Spasi Tawaran Angry gratis pikeun waktos terbatas

The Angry Birds saga antukna parantos janten salah sahiji anu pang populerna di App Store, tapi ku jalanna waktos, Rovio siga anu gagal adaptasi sareng kabutuhan pamaén sareng sakedik sakedik, studio dipaksa ngirangan padamelanana, kumargi judul pangénggalna henteu teras-terasan disambut ku pangguna, anu rada bosen kana téma anu sami kalayan latar belakang sareng karakter anu sanés. Dinten ieu kami ngawartosan anjeun ngeunaan game Rovio anu tiasa kami unduh gratis pikeun waktos anu kawates: Angry Birds Space, dina vérsi na pikeun iPhone anu harga biasa 0,99 euro sareng Angry Birds Space HD, dina versi na pikeun iPad anu ngagaduhan harga 2,99 euro di App Store.

Versi spasial tina Angry Birds Space nawiskeun langkung ti 300 tingkat sumebar di 10 planét anu béda. Di Angry Birds Space urang bakal tiasa maén dina orbit Cold Cuts, dina planét anu didamel tina barang-barang kotor atanapi ku ledakan vulkanik, ogé ngaraosan episode anyar Brass Gorrinos. Dina gim ieu, gravitasi unggal planét ngagaduhan peran anu mendasar, anu ku urang kedah dicobaan pikeun ngajawab fase anu sanés anu urang nyanghareupan.

Dina vérsi rohangan Angry Birds ieu, urang bakal mendakan karakter énggal, kakuatan anyar, peluncuran khusus numutkeun planét, petualangan kalayan nol gravitasi, tingkat tambahan anu disumputkeun, ogé latar anu mengagumkeun kalayan detil, latar anu bakal langkung diraih dina Vérsi iPad, HD. Sanaos janten kaulinan anu biasana dibayar di App Store, Angry Birds Space nawarkeun kami pameseran dina aplikasi, pameseran anu ngamungkinkeun urang nambihan manuk énggal, langkau tingkat ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.