Naon anu urang ngarepkeun tina WWDC 2013?: Jasa

WWDC-2013

Ngan langkung saminggu pikeun acara anu paling diarepkeun taun ieu, WWDC 2013. Ángel parantos ngawartosan anjeun naon anu diarepkeunana ngeunaan parangkat lunak (iOS sareng Mac OS X). Dinten ieu kuring hoyong ngabagi milik kuring ngeunaan jasa anu ditawarkeun Apple, éta parobihan anu kuring hoyong tingali dina WWDC, naha éta mangrupikeun paningkatan pikeun naon anu aranjeunna tawarkeun ka kami ayeuna atanapi fungsi anu kuring hoyong tambahkeun. Abdi hoyong pokus kana dua éta Jasa anu paling penting pikeun pangguna ios: iCloud sareng App Store.

iPad-iCloud

iCloud diwanohkeun sareng ios 5 salaku salah sahiji kabaran anyar sistem operasi mobile Apple anyar, anu ogé ngamungkinkeun integrasi sareng sistem operasi Mac, OS X Lion. Parantos dua taun ti saprak pengumuman sistem panyimpenan awan Apple, kalayan fungsi sinkronisasi sareng panyimpenan dasarna. Saprak harita, sakedik atanapi henteu aya anu robih, sareng waktos ngeunaan Apple nyandakna serius sareng masihan dorongan anu pasti pikeun layanan anu langkung lengkep sareng lengkep.

Teu salah, abdi bogoh ka iCloud, kuring parantos lami ngagunakeunana, sareng kuring raoseun pisan upami kontak sareng kalénder kuring disingkronkeun dina sadaya alat kuring, pikeun mopohokeun cadangan kuring kusabab alat kuring sacara otomatis ngurus éta wengi, sareng merenah pisan yén sababaraha (sababaraha) gim disingkronkeun di antara alat hatur nuhun kana jasa ieu. Tapi ieu parantos ragrag pondok, pondok teuing. Panyimpenan 5GB gratis jarang pisan. Cadangan iPad sareng iPhone kuring nyéépkeun ampir sadaya panyimpenan anu sayogi, nyésakeun ampir teu aya rohangan pikeun sababaraha poto kuring.

Sareng upami urang nyarioskeun kumaha dokumén anu disimpen dina iCloud dikokolakeun sareng kaayaan janten parah. Naha kuring henteu tiasa ngakses dokumén kuring tina pangotéktak Mountain Lion? Naha kuring kedah duplikat dokumén kanggo ngagaduhan hiji salinan dina folder dokumén biasa kuring sareng anu sanés dina iCloud?

AppStore

Upami aya jasa mendasar ti Apple pikeun ios, éta App Store. Éta tanpa ragu aya bédana anu hébat sareng sistem operasi anu sanés. Jumlah sareng kualitas aplikasi na saé pisan sareng tanpa diragukeun teras nambihan kasaimbangan ka Apple upami anjeun ragu. Tapi persaingan ngadorong, sareng kuat pisan, sareng App Store kedah ningkat dina seueur aspek.

Éta luar biasa éta anjeun moal tiasa nyobian aplikasi sateuacan mayar éta. Ieu kedahna aya ti mimiti menit App Store sayogi. Seueur penipuan bakal dihindari, anu biasana Apple ngaréspon ku cara anu pikaresepeun pikeun anu mésér, tapi masih ngaganggu upami kedah ngadu'a nalika anjeun rumaos ditipu, kalayan betapa gampangna tiasa dicobian sababaraha menit , atanapi meureun sababaraha jam, sareng upami anjeun yakin mayar éta. Éta ogé henteu tiasa disangka yén anjeun moal tiasa mésér aplikasi tanpa ngaunduh.

Sareng upami urang nyarioskeun perkawis kendali Apple ngeunaan daptar "Paling diunduh" atanapi ulasan, éta bakal nangis. Kuring ngaraos leres-leres dikenalkeun sareng naon kamari nyerat rerencangan urang ti Actualidad iPhone, Carlos Sánchez. Tingali kumaha Kaseueuran daptar aplikasi anu diunduh kalebet aplikasi sampah Éta négatip pisan pikeun toko aplikasi Apple, anu ngiringan kualitas eusina. Tapi anu langkung parah nyaéta ningali kumaha aplikasi sareng ulasan négatip ti nasabah anu nyarioskeun scam, tipu daya atanapi bahkan kualifikasi anu langkung parah, tetep di toko tanpa Apple ngahalangan. Kitu pisan kaku pikeun ngalirkeun sababaraha aplikasi sareng sakedik kontrol sareng anu sanés teu tiasa dijelaskeun.

Ieu mangrupikeun sababaraha ideu ngeunaan naon anu kuring hoyong tingali sareng didangukeun dina WWDC dina 10 Juni, acara anu urang bakal nutupan sacara éksténsif dina Actualidad iPad janten anjeun moal sono detil anu pangleutikna. Cirian dinten éta dina warna beureum dina kalénder anjeun. Ngantosan naon deui?

Inpormasi lengkep - Naon anu urang ngarepkeun tina WWDC 2013?: Software, Abdi capé… tina sarap dina App Store


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.