Naon anu kuring hoyong tingali dina ios 9 salami WWDC 2015

ios-9-WWDC-2015

Geus aya tanggal pikeun WWDC 2015: 8-12 Juni. Kalayan sateuacanna anu henteu biasa, Apple parantos mastikeun tanggal-tanggal anu bakal dilakukeun konperénsi pangembang, dina waktos éta perusahaan Cupertino nunjukkeun naon sistem operasi anu anyar na pikeun usum payun. Sakumaha biasana, iOS 9 sareng OS X 10.11 (OS X 11?) Dipiharep bakal muncul anu munggaran. dina presentasi perdana, sareng sanaos seueur anu nyarios yén vérsi énggal ieu tiasa "vérsi konsolidasi" pikeun ngahontal sistem anu stabil sareng dipercaya sareng para pangembang sareng Apple nyalira ngagosok aplikasi na supados operasi pangsaéna panginten moal aya anu énggal henteu masuk akal. Naon anu tiasa dibawa ios 9? Kuring henteu ngarepkeun répolusi atanapi fitur groundbreaking anu énggal, tapi kuring hoyong tungtungna nampi sababaraha pamundut anu parantos lami dilakukeun ku pangguna.

Akun Pamaké

Tiasa dianggo akun pangguna anu béda dina iPad éta mangrupikeun kahoyong anu ampir sepuh iPad sorangan yén Apple kedah aksés hiji dinten. Tablet Apple kedah ngagaduhan fungsi nyalira anu ngabédakeunana tina iPhone, sareng salah sahiji anu mimitina kedahna ieu. Tablet biasana, alat-alat pikeun kulawarga, henteu sapertos iPhone anu biasana alat anu pribadi pisan. Idin anu béda, aplikasi anu béda, setélan anu béda sareng akun email, iMessage sareng FaceTime, jst.

File Explorer

iCloud Girang

Apple lalaunan masihan iCloud Drive katingal langkung mirip sareng jasa panyimpenan awan anu sanés sapertos Dropbox, Box atanapi Google Drive, sanaos masih panjang kénéh jalanna. Salah sahiji hal anu paling penting anu masih dina daptar "pending" nyaéta ngagaduhan aksés file explorer sorangan, tanpa kedah masang aplikasi ti pihak katilu. Kuring nganggo Dokumén, aplikasi gratis anu saé pikeun iPhone sareng iPad, tapi aplikasi anu asli bakal masihan langkung seueur kaamanan sareng kamungkinan ku ngahijikeun sampurna sareng sistem.

Siri pikeun aplikasi pihak katilu

Siri-Bioskop

Apple hoyong ngajantenkeun Siri relevan deui, tapi pikeun peran asistén maya Apple janten leres-leres penting, éta kedah masihan pangembang aplikasi aksés pikeun ngagunakeun éta. Tiasa ngamimitian maénkeun musik dina Spotify, muka aplikasi podcast sapertos Overcast atanapi ngirim pesen ngalangkungan WhatsApp ngan ukur sababaraha conto naon anu tiasa dilakukeun Siri upami Apple satuju kana éta. Anjeun parantos ngalaksanakeunana nganggo iCloud Drive atanapi nganggo Touch ID, fungsi ditangtoskeun tiheula pikeun aplikasi Apple asli.

Réspon gancang dina aplikasi ti pihak katilu

Bisa ngabales pesen tina béwara tanpa kedah muka aplikasi éta parantos dimungkinkeun dina iMessage kumargi ios 8. dirilis dina OS X waleran gancang ieu ogé tiasa dilakukeun dina aplikasi anu parantos diénggalan sapertos Telegram. ios ogé kedah ngijinkeun aplikasi olahtalatah atanapi email (Telegram, WhatsApp, Outlook, Mailbox ...) nganggo réspon gancang sakumaha jasa olahpesen Apple anu parantos dilakukeun.

Pilih aplikasi standar

Ekstensi-ios-8

Éksténsi ios 8 parantos janten léngkah anu gedé pikeun ngahijikeun aplikasi pihak katilu kana sistem. Anjeun tungtungna tiasa ngirim file tina hiji aplikasi kana aplikasi anu sanés atanapi ngabagi liwat aplikasi sanés Apple. Tapi hiji deui léngkah anu kedah dilaksanakeun: Apple kedah ngijinkeun urang tiasa milih aplikasi mana anu urang anggo sacara standar pikeun fungsi-fungsi anu tangtu, sabab éta parantos kajantenan di OS X. Safari, Mail, iBooks, Messages, sareng anu sanésna tos dipasang, tapi éta henteu kedah maksa urang ngagunakeunana. Tiasa nyetél Outlook salaku klien email standar (contona) bakal janten hal anu pikaresepeun pikeun seueur urang anu ngajauhan (kuno) klien ios asli.

3 taun ka pengker salah sahiji pamendak ieu panginten moal kapikiran di Apple, tapi perusahaan parantos seueur robih sareng sistem operasi selulerna, iOS, henteu deui yén sistem hermétik anu teu aya aksés sareng dimana sadayana henteu tiasa dipindahkeun. Dinten ayeuna kuring yakin yén teu aya anu percaya salah sahiji saran ieu mustahil. Anu mana anu anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Talion cenahna

    Abdi hoyong milih aplikasi standar (contona Chrome atanapi google maps sabab tiasa dilakukeun ku jailbreak), kuring hoyong Apple nerapkeun hal anu mirip sareng anu kedah dilakukeun di bumi maya, éta sigana sigana mangpaat sareng biaya batréna minimum ( sahenteuna upami anjeun henteu ngantepkeun aktip nalika dianggurkeun), yén pusat kendali ningkat (utamina jalan pintas) sareng stabilitas sareng kinerja ditingkatkeun (kuring terang yén ios 8.3 tina hal anu kuring kantos nguping parantos ningkat pisan, éta bakal janten saé upami aranjeunna nuturkeun garis anu sami).

    Ayeuna, kacuali kanggo kinerja sareng stabilitas (panginten) sigana mah kuring moal ningali salah sahiji hal ieu dina ios 9.