Naon anu urang ngarepkeun tina ios 8 salajengna?

WWDC14

Dua bulan deui pikeun WWDC14 salajengna, salah sahiji kajadian anu paling penting di dunya Apple, kajadian anu urang bakal ningali berita anu pikaresepeun (mugia) sapertos ios 8 salajengna, Sistem operasi alat sélulér Apple anu bakal datang. Hiji ios 8 anu matak kaget kami sapertos anu dilakukeun ku iOS 7, sanaos kuring henteu mikir éta bakal ngahasilkeun kabaruan sapertos desain iOS7.

Hiji ios 8 ti mana aya anu atanapi anu sanésna parantos bocor, hal anu saur kuring henteu positip pisan ti saprak éta maka kami mendakan Keynote tiasa diprediksi sareng pikaboseneun sapertos anu terakhir anu parantos dilaksanakeun. Nanging, jaman ayeuna rada sesah ngahindaran kabocoran ieu kumargi gampang pisan ngalirkeun inpormasi ngalangkungan jaringan. Salajengna urang bakal ningali sababaraha kamungkinan anyar ios 8, sareng naon anu urang ngarepkeun tina sistem operasi anyar ieu.

Sakumaha urang nyarios, iOS 8 bakal janten homogénisasi desain anu diusulkeun ku Jony Ive pikeun ios 7Kami parantos ningali kumaha sadaya aplikasi (sacara praktis) diadaptasi kana desain anyar ieu sareng ios 8 salajengna bakal nuturkeun saatos na. Naon anu bakal urang tingali bakal aplikasi, jasa anyar, sareng seueur paningkatan kinerja sareng stabilitas.

Buku Kaséhatan

buku kaséhatan1

Urang nyarios numutkeun rumor tapi rumor ieu beuki kuat sareng bakal pasti aya 2 Juni. Éta mangrupikeun kabaruan anu paling penting tina Apple sareng bakal hartosna jalanna kana dunya kaséhatan. Healthbook bakal nganggo sababaraha fitur perangkat lunak alat kami salian ti perangkat keras (émut chip M7 anu ngempelkeun iPhone 5s) kanggo masihan kami seueur detil ngeunaan gaya hirup urang sareng ningkatkeunna (pastina aya anu parantos mikirkeun panggunaan jahat data ieu ).

hiji aplikasi kalayan munculna Passbook anu tiasa dibarengan ku, ogé dikabarkan, iWatch.

buku kaséhatan

Urang bakal ngagaduhan rcatetan kagiatan urang (di mana urang tiasa ningali wirahma kahirupan urang), catetan tina nutrición (kanggo nambihan tuangeun anu urang tuang siang), aplikasi anu bakal nganggo desain Passbook sahingga kami anu ngatur ciri-cirina.

Urang ogé tiasa ningali tekanan getih urang (hal anu Samsung ogé parantos lebetkeun), nutrisi urang, gula getih, jam-jam urang bobo, napas urang, beurat, sareng aktivitas fisik.

buku kaséhatan2

Healthbook ogé bakal ngahijikeun file darurat, file dimana kami bakal ngalebetkeun inpormasi kami anu paling penting pikeun dianggo dina kaayaan darurat (tanggal lahir, nomer telepon kontak baraya, grup getih, beurat, resép médis, alergi ...), fitur panasaran tina Healthbook éta bakal ngajantenkeun alat kami hal anu paling penting dina kaayaan darurat.

iTunes Radio

radio iTunes

iTunes Radio mangrupikeun salah sahiji hal anyar anu dibawa ka iOs 7, a novelty anu tujuanana pikeun ngarusak pasar musik sareng janten salah sahiji pamimpin streaming musik. Saeutik demi saeutik éta parantos jalan, tapi tetep kedah nyebarkeun di sakumna dunya, hal anu sigana bakal urang tingali dina ios 8.

Ogé dugi ka ayeuna iTunes Radio mangrupikeun bagian tina aplikasi Musik, sareng Apple kaget kami ku nyiptakeun aplikasi iTunes Radio anu unik (hal anu parantos dilakukeun Apple contona ku aplikasi Podcast) anu urang tiasa ningali sababaraha berita sanés.

peta

peta

Tina hal anyar anu diwanohkeun dina ios 7 urang teraskeun kana novelty anu diwanohkeun dina ios 6, aplikasi Maps. Aplikasi anu sakedik-sakedik parantos ditingkatkeun sacara signifikan (Urang ngan kedah émut kana peta absurd anu mana Apple ngaluncurkeun layanan pemetaan nyalira).

Se ningkatkeun labél, rute, sareng inpormasi ngeunaan patalimarga sareng angkutan. Pikeun Apple ieu parantos dilakukeun sareng sababaraha perusahaan inpormasi transportasi janten kami pasti bakal ningali sababaraha pamutahiran sanés dina aplikasi.

Seratan

tulisan

Aplikasi olahtalatah sadayana ngamuk, Aya seueur perusahaan anu nyobian ngaleupaskeun WhatsApp sareng Apple henteu hoyong kaleungitan kasempetan saat ieu nalika WhatsApp ngalangkungan momen anu paling parah (mamang ngeunaan kaamanan anjeun, mésér tina Facebook ...).

apel bakal ningkatkeun sadaya kasalahan tina panawaran ieu, sareng tiasa nambihan kamampuan pikeun mupus lengkep seratan pangirim sareng panarima ...

Téks Editor sareng Pratinjau

aplikasi anyar

Dua tina aplikasi kejutan anu parantos dibocorkeun dina layar poténsial ios 8 Springboard. Apple tiasa ngempelkeun salah sahiji aplikasi anu paling sering dianggo dina Mac: TextEdit sareng Preview.

Kalayan aplikasi ieu urang tiasa (sakuduna) tingali sareng edit file anu urang simpen dina akun iCloud kami (anu bakal disingkronkeun sareng sadaya alat Apple kami).

Aranjeunna ayeuna aplikasi dina pamekaran tapi aranjeunna gaduh seueur kartu suara pikeun ningali cahaya dina ios 8 salajengna. Ku ieu diperyogikeun pikeun ngahargaan unduhan iBooks (pikeun maca PDF) atanapi Halaman (pikeun ngédit dokumén) bakal baku dina ios 8 sareng seueur deui anu bakal dianggo.

CarPlay

mobil

Anyar anyar anu ditepikeun dina ios 7: CarPlay, konéktipitas anu sampurna antara alat sareng mobil urang. Pungsionalitas anu bakal ngamungkinkeun urang ngumbara sareng alat ios urang tanpa nyandak panon ti jalan.

Éta bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngagaduhan GPS iDevice, musik kami, sareng seueur aplikasi sanés anu bakal diadaptasi kana CarPlay anyar ieu. CarPlay anu henteu ngan ukur gumantung kana Apple sabab pabrik mobil kedah ngalebetkeun fungsi ieu kana mobil.

Dina Juni langkung ...

loba seueur kabaruan anu matak Apple bakal ngareuwaskeun kami sareng ngajantenkeun kami mikir yén kami gaduh sistem operasi anu pangsaéna pikeun alat sélulér di pasar, Kami bakal tetep merhatoskeun sabab ngantosan bakal langgeng ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sandra cenahna

    Éta bakal ilus pikeun pikir yén aranjeunna ngupingkeun pendapat ti pangguna umum sareng ayeuna, tapi naon anu aya pikeun ningkatkeun pusat kadali gancang pikeun contona ngaktipkeun atanapi mareuman lokasi sareng nambatan ku hiji klik?