Naon kaulinan Lord of the Rings: Perang nawiskeun kami

Lord of the Rings: Perang

Salaku urang ngumumkeun minggu kamari, Kemis salajengna September 23, gimna badé sumping di App Store Lord of the Rings: Perang, judul anu urang tiasa nyabut tina namina, diideuan ku buku ku JRR Tolkien, judul stratégi anu béda tibatan anu tiasa urang mendakan di Play Store.

Di tukangeun franchise Lord of the Rings, anu henteu meryogikeun presentasi naon waé, urang mendakan sadayana tina pilem dugi ka video game. Judul pangénggalna anu aya hubunganana sareng franchise ieu ka App Store nyaéta Lord of the Rings: Perang, judul diciptakeun ku NetEase Games kalayan lisénsi resmi.

Pangguna anu hoyong resep kana judul anyar ieu bakal mendakan Répréséntasi 3D lengkep dunya Dijieun ku JRR Tolkien pikeun alat sélulér.

Lord of the Rings: Perang nembongkeun kami ti kaagungan Minas Tirtih nepi ka teror Barad-dûr, kalayan sajumlah épék anu luar biasa. Salaku tambahan, éta ngagaduhan karakter anu urang sadayana terang tina waralaba ieu ogé tempat anu paling lambang.

Upami anjeun resep MMOsSanaos judul JRR Tolkien panginten henteu pikaresepeun pikeun anjeun, anjeun kedah masihan judul ieu, judul anu pasti moal nguciwakeun anjeun.

Léngkah munggaran

The One Ring parantos hirup deui di kastil gurun Dol Guldur. Cingcin ieu masihan anu nganggo na kakuatan anu tiada tara pikeun ngadominasi Bumi Tengah, ngagambar masarakat sadaya faksi kana perang anu hébat. Fraksi-ikon ikon Gondor, Rohan, Lothlórien, Erebor, Mordor, Isengard, Angmar, sareng Rhûn parantos ngangkat spandukna salaku persiapan perang.

Pamaén kedah ngempelkeun legiun Bumi paling kuat anu kantos ditingali, mingpin pasukan anjeun kana perang, nguasaan lahan sareng nalukkeun sareng Fraksi anjeun. Salaku Lords sareng Chiefs, pikeun Kauntungan sareng Jahat Bumi Tengah, anjeun kedah lebet ka dunya 3D anu lega sareng ngadalikeunana ku nyiptakeun padumukan anjeun nyalira, ngembangna daérah anjeun, sareng ngawangun Duduluran anjeun nyalira nalika mingpin pahlawan legendaris.

Gandalf, Aragorn, Legolas ... aya sababaraha diantarana kipas karakter paporit tina franchise ieu yén urang tiasa ngendalikeun dina judul ieu, sanaos urang ogé tiasa nempatkeun diri dina sapatu karakter anu sanés anu terkenal tapi sami-sami valid.

Gameplay

Lord of the Rings: Perang

Hal kahiji anu kedah dilakukeun pamaén nyaéta milih Fraksi Anjeun. Ti saprak éta, aranjeunna kedah ngawangun cincin sareng ngadalikeun padumukanana. Dina usahanana pikeun Hiji Cingcin, nalika aranjeunna beuki kuat, aranjeunna kedah ngawangun angkatan perangna nyalira dimimitian ku Panglima.

Pikeun suksés ngarekrut Panglima, perlu pikeun mimiti ngandelkeun kapercayaanna, masihan sagala anu dipénta ku kami. Sakali ieu réngsé, léngkah salajengna nyaéta nyayogikeun ka Panglima pasukan pikeun mingpin aranjeunna sareng pawai pikeun membela daérah na tina ngalawan Fraksi. Masing-masing pasukan ngagaduhan kagunaan nyalira, langkung gancangna langkung gancang, langkung gancang aranjeunna badé ngiringan.

Ku nempatan lahan, pamaén earn sumberdaya berharga yén aranjeunna tiasa anggo ningkatkeun pamukiman sareng kéngingkeun langkung seueur prajurit sareng Komandan pikeun nyobaan sareng ngagedékeun wilayahna langkung seueur.

Ngembangna penting pisan pikeun pamekaran kaulinan saprak urang ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun token sumberdaya anu mangrupakeun hiji-hijina cara pikeun kéngingkeun sumber daya pikeun Fraksi anjeun. Beda sareng kaseueuran permainan strategi sanés anu sayogi di App Store, jarah pikeun nalukkeun kota-kota anu lawan bakal jarang sakumaha biaya, janten anjeun kedah mikir sacara saksama ngeunaan strategi anu bakal dituturkeun dina cara ngembangna daérah anjeun. Sareng ngajalin Aliansi anjeun .

Naon anu urang ngarepkeun Lord of the Rings: Perang

Sapertos sadayana anu aya hubungan sareng The Lord of the Rings, urang tiasa ngarepkeun gimna gaduh sababaraha Grafik 3D anu leres pisan sareng midangkeun anu jero.

Peminat waralaba sareng peminat basis ngawangun sami-sami bakal ngaraos gim strategi anu jero anu didamel unsur konci buku sareng pilem, sapertos lokasi sareng karakterna, sadayana nalika ngembangkeun carita dina ngagambarkeun tepat Bumi Tengah.

Kumaha ngaunduh The Lord of the Rings: War

Lord of the Rings: Perang

Sakumaha anu kuring sebatkeun dina awal tulisan ieu, gim The Lord of the Rings: War bakal pencét App Store tanggal 23 Séptémber. Judulna meureun diunduh gratis sareng bakal kalebet pameseran dina aplikasi.

Upami anjeun hoyong janten anu munggaran ngaunduh sareng nikmati judul ieu, anjeun tiasa ngadaptar dina halaman wéb anjeun pikeun ogé, nampi séri hadiah eksklusif.

Judul ieu ogé sayogi dina Play Store sareng dina Toko Toko ti Samsung, sahingga anjeun tiasa maénkeun judul ieu sareng réréncangan anjeun multijugador paduli platform anu anjeun anggo.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.