Naon Kaséhatan nawiskeun kami di ios 8

ios8-kaséhatan (Salin)

Kaséhatan mangrupikeun nami fitur anyar anu disertakeun sareng ios 8 sareng dianggo salaku gudang pikeun sadaya data anu aya hubunganana sareng kaséhatan dikumpulkeun ku iPhone, aplikasi sareng asesoris. Éta ogé cara visual pikeun nampilkeun data anu ngamungkinkeun anjeun nyandak kaputusan ngeunaan éta.

Pikeun mempermudah sadaya hubungan ieu antara iPhone sareng aplikasi sareng asesoris anu ngawangun Kaséhatan, Apple parantos nyiptakeun HealthKit pikeun pamekar sareng pabrik.

Dugi ka ayeuna, aplikasi ngempelkeun sadaya jinis data, naha tina asesoris, atanapi langsung ku ngalebetkeun data atanapi kagiatan monitoring, dina kaayaan naon waé, data ieu tetep aya dina unggal aplikasi sareng aranjeunna henteu ngagaduhan kagunaan sareng kahirupan anu langkung ageung tibatan aplikasi éta sorangan dikabulkeun aranjeunna.

Ngémutan yén henteu ngan ukur ngawaskeun latihan, tapi ogé ngeunaan bobo, diet, nutrisi, mood, pangobatan, jsb. Data ieu sasarengan masihan tinjauan lengkep sareng paling berharga tina kaséhatan urang tibatan harga masing-masing anjeun.

Kaséhatan salaku pangguna

Kaséhatan mangrupikeun bagian payun tina HealthKit. Ngawengku a bagian Éntri data. Ti dieu anjeun tiasa ningali tab gancang sareng gampang liwat pengelompokan ku dinten, minggu, bulan sareng taun.

Aya bagian data (Data Kaséhatan) anu ngamungkinkeun anjeun ningali sadaya data ieu;

  • Sadayana, sadayana tanpa diskriminasi.
  • Ukuran awak, nyimpen ukuran awak anjeun kalebet persentase gajih, indéks jisim awak, jangkungna sareng beurat.
  • pangobatan, sadaya pangobatan anu urang lakukeun teras-terasan.
  • Hasil lab, mangrupikeun hasil tina hasil analisis médis anu tiasa dijantenkeun référénsi.
  • kasehatan kalebet kalori anu dibakar, jarak, waktos istirahat, sareng léngkah.
  • Me ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun tanggal kalahiran, kelamin biologis, sareng grup getih.
  • jat nu mawa gisi nyimpen daptar panjang tuangeun, sareng sipat sareng mineral sareng kandungan vitamin.
  • Results nyimpen rupa-rupa hasil sapertos tina tés alkohol alkohol atanapi indéks oxygenation getih.
  • sare nyimpen data tina analisis siklus bobo.
  • Vital rngalacak tekanan getih, suhu awak, denyut jantung, sareng tingkat pernapasan.

Unggal set datas gaduh grafik na, anu ngagaduhan kamampuan pikeun nunjukkeun, tambahkeun sareng bagi sésana grup data, ogé saklar pikeun nempatkeun aranjeunna atanapi mareuman papan.

Bagéan sumber daptar aplikasi sareng asesoris anu ayeuna nyambung ka Kaséhatan ngalangkungan HealthKit. Kalayan waktos anjeun tiasa pasihan sareng cabut idin kanggo aplikasi sareng asesoris sanés kanggo ngaksés data anjeun. Bagéan ieu gunana pikeun mariksa sareng bersih aya kalana.

Bagéan na ID médis (idéntifikasi médis) ngamungkinkeun jieun kartu dina layar konci Éta nunjukkeun tanggal kalahiran anjeun, kaayaan médis, catetan médis, alergi, pangobatan anu dianggo, kontak, jinis getih, upami anjeun donor organ, beurat sareng jangkungna. Teu aya data ieu kalebet kana data anu dibagikeun sareng aplikasi anu sanés, tapi éta bakal katingali dina kaayaan darurat médis, sapertos dina kasus ngagem gelang peringatan médis, masing-masing urang kedah nimbangkeun résiko sareng manpaat anu anjeun tiasa nyumbangkeun bagian ieu.

Mitra Kaséhatan

Duanana Kaséhatan sareng HealthKit mangrupikeun tarohan anu ambisius, tapi Apple ngagaduhan na tujuan anu langkung luhur pikeun duanana. Ieu sababna naha parantos aya hubunganana sareng Klinik MayoSalaku conto, pikeun ngahijikeun HealthKit sapertos kieu, salaku conto, maca tekanan darah pasién sacara otomatis dibandingkeun sareng anu diarepkeun sareng upami aya anu lepat, dokterna langsung diwartosan kanggo tindak lanjut.

Apple ogé parantos damel bareng Sistem Epik, anu nyayogikeun parangkat lunak ka rumah sakit anu ngalayanan ratusan jutaan urang Amerika, janten pasién di seueur lembaga ageung bakal tiasa ngagunakeun Kaséhatan salaku cara anu gancang pikeun ngabagi inpormasi na ka dokter.

kalaluasaan

Sakumaha urang sadayana terang, lkanyamanan aya dina konflik anu teras-terasan sareng kaamanan sareng karusiahan. Tempat dimana sadaya data kami, tina aplikasi sareng asesoris anu béda, tiasa tetep babarengan, henteu ngan ukur nampilkeun tantangan anyar pikeun kaamanan urang, tapi pikeun manajemén ku pihak katilu, sapertos ahli kaséhatan anu tiasa ngagunakeun éta. Tapi aranjeunna meryogikeun patuh kana hiji perda.

Kusabab data kaséhatan anu peka, Apple langkung maju dina sistem ijin supaya tiasa otorisasi atanapi nolak aksés dumasar kana jinis obyék. Janten, upami aplikasi ngan peryogi jenis data anu khusus, urang ngan ukur tiasa masihan otorisasi data ieu sareng henteu masihan aksés ka anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.