Anker anu pangalusna nawiskeun pikeun Amazon Prime Day

Tanggal 21 sareng 22 Juni Hari Perdana Perdana Amazon lumangsung, kalayan tawaran hébat ti raksasa toko online dimana urang tiasa kéngingkeun produk kalayan harga anu saé, sapertos pilihan ieu ku Anker anu urang nunjukkeun di handap ieu.

SoundCore Liberty Air 2 Pro

Headphone ieu mangrupikeun salah sahiji alternatif anu pangsaéna pikeun Apple's AirPods. Kalayan sistem pembatalan noise custom, otonomi hebat, kasus ngecas nirkabel sareng kamampuan ngarobih kasetaraan, ieu mangrupikeun salah sahiji headphone True Wireless pangsaéna anu parantos kami uji dina kisaran harga na. Ayeuna anjeun tiasa kéngingkeun aranjeunna langkung mirah, pikeun € 89,99 (Diskon 40 €) dina Amazon (link).

Nebula MARS II Pro

Salah sahiji proyektor portabel pangsaéna di pasar, anu tiasa anjeun nikmati eusi multimédia favorit anjeun dimana waé berkat panyatur terpadu sareng batréna, sareng kalayan sistem Android dipasang hatur nuhun anu tiasa ngaunduh aplikasi streaming naon anu anjeun pikahoyong. Ayeuna anjeun tiasa kéngingkeun kalayan diskon € 100, anu ngantepkeun harga akhir na dina € 499 (link).

Kaméra panjagaan jero rohangan Eufy 2K

Kaméra panjagaan kalayan kualitas gambar anu saé, resolusi 2K, visi wengi, audio dua arah sareng HomeKit Secure Video cocog. Sampurna pikeun nyiptakeun jaringan panjagaan pidéo anjeun sorangan di bumi, sareng yén anjeun ayeuna tiasa kéngingkeun ngan ukur € 33,99 dina Amazon (link).

Nano Carger pikeun iPhone 20W

Carger leutik pikeun iPhone anjeun, tapi ulah salah sabab Éta ngagaduhan kakuatan 20W, janten éta henteu ngan ukur bakal cocog sareng muatan gancang iPhone anjeun, tapi anjeun bahkan tiasa nganggo éta pikeun ngeusian ulang iPad Pro anjeun. Ayeuna anjeun tiasa kéngingkeun kanggo € 13,99 dina Amazon (link)

Webcam PowerConf C300 1080p 60fps

Konperénsi pidéo aya di dieu pikeun cicing, janten upami anjeun teu acan gaduh Webcam anu pantes, ieu mangrupikeun kasempetan anjeun pikeun nyandak salah sahiji anu pang saé dina kategori na. Kalayan resolusi 1080p 60fps, HDR, sareng fitur canggih sapertos pokus otomatis sareng pokus otomatis, Webcam Anker ieu ayeuna dibanderol € 89,99 di Amazon (link)

Eufy RoboVac G10

Sareng kami ngantepkeun anjeun anu terakhir pikeun ngabersihkeun vakum robot anu tiasa anjeun ngaraosan langkung seueur waktos gratis berkat na sistem beberesih calakan anu nyapu sareng ngagosok sakaligus. Éta ogé cocog sareng Alexa sareng Google Asisten sareng hargana € 179,99 dina Amazon (link).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.