Naon jaminan anu leres tina Apple Watch?

Apple-Watch-Hideung

Jelas yén sapertos jam tangan naon waé, Apple Watch tiasa ngalaman ragrag, kacilakaan, goresan ... tapi, Naon sinyalna anu leres pikeun garansi jam tangan ti apel ageung? Apple parantos ngalaksanakeun pamariksaan jero tina alat pikeun ngajelaskeun naon anu bakal ditutupan dina garansi sareng masalah naon anu netepkeun naha éta kedah dilereskeun di luar sareng dina jaminan. Sacara prinsip sareng resep produk naon waé, Apple Watch kalebet hiji "taun cakupan perbaikan perangkat keras" sareng 90 dinten dukungan telepon atanapi perhatian online. Salaku tambahan, éta nawiskeun AppleCare +, asuransi apel ageung nawiskeun cakupan anu diperpanjang sareng dugi ka dua insiden panyalindungan karusakan teu kahajatapi urang kedah mayar unggal taun.

Cakupan jaminan Apple Watch

Pikeun Apple jaminan anu Apple Watch dibagi kana tilu bagian: layak pikeun dina jasa jaminan, kaluar tina garansi, karusakan anu teu pantes / jaminan.

Urang mimitian ku Karusakan anu cocog pikeun jasa dina jaminan:

  • Abnormalitas piksel layar
  • Ngalereskeun panutup handapeun upami teu aya bukti yén pry parantos dilakukeun
  • Kondensasi dina jandéla sénsor pikeun ngukur denyut jantung

Upami Apple Watch ngagaduhan anomali ieu, Apple bakal kéngingkeun anjeun unit gantian.

Titik salajengna nyaéta kaluar tina karusakan jaminan, anu hartosna urang kedah mayar Apple kanggo ngalereskeunana pikeun urang:

  • Retak atanapi leungit Digital Crown dina alat
  • Perforations, karusakan, abrasi tina tombol atanapi Digital Crown
  • Rengat dina bagian jero gelas
  • Panutup handapeun rusak ku tanda karusakan manusa
  • Rengat dina dek luhur

Sareng tungtungna, Ieu mangrupikeun karusakan anu henteu tiasa diropea ku Apple:

  • Apple Watch bagian anu dibongkar atanapi leungit
  • Karuksakan bencana (ancur atanapi lebur janten sababaraha potongan)
  • Apple Watch palsu atanapi modifikasi anu teu sah

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.