Neruskeun bungkus stiker dina WhatsApp bakal gancang dimungkinkeun

Kamari urang tingali dina hiji tulisan kumaha anjeun tiasa nambihan stiker dina paguneman dina aplikasi olahtalatah WhatsApp anu populér. Dinten ieu kami bagikeun sareng anjeun sadayana sapotong berita anyar ngeunaan aplikasi ieu anu ayeuna aya dina versi béta tapi henteu lami deui bakal ngahontal aplikasi resmi.

éta bagikeun bungkus stiker kami sareng jalma sanés, sareng pikeun ieu urang kedah aya dina vérsi 2.21.120.13 sakumaha dituduhkeun dina WABetaInfo. Pilihan ieu sareng tiasa sayogi langsung, bahkan aya anu nyarios yén éta tiasa dileupaskeun dina sababaraha dinten ka payun, tapi kadang jenis berita ieu anu muncul dina versi béta henteu tungtungna dileupaskeun janten urang kedah ningali naon anu kajantenan.

Pakét stiker WhatsApp

Kanggo ayeuna, anu jelas nyaéta fungsi ieu sayogi pikeun pangguna anu parantos masang versi béta tina aplikasi, nyaéta, sababaraha panguji béta. Kalayan fungsi ieu, pangguna tiasa langsung bagikeun sakumpulan stiker anu urang gaduh dina aplikasi WhatsApp, tapi Pakét stiker pihak katilu teu tiasa dibagi.

Sakali anjeun milih jalma anu anjeun badé kirimkeun stiker (anu kami émut asli tina WhatsApp) anjeun ngan saukur kedah ngabagi bungkus ku ngaklik panah pangsa anu nembongan di sisi katuhu luhur sareng panarima bakal tiasa ngaunduh stiker ngaliwatan tautan. Kaleresan nya éta pangguna nganggo langkung seueur stiker, Emojis, Gif, jsb, pikeun ngajawab pesen sareng pilihan ieu tiasa pikaresepeun pikeun seueur diantarana, leres, éta bakal langkung saé upami aranjeunna muka pilihan ieu pikeun ngirim stiker pihak katilu ogé kumargi dianggap yén aslina sadayana pangguna badé ngagaduhanana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.