kuring titénan, anu seueur deui, naha anjeun masih percanten ngagentos Spotify sareng Apple Music?
    Janten urang moal pernah balik deui ka Apple sateuacanna, upami aranjeunna lepat sareng urang teraskeun mayar éta, éta parantos saé. Anu kedah urang lakukeun nyaéta nempatkeun éta kumisan supados aranjeunna tiasa tetep ngagarap anu langkung saé, sareng sanés "berita" ayeuna anu aranjeunna kaluarkeun taun demi taun sareng dina folder sampah di iDevice kuring.

    1.    louis padilla cenahna

      Leres enya, sabab katalog éta ngagaduhan sagala hal anu kuring resep, sabab éta sampurna ngagabung sareng iPad, iPhone, Apple TV sareng Mac, sabab kuring tiasa ngupingkeunana dina sadaya alat anu kuring hoyong sakaligus, sabab pikeun 14,99, € XNUMX pamajikan kuring sareng bapak kuring (sareng kuring) gaduh tilu akun mandiri ... sareng langkung seueur alesan sababna kuring ngagantikeunana sareng Spotify.

  2.   Omar cenahna

    Pasti kedah ningkatkeun. Tapi kuring pikir kuring bakal ngalih ti Rdio ka Apple Music. Kuring bébéja yén pikeun muka albeum ku seniman tina lagu naon waé anu aya dina daptar puter anjeun kedah ngalakukeun ieu: pencét dina "tilu titik" pikeun ménu ménu, di luhur muncul nami lagu, seniman sareng albeum, anjeun pencét sareng sacara otomatis nyandak anjeun kana albeum anu saluyu, maka upami anjeun ngeklik nami seniman éta bakal ngiringan anjeun kana sésa albeum sareng lagu na.

    Wasalam

    1.    louis padilla cenahna

      Naon anu anjeun nyarioskeun henteu tiasa dianggo pikeun kuring, éta "logis" sareng kuring nyobian sapertos kitu, tapi teu nanaon. Meureun éta sabab aya dina ios 9