NBA 2K17 ayeuna sayogi di App Store

nba-2k17

NBA 2K17 mangrupikeun gim anu paling réalistis dina NBA, gim anu hoyong neraskeun jalur kasuksesan anu kagungan NBA 2K16 sareng NBA 2K. NBA 2K17 ngadorong waralaba ka wates anyar nyoba ngahususkeun garis anu misahkeun kanyataan ti buruan. Kaulinan ieu, anu parantos sayogi di App Store, nawiskeun kami sababaraha kontrol anu ditingkatkeun salian ti cocog sareng kadali fisik. Éta ngamungkinkeun urang maénkeun sareng pamaén NBA klasik, tim EuroLeague énggal, ogé kit alternatip. Kaulinan ieu dibanderol 7,99 euro di App Store.

Versi anyar ieu nawiskeun kami pangalaman anu réalistis pisan sareng sajumlah ageung fitur-fitur anyar, lagu-lagu anyar, pakét ... Logikana aya seueur sarat pikeun unggal vérsi énggal pikeun digawé kalayan lancar anu dipikahoyong ku anu resep kana jinis kaulinan ieu, pikeun anu NBA 2K17 cocog sareng iPhone 5s, iPad Mini 2, iPad Air sareng iPad Pro.

Fitur NBA 2K17

  • Kontrol ningkat sareng pangrojong pangendali fisik
  • Modeu MyCAREER langkung jero kalebet simulator cuti dinten, langkung seueur pilihan alat sareng atribut MyPLAYER, sistem lencana anu ningkat sareng seueur deui
  • Pamaén sajarah anyar
  • EuroLeague dilegakeun ku tim-tim anyar
  • Pakakas alternatip
  • Kéngingkeun langkung seueur CV

NBA 2K17 rinci

  • Vérsi: 1.0
  • Ukuran: 2.91 GB
  • Basa Inggris
  • Dipeunteun pikeun umur 4 sareng langkung.
  • Kasaluyuan: Meryogikeun ios 9.0 atanapi engké. Cocog sareng iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPad Air, iPad Air Wi-Fi + Cellular, iPad mini 2, iPad mini 2 Wi-Fi + Sélular, iPad Air 2, iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular, iPad mini 3, iPad mini 3 Wi-Fi + Cellular, iPad mini 4, iPad mini 4 Wi-Fi + Cellular, 12,9 ″ iPad Pro, 12,9 "Wi -Fi + Cellular iPad Pro, 9,7 "iPad Pro, 9,7" Wi-Fi + Cellular iPad Pro sareng iPod touch (generasi ka-6).
Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose Manuel Rodriguez Gonzalez cenahna

    Kasalahan gedé teu meunang kaluar pikeun Apple TV.