Naon bédana modél sareng GPS sareng modél nganggo GPS + Sélular?

Ieu panginten mangrupikeun salah sahiji patarosan anu seueur pangguna kirang berpengalaman dina dunya téknologi sareng khususna Apple tiasa naros, sareng éta sababna kami bakal ngajawab sakumaha jelas-jelas ngeunaan Naon bédana modél sareng GPS sareng modél nganggo GPS + Sélular?

Urang tiasa nyarios langsung yén leres-leres sadaya modél anu Apple pamasaran ayeuna dugi ka Apple Watch, gaduh GPS. Éta saé kumargi urang tiasa gaduh fungsi anu pikaresepeun berkat téknologi ieu sareng iPhone anu dikaitkeun kami.

Naon anu hartosna GPS dina Apple Watch?

Teknologi ieu anu ditambihan tina Apple Watch ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun tindakan sapertos ngirim sareng nampi pesen, ngawalon telepon sareng nampi béwara nalika urang nyambungkeun iPhone ka jam tangan ku Bluetooth sareng Wi-Fi. Sareng salaku tambahan kana ieu, GPS terintegrasi anu urang gaduh dina Apple Watch tiasa dianggo tanpa kedah iPhone anu nyambung pikeun ngarékam kalayan aplikasi aktip anu jarakna, laju sareng rute anu urang lakukeun nalika urang laksanakeun.

Naon kahayang hartosna GPS + Sélular?

Hal anu saé ngeunaan téknologi ieu nyaéta salian ti ngarékam kagiatan fisik sapertos anu urang lakukeun ku sésa modél perusahaan Cupertino, Apple Watch nganggo GPS + Cellular ngamungkinkeun urang ngirim sareng nampi pesen, sagala jinis béwara push, ngaréspon anu datang telepon, nampi béwara, ngupingkeun Apple Music sareng Apple Podcast (gumantung kana nagara) teu kedah nyandak iPhone sareng anjeun.

Tina naon anu tiasa urang sebutkeun yén éta masihan kamerdékaan anu diperlukeun pikeun arloji kalayan nomer telepon kami pikeun tiasa ngantep iPhone di bumi. Saatos sataun ieu pilihan ieu sayogi di nagara urang hatur nuhun kana rundingan antara Apple sareng operator Oranyeu sareng Vodafone. Kanggo ayeuna, aranjeunna hiji-hijina dua operator anu bakal nawiskeun jasa ieu pikeun pangguna Apple Watch GPS + Cellular, dina hiji waktos éta ampir yakin yén anu sanés bakal ngiringan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   JAVIER HERNANDEZ GUZMAN cenahna

    Kuring damel di luar sareng kuring henteu resep ngeusi batre iPhone kuring, arloji apel bakal mangpaat pisan

  2.   Juan Carlos cenahna

    Naon jarak maksimum telepon wactch kedahna tanpa jaringan Wi-Fi, kusabab konéktipitas Bluetooth?

  3.   yt.marat292 cenahna

    Abdi resep pisan merek apel, upami anjeun hoyong, kuring bakal masihan raffle dina akun instagram abdi, upami anjeun hoyong nuturkeun kuring sareng ngirim kuring langsung, kuring bakal ngajawab anjeun @ yt.marat292

  4.   Encarni cenahna

    Inpormasi anu kapaké pisan. Thankssss

  5.   agustus cenahna

    Abdi nembé jam tangan apel ngalangkungan amazon, khususna séri 4 nganggo telepon sélulér, tapi telepon anu kuring gaduh hu Huawei 20 pro. Jam kuring bakal tiasa dianggo sareng telepon éta. Abdi jalma umur 72 taun sareng bahkan nalika kuring nyobian tetep up to date, kaleresan kuring henteu ngartos pisan.
    Upami aya anu tiasa nulungan kuring, kuring ngahargaan kana éta.
    jam bakal sumping dina dinten Minggu tanggal 18

    1.    Oscar cenahna

      Halo Agustin. Sajauh ieu jam tangan Apple henteu cocog sareng sistem operasi Android.